HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

6.Labdabiztos kupa

2011.03.28. 21:00 Futó Lada

 A 6. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata

A szabályzat a 6. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.)

A kupa szabályzata:

  1. A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától függetlenül.
  2. A kupára előjelentkezni kellett, majd az előjelentkezést  véglegesíteni.
  3. A kupában csak azok a csapatok indulhatnak el, amelyek a következőknek megfelelnek: 3.1 A kupát megelőző hetekben rendszeresen lejátszották barátságos mérkőzéseiket. 3.2 A kupa Szervezőbizottsága, valamint a kupa résztvevői szabad utat adnak a jelentkezett csapatnak. Indoklás: mivel a kupa a játékról szól, szeretnénk minimálisra csökkenteni az esetlegesen elmaradó mérkőzések számát.
  4. A kihívás a mindenkori hazai csapat kötelessége, és legkésőbb vasárnap 19h-ig meg kell történnie. A kihívónak a kihívása megtétele után, e poszt kommentjében is jeleznie kell a kihívás tényét!
  5. kihívás elfogadására legkésőbb hétfőn 19h-ig van lehetőség, illetve ha a mérkőző csapatok egymással megegyeznek, akkor kedd estig. A külön megegyezés nem nyújt arra lehetőséget, hogy a mérkőzést más időpontban játsszák le a felek, mindössze a lekötés napját tolhatják ki keddre. (A határidők azért ilyen kemények, hogy az esetleg elmaradó mérkőzések idejére a vétlen fél tudjon magának egyéb barátságost lekötni!)
  6. Természetesen a vendégcsapat is lehet jófej és megejtheti a kihívást (ilyenkor  idegenbe kérje  a meccset). Ezért nem jár büntetés a hazainak, stb, stb, stb, viszont nagyban megkönnyítheti a meccsek lekötését.
  7. Ha a kihívás megtörtént, és az nem lett elfogadva, a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  8. Ha a kihívás nem történt meg határidőig, és a mérkőző csapatok nem jelezték itt, vagy felém, hogy más időpontban egyeztek meg, akkor a vétlen fél kapja a 3 pontot, 3-0-ás gólkülönbséggel. 
  9. Amennyiben nem eldönthető, hogy a kihívás megtörtént-e, valamint, hogy az nem lett elfogadva, akkor az 4. pont értelmében, a komment fog számítani. Ha nincs kommentben közölve, hogy a kihívás megtörtént, akkor automatikusan a kihívó csapatot büntetjük.
  10. A mérkőzéseken alapvetően kupaszabályokkal kell lekötni. A kupában döntetlen nincs. A győztes 3, a hosszabbítás után győztes 2, a hosszabbítás után vesztes 1, míg a tiszta játékidőben vesztes csapat 0 pontot kap. (Büntetőrúgások esetén a végeredmény a hosszabbítás utáni eredmény lesz, annyi módosítással, hogy a végül győztes csapat góljaihoz hozzáadunk egyet.) Amennyiben a mérkőzést nem kupaszabályokkal kötötték le, nem vesszük figyelembe a kihívó kihívásra vonatkozó kötelezettségeit, és döntetlen esetén mindkét csapatnak 1-1 pontot írunk jóvá. 
  11. A kihívás elfogadása tehát a 10. pont következtében egy validálási pont is, amikor a kihívott elfogadja a kihívó által megállapított helyszínt és mérkőzéstípust. Amennyiben a kihívott nem egyezik bele a szabályzattól eltérő helyszínbe és mérkőzéstípusba, úgy joga van óvást benyújtani a Szervezőbizottság és a közösség felé. A döntés joga itt is a közösségé.
  12. Ha a kupa csoportmérkőzései során pontegyenlőség esete állna fenn, a sorrendet a következők figyelembevételével állapítjuk meg: 1. egymás elleni eredmény (több csapat esetén minitabella); 2. gólkülönbség; 3. több lőtt gól; 4. alacsonyabb kiemelési sorszám.
  13. A játék állását egy dedikált google docs táblázatban fogjuk követni, amit fordulónként frissítünk. (A táblázat ezen poszt végén is megtekinthető lesz)

A kupa versenykiírása:

A kupa versenykiírása függ a jelentkezett csapatok számától, valamint a közösség akaratától. A kupa versenykiírása így csak a kupa indulása előtt, a résztvevők számának rögzítése után fog kialakulni.

A kupa hossza legfeljebb az idény utolsó bajnoki mérkőzése utáni szerdáig tarthat, a versenykiírás ezt mint főszabályt veszi figyelembe.

