HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Beharangozó kv mellé - OTPBank liga 17. forduló

2016.11.25. 11:50 Futó Lada

Múlt szombat délután, szokott antiszoc hangulatban múlattam a hétvégét, mikor este fél 6 fele izomból csönget valaki, dörömböl a kapun, a kutya majd agyvérzést kap úgy csörtet kifelé. Kiballagok , hát Sanyi szomszéd az. Róla azt kell tudni, hogy akkora Vasas szurkoló, hogy állítólag van otthon egy piros-kék magyar zászlója. 
- Szevasz Sanya, mi újság ?
- Jöttem.
- Azt mondjuk látom. 
- Az van, hogy ma játszik először a Vasas úgy hazai pályán, hogy nem az Illovszkyban.
- Eddig értem.
- Gondoltam, akkor szolidaritást vállalok, és én se otthon nézem a hazai meccset a tévében, hanem átjövök.
..épp kezdtem mondani, hogy ez most nagyon nem a megfelelő időpont, rohadtul nem aludtam ki magam már 4 napja, és pont túl vagyok egy Paks-Honvéd -on..
- Az van Sanya, hogy..
- Hoztam két karton Koronitát.
- Szóval az van, hogy mivé lenne a világ, ha már a szomszédaira se számíthatna az ember. Gyere barátom, mutatom az utat. Épp most lett kész a pacal, csak csípjünk azért pár falatot, hogy jobban csússzon a sör...

Szóval ez volt a múlt heti meccs előzménye, most viszont már az eheti meccseket szemlézgetem. Most hétvégén magaslati edzőtáborba vonulok, szóval Sanyi hiába is csengetne, muszáj felmenni a présházba átfejteni a bort, valamint minőségellenőrizni, így valószínű 2 fantasztikus mecset fogok látni szombaton. Akinek viszont nincs odahaza kétes minőségű saját rizlingje, annak jöjjön némi kedvcsináló.

Videoton (2.) - MTK (9.)  (v. Farkas Á.)
"Rövid ünneplés lesz a mérkőzést megelőzően, hisz napra pontosan szombaton lesz 100 éves a tavaly alakult Felcsúti Vasutas SC. A csapatot a kisvasút igazgatósága alapította a dolgozók számára pusztán a játék szeretete miatt,  majd a következő hetekben 32 légiós érkezése után, az immáron 33 fős klub komoly célokat kezdett kitűzni maga elé. Előbb a helyi akadémiával kötöttek kölcsönös támogatási szerződést, jelnelg pedig egy komolyabb stadion építésén fáradoznak, amelyik külsejében egy Makoveczi -ihletésű indóháznak tűnik, belülről viszont a Colosseum hangulatát idézi meg." -tudtuk meg Pogácsás György sport-történésztől, aki a hazai kiadású 3-5-2 magazin egyik alapító-főszerkesztője, emellett tagja a FVSC elnökségének, tiszteletbeli forgalmi szolgálattevő, és tagja a középcsatár-gombfocijátékosokat edzők föderációjának. - "A ünnepség után a Videoton nyer 4-1 -re, este tüzijáték, süti, bambi"

Újpest (8.) - Mezőkövesd (6)  ( v. Andó-Szabó)
"Csalódottan vettem tudomásul, hogy a héten a Fegyelmi bizottság nem büntette meg az Újpest csapatát. Hát mi van itt? Mi már szart sem érünk? Ennyire leírtak minket, hogy már nem is büntetnek? Felháborító! Skandallum! Bezzeg ha a Fradit büntetik. Undorító ez az elfogultság." - posztolta facebook bejegyzésében Lódenkabát Árpád. - "Nem azért fizetjük az MLSZ-nek a nevezési díjat, hogy utána ilyen felületesen vizsgálják a meccseket, tessenek megnézni, igenis Mi kiabáltuk, hogy "Urbányi takarózz!". Egyúttal üzenjük Brüsszelbe, hogy "Rodi, küldj még pénzt!". Igaz továbbá az is, hogy Jova Újpesten edzett talpig zöld-fehérben. Hát mi lesz itt? Ha ez így megy, maholnap Kabát Peti is zöld-fehér mezt húz! Mindenkit hívok ezúttal is , nézzük együtt a meccset - én a VIP -ből - és szurkoljunk együtt a csapatnak, hogy a Fegyelmi Bizottság ne feledkezhessen meg rólunk! Ria-ria -Újpest! Nyerünk 2-2 -re."