A versenykiírás véglegesítésekor kiemelés kerül alkalmazásra, amely kiemelést a nevezett csapatoknak, a kupa indulása előtti utolsó hétfőn elfoglalt Hattick-ranglistája ,valamint az előző LB-kupán elért helyezés alapján állapítunk meg.(Aki az előző kiiráson nem vett részt, azok holtversenyben a 25-ös helyezési számot kapnak LB-kupa helyezésnek.) Ha a 6. LB HT-kupában csoportmérkőzések kerülnének lejátszásra, akkor a csoportok összesített erőssége (a kiemelési sorszámok összege) egyenlő, vagy egyenlőhöz közeli lesz.

A kupában nincs kieső, nincs gyenge csapat - csak az aki feladja. Minden csapat ugyanannyi meccset játszik, és az első fordulótól az utolsóig minden hétre lesz mérkőzése. (Ez alól kivétel, ha létszámból adódóan szabadnapos lesz a csapat, de ez előre meg lesz adva a sorsolásban, így arra a hétre tud mérkőzést lekötni akár más szabadnapos csapattal, akár kupán kívül is.

A csoportmeccsek során - ha csak egy kör lesz csoporton belül, - akkor a hazai és idegenbeli meccse aránya kb. egyenlően lesz elosztva,a kiemelés szerinti rangadók lehetőség szerint az alacsonyabban rangsorolt csoport otthonában kerülnek megrendezésre. A rájátszás és a helyosztók semleges helyszínen kerülnek megrendezésre, ezen helyszínek a meccsek ismeretében kerülnek kijelölésre.A helyosztók megrendezésére lehet pályázni, itt stadion mérete nem mérvadó.

Új szabályként kerülne bevezetésre a 3+1-es szabály, melynek értelmében legalább 3 magyar játékost kell szerepeltetni a mérkőzésen, és legalább 1 magyar játékosnak mindig lennie kell a pályán a mérkőzés során.Ezzel a szabállyal próbáljuk a Labdabiztos magyar foci iránti elkötelezettségét becsempészni a kupába is, és ha beválik, akkor hosszabb távon (3-4 kiírás múlva) elérni a 6+5-ös szabályig amikor legalább 5 magyar játékost kell pályára küldeni majd. (Természetesen erről is a résztvevő csapatok dönthetnek majd). Most a nevezési lapon a szabályt be nem tartókkal szembeni szankcióról kell majd dönteni a nevezéssel egy időben)

A kupában minden döntés a közösségé. A kupa szabályzata a korábbi kupák során megvitatott elvekre épül, minden egyéb felmerülő vitás kérdésben szavazást nyitunk, és ha úgy sem eldönthető, akkor a Szervezőbizottsága dönt.

 A Szervezőbizottság - jelenleg 3 fő beltag : Végh Hanta, Zigi, Futó Lada - szerepét a jelképes szintre szeretnénk csökkenteni, megismételve az egyik alapelvünket: minden döntés a közösségé.

A kupa címvédője:

Bruno Salazar sporttárs, akit megillet a 6. Labdabiztos Hattrick-kupa kiemelési listájának első helye.

Az 6. kupa fontosabb dátumai (nagyjából):

  1. a kupa kiemelési sorrendjének megállapítási dátuma: 2011. április 18.
  2. A kupa kezdete (tervezett): 2011. április 20.

Az 6. kupa pontosított versenykiírása:

/Ez a rész csak a benevezett csapatok létszámának függvényében kerül kialakításra. Az eddigi kupák lebonyolítása alapján csoportkörrel indul a kupa, majd a csoportban elért helyezések alapján rájátszás vagy keresztbe-játszás következik, végül pedig a helyosztók./

És akkor jöjjön maga az előnevezési form:

 A sorsolás

 

753 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr122780114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruno Salazar 2011.03.28. 23:34:20

"A kupa címvédője:

Bruno Salazar sporttárs, akit megillet a 6. Labdabiztos Hattrick-kupa kiemelési listájának első helye."

Már ezért megérte megszületni! Köszönöm Lada a szép megemlékezést, de ez nem jelenti azt hanyatt fekszek neked!