Haladás (5.) - DVSC (7.) (v. Szabó Zs.)
"Igen, pont a napokban beszéltem Céronaldóval. Szinte minden héten beszélünk, figyelemmel kísérem a pályafutását, múlt héten küldtem neki egy Loki-mezt ajándékba. De a többi portugál játékossal is kontaktban vagyunk, így ezt  akapcsolati tőkét kihasználva szeretnénk a télen megerősíteni a Lokit, hogy nemzetközi kupáért küzdhessünk. A Real-nál például Pepe lábtörés miatt most nyárig nem játszhat, így szó van róla, hogy fél évre kölcsönben meg tudjuk őt szerezni. Természetesen tudjuk, hogy a DuplaPassz szerint Debrecenben van a legjobb akadémia az országban, így onnan is várható erősítés. Három szekrényt már a múlt héten áthoztunk az akadémiáról, és messze még a vége. Sopronban is úgy lépünk pályára, hogy 3 pontot hozzunk el, és nem a mondat végi 3 pontra gondolok. Nyilván a hazaiak is nyerni akarnak, de egyszerre ketten nem nyerhetünk. Szerintem jó meccs lesz, legalább 1-1." - nyilatkozta Leopold Pont Az , aki a vendégek szakmai stábjának levelező tagozatos tagja.

FTC (3.) - Gyirmót (12.) (v. Karakó)
" A Fradi a mai napon 2 éves szerződést kötött Damu Rolanddal. A kiváló színészt Jova Levente helyére igazolták, mondván : immár hasonló skillekkel rendelkeznek mindketten, pályára úgysem kell lépni, és Roland ráadásul tud segíteni a későbbieken a csapat csatárainak, hogy a Vasas meccsből okulva immáron ők is több büntetőhöz juthassanak. Az első közös edzés jó hangulatban telt, a múlt hétvégi meccs kielemzésekor jól jött, hogy az új játékos az NCIS soroztot szinkronizálta, így sok olyan apró tényre is felhívta a figyelmet, ami a meccs összefoglalójába végül nem került bele. Külön mókás volt, mikor a végén Kassai sporttársat szinkronizálta." -adta hírül a Könyvás Kálmán krt 124.hu  portál. A mérkőzésre az oldalon rendezett felmérés szerint, a legtöbb néző magabiztos 1-0 -ás hazai győzelmet tippelt. A "Kassai-incidens" néven elhíresült eset bizottsági tárgyalása kapcsán állítólag a Fradi elnöke időnek előtte távozott az MLSZ bizottságából, s mikor telefonon keresték, már odahaza tartózkodott a spájzban. Az MLSZ-t rögtön kérdeztük is, és megerősítették, hogy "Oroszék már a spájzban vannak", egyelőre várjuk a fejleményeket.

Honvéd (4.) - Vasas (1.)  (v. Iványi)
"Mindenki a Kanyarba" - felkiáltással promótálja a mérkőzést a saját blogján George B. Shaw aki civilben a Honvéd első- és második számú szurkolója. Mr Shaw - becenevén "The Shawman" - aki csak névrokona a nagy Shaw-nak, szinte biztos benne, hogy a fővárosi csapat pontot fog szerezni, erre legjobb bizonyíték a Zombori-féle egyenlet, melynek tudományos alaposságát már többször is sikerült bebizonyítani. Az ellenfél csapatával kapcsolatban nem sikerült nyilatkozatra bírnunk, hiszen igazi profiként csak saját csapatával törődik, azzal viszont annál alaposabban. - "Nézze, az U15-ös csapatunk a hétvégén is szép sikereket ért el, nem is beszélve arról, hogy az U11-es csapat vezeti az akadémia házibajnokságát. Ebből kiindulva bizakodó vagyok a hétvégi meccsel kapcsolatban. Szerencsére az MLSZ partner abban, hogy már az ilyen fiatal játékosok teljesítménye is elismerésre kerüljön. Az edzőnkben továbbra is megbízom, ügyesen keveri a kártyákat, bár amikor rabló-ultit játszunk, akkor szerintem keveri a 40-100 ultit a redurchmarssal. A csapatunk jól játszik, nehezen kiismerhető, és itt van még Kabangu aki egy igazi sötét ló... mármint a szó jó értelmében. De úgyis nyerünk, Eppel vagy Epp nélkül, az mindegy. 2-1."