Zigi 2011.03.29. 10:22:59

@Bruno Salazar: Szívta a fogát biztos Lada, amikor ezt a mondatot leírta.:))

Futó Lada 2011.03.29. 11:12:01

@Bruno Salazar: @Zigi: ... muszáj volt kiírni, hátha majd a 100. LB kupa kapcsán valaki ír egy posztot , aztán nem érti,hogy egy Kecso-Salazar's meccsnek miért csapott olyan nagy felhajtást a két mester, mikor a vége sima 9-0-ás Kecso győzelem volt.. :-)

2011.03.29. 12:16:15

Ahogy megígértem, jövök.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.03.29. 20:39:43

Hanta úr, én aszittem, te valami III./3-as 8 csillió csapat TSI-s Hattrick-bajnok vagy :)

2011.03.30. 00:50:42

chrome alatt széjjjje van bakszva az oldal, biztosúr, nem jelenik meg egészben a googledocs miatt. E!

Futó Lada 2011.03.30. 11:24:48

@kristu: Chrome-al csináltam pedig, de akkor nem tűnt fel..Dolphin Mini-vel is szétcsúszik, az viszont láttam...

hatarsorompo 2011.03.30. 13:04:26

Jelentkezni szeretnék én is. Hallottam, hogy ez egy jó kis kupa.
Az egyetlen kihagyott barátságos meccsem az elmúlt 1 hónapban az újpest-fradi challenge volt, már kiküldtem a kihívást, de nem igazolták vissza, én meg azon a szerdán még dolgoztam.
A múlt szezonban ezen kívül egyetlen barimeccsem maradt ki, akkor külföldön voltam.

Zigi 2011.03.30. 14:30:19

@hatarsorompo: Légy üdvözölve! Természetesen elfogadjuk a nevezést, annál is inkább, mert ezzel Nógrád megelőzte (legalábbis létszámban) Somogyot és Hevest.:)

hatarsorompo 2011.03.30. 14:35:03

@Zigi: Jut eszembe: mi van akkor, ha kiállok 3 magyarral, de lesérülnek, és 1 sincs a pályán a meccs egy részében?
Vagy csak a kezdőbe kell tenni hármat?

Zigi 2011.03.30. 15:09:05

Igazából a 3+1-es szabály azt jelentené, hogy 1 magyarnak mindig a pályán kell lennie, azaz legalább egyikük helyett magyart kell becserélni. Csak persze az a gond itt, hogy a cseréket előre be kell állítani. Ilyen véletlenül kialakult helyzetekben azt hiszem jóhiszeműek leszünk, s nem lesz retorzió, de ezt Futó Ladának, a szabály kiötlőjének is meg kell erősítenie.

Futó Lada 2011.03.30. 15:45:19

@Zigi: @hatarsorompo: Elvileg a szabálynak az lenne a lényege, hogy próbáljunk legalább a barátságos meccsen eltolódni a magyar játékosok foglakoztatásának irányába, ha pedig ez jórészt saját nevelésű ifik pályára küldésében valósul meg, az pedig külön öröm.

3+1 a szabály neve, azaz 1 magyarnak végig pályán kell lennie. Nyilván tehát a kezdőben legalább 1 magyarnak lennie kell. Ha ennek helyére másik magyar jön, vagy több van pályán és egy végig, az mind jó megoldás. Ha sérülés miatt le kell cserélni, és automatikus a csere, akkor természetesen jóhiszeműen járunk el - mint bármely más kérdés esetében a kupa során, elvégre a játék a lényeg, és hogy senki ne érezze hátrányosnak az előforduló döntéseket.

Nyilván vannak kiskapuk, mert lehet a maradék 2 magyar játékost a 89. percben beküldeni,és akkor megvan a 3, ez ugyanúgy belefér jelenleg a szabályokba, mint az hogy valaki az A csapatával áll ki egy meccsre - akár véletlenül, akár taktikai megfontolásból. Mindenki maga dönti el hosszú távon hogyan gazdálkodik a csapatával. :)

2011.03.30. 15:58:35

@hatarsorompo: Józan palóc észjárással gondolkozz. Tegyél be három magyart, annyi játékosod van, hogy ezt nyugodtan megteheted. Az lenne a sportszerűtlen, ha betennéd őket a kezdőbe, és előre megadott csereként mindegyiküket lecserélnéd külföldire, és így egy magyarod se maradna.

Mondjuk én könnyen beszélek, mert tudatosan építgetek egy olyan csapatot, amiben hamarosan csak magyarok lesznek, benne is voltunk a legjobb 24-ben az előző kiírásban :)

2011.03.30. 16:21:58

Mióta van olyan liga a Hattrickben, hogy "kiestem"?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.30. 16:24:15

@CreaPress: tegnap épp áll a henya, így nem tudtam megnézni melyik ligában vagyok, mert "kiestem", vagyis nem a tavalyiban :)

2011.03.30. 16:28:43

Áprilisban a huszonegyedike csütörtökre esik. Nem huszadika a tervezett kezdés?
Ja, és azt hiszem, hogy miattam biztos nem kezdődik késve, mert a kupaellenfél megismerése után a fiúk azonnal énektanárhoz siettek, aki egy hét alatt megtanítja nekik a "Most búcsúzunk, és elmegyünk, a mi időnk lejárt kezdetű dalt".