DVTK (11.) Paks (10) (v.Szőts)
"Örömmel adunk otthon a megyei riválisunknak, természetesen amint megtudtuk hogy jönnének, azonnal arra gondoltunk, hogy jönni is fognak.A DVTK általában jobb csapat mint a miénk, csak most rosszabb, de ezért nem bántjuk őket emiatt. Hallottuk, hogy Horváth Ferike alatt inog a kispad, no ettől itt nem kell félnie, mert Pintér mester érkezésekor megerősítettük az egésznek a vasszerkezetét, meg Zolika még át is hegesztette kétszer. Ha itt játszanak, nincs az a fukushimai földrengés, ami lebillentené a kispadról." -nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő 'kövesdi pályamunkás, akinek egyébként se tudjuk a nevét, de Zolika biztos ismeri. - "Jósolni nem szeretnék, a presszóba se szoktam eltalálni mit pörget ki a gép, így most is csak egy 1-1 -et mondanék.

 

Egyszerűsített tippszelvény  :

Videoton - MTK

Újpest - Mezőkövesd

Haladás - DVSC

FTC - Gyirmót

Honvéd - Vasas

DVTK - Paks

 

24 komment

Címkék: beharangozó bohócliga

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr6311997290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NagyHali 2016.11.25. 12:09:43

Videoton - MTK 2:0
Újpest - Mezőkövesd 3:0
Haladás - DVSC 1:1
FTC - Gyirmót 1:0
Honvéd - Vasas 2:1
DVTK - Paks 1:2

spinat 2016.11.25. 12:13:36

Videoton - MTK 3:1
Újpest - Mezőkövesd 2:1
Haladás - DVSC 0:1
FTC - Gyirmót 3:0
Honvéd - Vasas 0:0
DVTK - Paks 1:1

Artie 2016.11.25. 12:35:07

A piros-kék magyar zászlón visítottam.

Videoton - MTK 2:0
Sign of the Times

Újpest - Mezőkövesd 1:3
Neue Regel

Haladás - DVSC 2:3
Real World

FTC - Gyirmót 4:0
Empire

Honvéd - Vasas 2:1
The Thin Line

DVTK - Paks 2:2
Roads To Madness

Koori 2016.11.25. 13:33:07

Videoton - MTK 2-0
Újpest - Mezőkövesd 1-1
Haladás - DVSC 1-1
FTC - Gyirmót 3-0
Honvéd - Vasas 1-2
DVTK - Paks2-1

godot 2016.11.25. 13:48:42

Videoton - MTK 3-1
Újpest - Mezőkövesd 1-1
Haladás - DVSC 0-0
FTC - Gyirmót 2-0
Honvéd - Vasas 1-2
DVTK - Paks 2-1

caralho voador 2016.11.25. 17:06:31

Videoton - MTK 2:0

Újpest - Mezőkövesd 1:1

Haladás - DVSC 1:0

FTC - Gyirmót 1:0

Honvéd - Vasas 1:1

DVTK - Paks 2:2

Dr.V.ker. 2016.11.25. 18:01:37

Videoton - MTK 3-1

Újpest - Mezőkövesd 2-1

Haladás - DVSC 1-0

FTC - Gyirmót 5-1

Honvéd - Vasas 2-3

DVTK - Paks 1-0

Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) 2016.11.25. 18:18:43

A kommentverseny az meg smafu? :)
Mondjuk az ehetit azt tényleg vitte a piros-kék zászló, ez megkérdőjelezhetetlen.