Futó Lada 2011.03.30. 16:42:57

@CreaPress: De 20-a...csak benéztem.. mindjárt kijavítom.. :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.03.30. 16:53:21

@CreaPress: Én is kizúgtam egy szintén hatodosztálybeli, 6x nagyobb össz TSI-vel rendelkező csapat ellen...

Szóval akár jövő héten is kezdődhet :)

2011.03.30. 20:17:12

@végh hanta: Nem történt nemzeti tragédia, én is meg tudom nézni, melyik ligában vagy, ebben a szezonban is a vert hadban leszek még.
Viszont jó lenne, ha augusztus 10-én kezdődne a következő LB Kupa (31. szezon, Magyar Kupa 5. játéknap), mert akkor annak nyitányán játszhatná első felnőtt mérkőzését Evanics Hunor, a milliárdos ifim.
Ma játszotta nyolcadik meccsét, és még 28 vár rá addig, ideális esetben. És 12 kell ahhoz, hogy játékszervezésből remekre lépjen, átadásból remekre lépéséig pedig 13. Úgy, hogy az elsődleges edzés játékszervezés, másodlagos pedig átadás.
Nyilván a maxolásáig nyomatom mindkettőt.

2011.03.30. 20:24:07

Amúgy nem rossz a helyzet, a Bastille a 17. nevező.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.03.30. 21:14:56

nagy reményekkel vágunk neki az újabb lb-kupának! a 3+1 szabály miatt biztosan nem kapok pontelvonást: egy kivétellel csak magyar ifjak pallérozódnak az új német csodaedző kezei alatt. kiesésünk úgy hozta, hogy a leggyengébb csoportok egyikébe pottyantunk, így könnyen lehet, hogy a bajnokságban fog a tarcsi játszani, az a-csapat pedig itt!

2011.03.30. 23:31:42

@f_miki: nálam meg a román srác kettős állampolgár, igazából szittya

Bruno Salazar 2011.03.31. 00:49:37

Vajon Lotus Mester most altatja a mezőnyt és azért nem nevez vagy a második helyért a szponzoruktól kapott Nagykunmajsahalápi wellness központban tölti a megérdemelt pihenést, vagy a vereség olyannyira összetörte, hogy a klubkasszával harmadik országba menekült ahonnan nincs kiadatás Magyarországra!?

Bruno Salazar 2011.03.31. 00:53:37

A csapatom Ma sikeresen levizsgázott magyar állampolgárságból, az osztályból egy ember bukott meg valami Fekete Pákó! Kérdés az eLBéBéBé (LabdaBiztosBochumiBizottság) elfogadja vagy tényleg be kell vásárolnom Magyar játékosokat!? Lada válaszát tudom mert neki a riválisok gyengítése létfontosságú mert követné a sormintát!

Na megyek is az átigazolási piacra...! Remélem a 24es létszám "idén" is meglesz!

2011.03.31. 07:59:29

@Bruno Salazar: Szerintem meglesz, mert ha jól számolom, a Palota FC már a 18. csapat volt az előnevezési listán.

Zigi 2011.03.31. 08:42:45

@Futó Lada:@végh hanta: Ha már Salazar felhozta, akkor tisztázni kellene azt, hogy végül is kit tekintünk LB Kupa-magyarnak. Csak azokat, akik magyar zászló alatt játszanak vagy azokat is akik magyar névvel, de más ország színeiben szerepelnek. Egy biztos, hogy én az ilyen egész csapatos kamu honosításokat nem preferálnám, mert akkor mi értelme van a 3+1-es szabálynak?:)

Futó Lada 2011.03.31. 09:06:50

@Bruno Salazar: ..valahol minden kupa,bajnokság értékmérője a címvédő kiléte, és annak szereplése. A címvédőnek kell leginkább példát mutatnia, így gondolom megérted, hogy a többiek védelmében, nálad csak zokat fogadjuk el magyar játékosnak, akiknél min. 4 generációra visszamenőleg igazolni tudod a magyar állampolgárságot. .. :-D

@Zigi: Hát ha nagyon belemegyünk a kérdésbe, akkor az olyan vitákhoz fog vezetni, mint kit tekintünk magyarnak, ki az igaz magyar, ki az ősmagyar.... szerintem maradjunk a legegyszerűbb és legkönnyebben nyomon követhető variációnál : magyar játékos az akinek a neve mellett magyar zászló van. Abból nincs vita, az szerintem mindenkinek egyértelmű lesz akkor...

Zigi 2011.03.31. 09:42:16

@Futó Lada: Én viszont a második opcióra szavazok.:)

2011.03.31. 09:55:37

Szerintem is zászlófüggő legyen, bár ez érdekes, mert Volker Spriesterbach nálam magyar, Nyul András pedig román zászló alatt fut.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.31. 10:01:46

@CreaPress: Én úgy emlékszem, hogy a HT érzékeny volt a nemzetiségekre, és valami randomszámmal sorsol a helyi arányokból. Nálam pl. a kezdetektől játszik egy Cristian Bugera nevű srác, ahogy épp nemrég dobtam ki egy szerb nevűt, rögtön a húzás után.

Vagyis szerintem is zászló, mert a HT is azt kezeli nemzetiségnek/országnak.

Futó Lada 2011.03.31. 10:08:55

Ha név szerint döntünk, akkor a Stefan az hova számít? Mert ilyen magyar keresztnév van viszont a játékos osztrák zászló alatt menetel. ..és akkor megint jön egy parttalan vita, hogy a Goran, Zoran az lehet magyar név is... :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.03.31. 10:11:28

@Zigi: No-no, majd ha előkapjuk a hattrickmagyar fogalmát, ahogy a Bohócligában is lehettél focimagyar, ha itt játszottál 5 évet összefüggően, szóval akkor majd magyar lesz :)

Szerintem a HT eleve korrektül kezeli a nemzetiségeket, de ha mindenképp ki akarjuk terjeszteni, akkor az EU-n belülieket is tessék magyarnak számítani, hiszen legálisan vállalnak munkát csapatainknál :)

Zigi 2011.03.31. 10:15:09

@végh hanta: Remélem a Labdabiztos Kupa résztvevői nem akarnak csak úgy fittyet hányni a NER-re.:)

Zigi 2011.03.31. 10:19:15

@Futó Lada: Egyik sem magyar név, és én a nyilvánvalóan magyar eredetű nevekre gondoltam, azt meg azért el tudnánk dönteni. De például simán adnám magyarnak Tomáš Újfaluši-t is, de ha nem, akkor nem.:)

Futó Lada 2011.03.31. 10:23:45

@Zigi: @végh hanta: ..és nyilván ha Fekete Pako megkapja a magyar állampolgárságot, az is precendens értékű, tehát Ungabunga Odembolo is olyan magyarnak tekintendő innentől mint Tóth László.. egyértelmű. :-)

Schlosser, Varga akkor nálam magyarnak számít..

Bruno Salazar 2011.03.31. 10:29:19

@Futó Lada: Na, hogy belelendültek az Urak! Tudom, hogy a zászló számít de csak azért is valahol szembe kell hugyozni a rendszert, de legalábbis feszíteni a határokat!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.03.31. 19:41:30

Leadtam a nevezésemet, és várom, hogy mikor jelenek meg a listában. Fusson csak gyorsan át az a rendszer!

2011.03.31. 20:41:39

@Bukott Rockzenész: Átment a rendszeren, ha jól számolom, már 19 induló van!

Zigi 2011.03.31. 21:00:13

@Futó Lada: Most nézem, hogy kicsit későinek tűnik az ápr.18-i időpont a kiemelési ranglista megállapításához, ha már 20-án játszani akarunk.:)

Futó Lada 2011.03.31. 21:40:19

@Zigi: ...van benne valami..merthogy ha szerdán kezdünk, akkor hétfő estig le kell kötni a meccseket...ezt jól elszámoltam... na lássuk csak... akkor legyen a jelentkezési határidő április 11 hétfő , mondjuk dél. Aki addig benevez az jó, aki nem az legfeljebb nagyon súlyos sörök árán tud pótnevezést benyújtani az illetékes pótnevezési bizottsághoz (és itt tényleg szigorúság lesz! :) ).
Akkor keddre már eldől a lebonyolítás is a végső létszám miatt, és lesz kiemelési lista és legkésőbb csütörtökre csoportbeosztás, és legalább az első két forduló sorsolása (legfeljebb ha van pihenős csapat,és marad még MK-ban érdekelt, akkor úgy alakítjuk, hogy az legyen szabadnapos.)
A nevezés meglepően jól halad, egyenlőre a Red Star még fenállása legjobb LB eredményét ünnepli talán, Lotus mester előbb kidolgozza a nyerő taktikát és talán csak utána nevez, és a standard indulók közül még a Murénák csapata hiányzik, nélkülük nem lehet Bastille-Murénák rangadót rendezni....és persze még a Csenger csapata sem reménytelen, ők is rendre utolsó pillanatosak.
Van eddig három újonc nevezőnk Szájfocisták,Palóc Mentő Alapítvány, NagyAti'73, ezúton is sok sikert majd mindegyiküknek.
Érdekesen kezd kontrasztosodni a regionális térkép,Budapest mellett Nógrád 3 csapattal, Heves,Somogy 2-2 csapattal , Bács-Kiskun ,Veszprém, Komárom,Szabolcs,Zala 1-1-el képviselteti magát (de ezt csak gyors számolás alapján). Országosak vagyunk lassan mint a záporeső kérem ! :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.01. 09:05:21