Videoton-MTK: 2-1
Berget pofáncsapta a magyar rögvalóság, Sanyi nélkül pedig az MTK csak egy félkarú rabló, nyilatkozza stílszerűen B. György hivatásos bohócszakértő.

Újpest-Mezőkövesd: 1-0
Egyszer véget ér egy álom, egyszer véget ér anyád, mormolja a mérkőzés után Pinyő a hazai szakvezető felé, majd kifelé lenyilatkozza, csupán gratulált a győzelemhez.

Haladás-DVSC: 1-1
Mintegy 1500 néző nem emlékszik, mi történt Sopronban, miután kóstolót kaptak Béla bá tavalyi kékfrankosából, ami GinaKÉNt hat.

FTC-Gyirmót: 2-0
A félidőben tizenegyesbefújó-verseny, és gyengénlátó komondorképzés nőknek, a kapuban Jova, kommentátor Knézy Jenő.

Honvéd-Vasas: 1-2
Az Illovszkyn kívül először játszik a csapat idegenben otthon.

Diósgyőr-Paks: 1-0
Kérem kapcsolja ki.

Toruk Makto 2016.11.25. 18:30:47

Videoton - MTK 3-1

Újpest - Mezőkövesd 1-1

Haladás - DVSC 1-0

FTC - Gyirmót 3-1

Honvéd - Vasas 1-2

DVTK - Paks 2-0

bmiky31 2016.11.25. 18:56:03

Videoton - MTK 4-1
Újpest - Mezőkövesd 2-0
Haladás - DVSC 1-0
FTC - Gyirmót 3-0
Honvéd - Vasas 2-2
DVTK - Paks 2-1

VGL 2016.11.25. 19:58:04

Videoton - MTK 1-0
Újpest - Mezőkövesd 0-0
Haladás - DVSC 0-0
FTC - Gyirmót 2-0
Honvéd - Vasas 1-1
DVTK - Paks 1-1

na73 2016.11.25. 21:06:13

Videoton - MTK 2-2
Újpest - Mezőkövesd 2-0
Haladás - DVSC 1-1
FTC - Gyirmót 4-0
Honvéd - Vasas 2-2
DVTK - Paks 3-1

név szerint Galván Tivadar 2016.11.25. 21:56:51

Videoton - MTK 2-0
Újpest - Mezőkövesd 1-1
Haladás - DVSC 2-1
FTC - Gyirmót 4-0
Honvéd - Vasas 1-1
DVTK - Paks 2-1

babvik 2016.11.25. 22:24:16

Videoton - MTK 2-1
Újpest - Mezőkövesd 1-1
Haladás - DVSC 1-1
FTC - Gyirmót 2-1
Honvéd - Vasas 1-1
DVTK - Paks 1-1

2016.11.26. 00:55:36

Videoton - MTK 5-0

Újpest - Mezőkövesd 0-1

Haladás - DVSC 1-0

FTC - Gyirmót 0-1

Honvéd - Vasas 1-0

DVTK - Paks

teddypicker 2016.11.26. 07:09:17

Videoton - MTK 2-1
Újpest - Mezőkövesd 2-0
Haladás - DVSC 1-1
FTC - Gyirmót 1-0
Honvéd - Vasas 2-2
DVTK - Paks 1-1

fran7 2016.11.26. 09:16:22

Videoton - MTK 1-1

Újpest - Mezőkövesd 2-1

Haladás - DVSC 1-3

FTC - Gyirmót 3-0

Honvéd - Vasas 1-3

DVTK - Paks 1-2

OJ · http://sportvers.blog.nepsport.hu/ 2016.11.26. 11:11:32

Videoton - MTK 2-0 Illés, Halmai és Jezdimirovics távollétében sajnos nem lehet más a vége, mint vereség.

Újpest - Mezőkövesd 2-1
"Amíg itt van velünk Kink, jövőképünk igen pink." (P.A.)

Haladás - DVSC 1-1 Ezúttal egy 40 méteres góllal egyenlítünk, úgy a 97. percben.