A napokban jól megérdemelt pihenőmet töltöttem Ipolykiskunnádasdhalápiszentmiklós neves wellnesshoteljében, mikor egyik este elkísértek Dezső bácsihoz, a falu öregjéhez, aki két kerítésszaggató után elő is állt a farbával:
"Te fiam! Úgy hallottam, hogy neked ilyen csapatod van! Figyelj ide, hát nem volt nekünk elég 48-ban a labanc meg 56-ban a ruszki, most meg a nyakunkba ültették ezeket a Salazarokat! Hát már a Ladák kipufogóitól is rosszul voltam, de ezek a tetves Salazarok, ezek még a románoknál is rosszabbak! Elveszik tőlünk a lányainkat, elhajtják az állatainkat, a fiainkkal pedig bunkert építtetnek a búzamező közepébe! És hozzá még az az undorító latin vartyogás! Menjél fiam és legközelebb akkor gyere ide velnesszelni, ha ennek a pondró népségnek mindegyik tagja már nyakig áll majd a betonban!"
Rendben Dezső bá. Nem ígérek semmit, de teszünk egy próbát...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.01. 21:06:26

Ne kell izgulni gyermekeim, ráértem bolondok napján nevezni.

Futó Lada 2011.04.01. 21:30:09

Akkor Tolna megyének is hűzunk egy strigulát.. :)

Néztétek Hattrickban az új feature-t ? Pályabeállitás..milyen fű,milyen hosszú, hogyan legyen nyírva, pálya lejtése, kapufa típusa...és mind 5-10%-okat jelenthet...egyfelől kicsit túlbonyolítja a dolgot, másfelől, egy jól felépített pályával, ami igazodik a csapatodhoz, el lehet tüntetni egész komoly különbségeket is..

Futó Lada 2011.04.01. 21:32:40

.. már most el kell gondolkodni rajta, hogy LB kupán érdemes betiltani a csillagpázsitot, mint pályaborítást, ugyanakkor a "kis" csapatoknál valszinűleg borítékolható lesz a műfű... érdekes lesz no..

2011.04.02. 06:27:10

Alakul, már 21 jelentkező van. Szóljak még Salgótarjániaknak? Igaz, nem biztos, hogy blog.hu tagok...

Futó Lada 2011.04.02. 12:42:00

@Zigi: ..ó..basszus..április 1...az eddigi legjobb volt, simán elhittem... mindegy, most már akkor is be lesz tiltva a csillagpázsit csak azért is.. :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.02. 18:32:32

üdvözlet a hatodik kupán mindenkinek! aki esetleg már kiesett a kupából, azt szeretettel várom a stade bastille-ba egy felvezető meccsre, de idegenbe is szívesen utazom!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.02. 18:32:32

üdvözlet a hatodik kupán mindenkinek! aki esetleg már kiesett a kupából, azt szeretettel várom a stade bastille-ba egy felvezető meccsre, de idegenbe is szívesen utazom!

hatarsorompo 2011.04.05. 17:53:25

Csak blog.hu-n regizettek jelentkezhetnek?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.05. 17:55:50

@hatarsorompo: Nem, de a játékhoz kell, mert a versenykiírás 4. és 9. pontja szerint itt kerülnek bejelentésre a kihívások.

Futó Lada 2011.04.06. 11:48:01

..idénre lerendeztem a Magyar Kupa okozta elfoglaltságokat...megkezdem a felkészülési mérkőzéseket az LB kupára tervezett kerettel..a csapat muzeális értékeként kezel Király Krisztoferen ( minden skillje "nem létező" kivéve a formáját) kívül 9 magyar játékos van a keretben, úgyhogy belőlük lesz kiválasztva a pályára lépő kontingens (közűlük 2 komolytalan, 0Ft-ért sem tudtam eladni, őket menet közben akár féllábú kisasztalért is hajlandó vagyok elcserélni..)