FTC - Gyirmót 2-0 Ramírez - mióta úgy néz ki, mint egy papagáj, amit megmikrózni készül a gazdája - kicsit frusztráltnak tűnik. Kíváncsi vagyok, ki lesz a tartalék balbekk, mondjuk a Gyirmót ellen nem kurvára mindegy?

Honvéd - Vasas 2-2 Hamarabb elfogyott a kommentverseny, mint a Vasas előnye, azért erre egyikünk sem számított.

DVTK - Paks 2-0 Na pont ilyenkor jön be a vendég.

christvhu 2016.11.26. 12:14:19

4-0 1-1 1-1 2-1 1-3 2-1

Sir Galád 2016.11.26. 13:35:04

Videoton - MTK 2-0
Újpest - Mezőkövesd 2-1
Haladás - DVSC 1-1
FTC - Gyirmót 3-2
Honvéd - Vasas 0-0
DVTK - Paks 1-0

szövet 2016.11.26. 14:07:32

Videoton–MTK 2:1
Fiola–Fejes off, Juhász a védelemben. Xanyi is visszatér, s Vukmir is, sőt lehet hogy Thiam is.

Újpest–Mezőkövesd 2:1
A fair play jegyében: Újpest csak 4 km-rel van közelebb Kecskeméthez, mint Kövesd. A CAS KO-ja miatt a lilák megnyugszanak, de Vignjevics felrázza őket a szünetben.

Haladás–DVSC 1:1
Sopronban elfogyott a soproni, a nézők vattát köpnek. Hiába, sok a sérült. A vendégek nyugodtan utazhatnak nyugatra, a hétközi kupameccs nem pálya. Kondásnál feszültség volt, de tűz nem. Most lesz tűzijáték.

FTC–Gyirmót 1:1
A héten tovább gyarapodott a zöldek múzeuma: Orosz egy LEMON-Díjat hozott az MLSZ-től tévés vasárnapi rinyájával. Ramírez végre kialhatja magát. Doll úgy érzi pár hétig nem lehet a padion. Jova jól van, vagy nem. Ráadásul tartalékolni kell a PAFC elleni kupameccsre. A vendégek viszont nem elégszenek meg semmivel így a végén mégis x lesz.

Honvéd–Vasas 2:2
A múlt héten otthon is idegenben, ma meg idegenben is otthon. Saglik helyet biztosít Kleisznek a kezdőben. A padon a pályaedző, ez komoly(talan).

DVTK–Paks 2:1
Kövesden nem maradnak fodball nélkül a nézők, egy igazi 6 pontost kapnak, s akár a dobozban is nézhetik. Úgy tűnik Kövesd vonzza az igazolásokat: Szivicset a tabella igazolja.

slowmotion 2016.11.26. 15:17:28

Videoton - MTK 2:1

Újpest - Mezőkövesd 0:1

Haladás - DVSC 1:1

FTC - Gyirmót 2:0

Honvéd - Vasas 1:0

DVTK - Paks 0:0

Artie 2016.11.27. 09:52:12

Óriási siker! Van mire büszkének lenni!

Pogácsás György megmondatja a tutit!

"NB I: majd' háromezren a fővárosi rangadón – nézőszámok"

EZ IGEN!

na73 2016.11.27. 14:45:08

Tippjáték 17. forduló:
1. Toruk Makto 21p, 2. caralho voador, név szerint Galván Tivadar 17-17p

Összesített helyezés a 17. forduló után:
1. név szerint Galván Tivadar 159p, 2. OJ 148p, 3.christvhu 145-145p.

TOTO 17. forduló:
1. Toruk Makto, név szerint Galván Tivadar 5-5t, 3. caralho voador, godot, Koori, Futó Lada, Dr.V.ker, bmiky31, christvhu 4-4t

Összesített helyezés a 17. forduló után:
1.név szerint Galván Tivadar 48t, 2. christvhu 47t, 3. spinat 46t.

Az új excel az alábbi linken
data.hu/dir/suk9gzidbx408322
vagy
www.labdabiztos.blog.hu honlapon a Linkblog/Tippveseny Excel alatt érhetõ el.
süti beállítások módosítása