2011.04.06. 12:07:59

Én még elfoglaltam magam a jövő hétre, utálok ellenfeleket keresni :) Jobb az, ha vagy itt játszom, vagy a Magyar Kupában.
Amúgy EGYEDÜL a középpályám volt jobb, és 10 speces emberrel , kreatív taktikát játszva nyertem 1-0-ra. Az ellenfél pedig elgondolkodhat a névváltoztatáson:)

Zigi 2011.04.06. 12:14:21

Az eddig jelentkezett csapatok közül 7 (Salazar's, SBTC, Agytröszt, Gruppo Hordó, Black Lotus, Botláb, Somogyország) jutott be a Magyar Kupa 4. fordulójába. Ha lesz közülük továbbjutó az 5. körre is, akkor lehet, hogy csúsztatnunk kell az LB Kupa kezdő időpontját.

2011.04.06. 12:18:29

Várom a sorsolást, de nem hiszem, hogy veszélyeztetném a Labdabiztos Kupa kezdetét.

2011.04.06. 14:03:21

én V-belit kaptam, és bővebb kerettel is fele annyi a TSIje mint nekem, persze Olaf még meglephet.

kiemelés mikor lesz?

Futó Lada 2011.04.06. 14:16:39

@kristu: jővő kedden a tervek szerint

Futó Lada 2011.04.06. 14:17:59

@Zigi: Ha maradunk 24-en, akkor nem gond, kihozzuk 9 hét alatt is 4 db 6-os csoporttal...

Zigi 2011.04.06. 15:18:18

Palóc Mentő Alapítvány kihívva jövő hétre egy baráti meccsre. A mérkőzés bevételét természetesen átutaljuk az alapítvány részére, egyszersmind remélve, hogy majd így klubunk tagjai és szurkolóink különleges elbánásban részesülhetnek a mentőszolgálat részéről a detoxikálóba vezető úton, ha úgy alakul.

Futó Lada 2011.04.06. 15:59:43

NagyAti'73 FC-vel lekötve egy bemelegítő mérkőzés. A csapat kipróbálja új szerzeményeit, a nézők pedig az új "Reszkess Salazar!" és "Kecso SE 3 times winner" drapériákat . A korsó sör árát az LB kupa meccsken lentebb vittük, a felvizezés ellen önkéntes nyugdíjas kőművesekből kommandót használunk, akik naponta többször ellenőrzik a minőséget.

hatarsorompo 2011.04.06. 19:36:26

@Zigi: Én már csapatot is állítottam.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.04.06. 19:48:00

Nem sokon múlott a negyedik kör, ráadásul roppant dühítő, hogy egy szar és unszimpatikus csapat ellen, többszöri vezetés után, tizenegyesekkel véreztem el: www88.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=330413178). Hasonló történt velem az előző fordulóban is, ott is egy undorító világválogatott vert meg egy góllal úgy, hogy 70 % volt a birtoklásom és AIM-et játszott az ellenfél. Valamit nagyon elrontottak a meccsmotorban, ennyire igazságtalan nem lehet a játék. Innentől kezdve az LB-kupára gyúrok, mint a kevés színmagyar csapat egyike.

Zigi 2011.04.06. 19:58:41

@Bukott Rockzenész: Igen komoly büntetőpárbaj volt.:)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.04.06. 20:11:38

@Zigi: Ahogy Török László mondaná: hát ilyen nincs és mégis van - without smiley...

2011.04.06. 21:23:05

Nem hittem volna, hogy továbbjutok. De ha már így összejött, szeretnék itt is benne lenni a TOP20-ban.

Futó Lada 2011.04.06. 21:24:46

@Bukott Rockzenész: megnéztem, és nem lettem okosabb.. széleken támadtál, így a középső védelmed gyengült. Neki középre volt irányítva a két szélsője, ha középről kapsz 3 gólt azt ki lehetne matekozni, de szélről kaptál kettőt, ami elég logikátlan mert nem volt szélsője, neked meg ott volt 1-1 szélső és WB. A 11-est be lehet írni a kreativ játék számlájára.
A büntetőpárbajnál a gólszerzést nem számítja úgy mit szabadrúgásnál, csak a pontrúgás+tapasztalat kombó számít a rúgónál, (pl. 10-es pontrúgás 2-es tapasztalattal, az ugyanannyit ér, mint 5-ös pontrúgás 10-es tapasztalattal)...azt már te tudod, hogy ez hogyan oszlott meg a rúgó játékosaidnál..
A két csapat kb egyforma volt, akár jogos is lehetne a döntetlen, de a meccsmotor elég hülyén rakta össze a gólok eloszlását.

Alfredd 2011.04.06. 22:07:00

Sikerült belehúznom a kupában, IV. osztályú csapat lesz az ellenfelem, bár első ránézésre egy szoros vereségre azért jó lehetek :)

fumerin 2011.04.07. 10:30:25

@Futó Lada: Két és fél csillagos játékosból nem is egy volt az ellenfélnél, ezért gusztustalannak tartom az eredmény ilyen alakulását.

Bruno Salazar 2011.04.07. 16:00:20

@Futó Lada: @Bukott Rockzenész: Ezért mondom, hogy a hattrick egy szerencsejáték! Én is X-eltem az öreganyám az unókanövére annak a lánytestvérei és hímzőszakkor asszonyai ellen akik rózsaszín szalaggal, körömcipőben lőttek 2 spec-es gólt....

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.08. 10:37:24

Ha valaki, aki már nem áll a kupában, kihívna, akkor játszhatnánk egy barátságost. Mindegy hol, mindegy milyen szabályokkal.

2011.04.10. 09:27:38

@Futó Lada: Hat négyes csoport (ahol oda-vissza alapon lehetne játszani), szerintem jobb lenne, de nem akarok beleszólni, mert én csak egy majdnem újonc vagyok.
Azzal a lebonyolítási renddel is lezajlana 9 hét alatt a torna, még a hatodik héten elkezdve is végeznénk a 14. héten.
A csoportgyőztesek és a két legjobb második az 1-8;
A négy gyengébb csoportmásodik és a négy legjobb csoportharmadik a 9-16;
az összes többi a 17-24. helyekért játszhatna a legutóbb alkalmazott helyosztós folytatás szerint.
De - ismétlem - ez csak egy szerény felvetés.

Zigi 2011.04.10. 11:52:50

@CreaPress: Még a második kupa idején volt erről egy vita, hogy milyen alapelv szerint legyen megrendezve a torna. Inkább kisebb csoportokra osztva és kb. a torna felénél szétválva erősorrend alapján vagy inkább nagyobb létszámú csoportokat létrehozva, hosszabb alapszakasszal és rövidebb rájátszással. Akkor volt egy szavazás is, ahol ez utóbbi kapott több szavazatot. Íme:

doodle.com/fr2ud6r46e299m24

Persze, ha a közösség úgy gondolja bármikor lehet változtatni a lebonyolításon.

2011.04.10. 12:14:33

Nem mentem vissza odáig a kupa múltjának tanulmányozásában, azért is írtam, hogy ez egy majdnem-kupaújonc javaslata, nyilván van előnye és hátránya is.

Bruno Salazar 2011.04.10. 13:49:21

@Zigi: Itt se a Lada nyert, ennél okosabb nem tudtam, de kénytelen voltam hozzászólni főleg így idény előtt!!!
Én fenntartom továbbra is a véleményem minél több ellenféllel találkozni (hogy nézne ki egy kupa alkalmával 4x picsáznám el Ladát), és nem igazán érzékeltem a hazai pálya előnyét eddig...
Jelentem már van 3 magyar játékosom! A negyedikről lemaradtam egy áramszünet miatt, pedig egy 400k kapust szereztem volna meg 150k-ért... ehh

Futó Lada 2011.04.10. 15:28:07

@Bruno Salazar: .."Itt se a Lada nyert" .. hát tény és való, mindig nem nyerhetek, be kellett érnem végül "CSAK" a kupagyőzelemmel.. (ha jól tudom a döntőben valami Salazar's nevű csapat ellen, aki még 2-0-ra is vezetett egy fél óra után...rég volt, tán igaz sem volt) :)

@CreaPress: Valóban a kisebb csoportokkal is kijönne , de végül azért lett inkább a nagyobb csoportos változat, hogy lehetőleg mindenki minél több csapat ellen játsszon. Egy 4-es csoportban oda-vissza alapon lehet hogy lenne 2 eleve lefutott meccs, ami lehet igazából senkinek sem használna, és csak 3 ellenféllel szemben kerülne mindenki besorolásra a középdöntőhöz. Némileg igazságosabb, ha 5 másik ellen derül ki, merre hány méter.

A 2. kiiráson ugyanígy 24 csapattal egész komoly középdöntő-rendszer alakult ki, ( kézilabda világversenyek mintájára a csoport az addigi pontok alapján kettévált, egymás elleni erdményt vitte mindenki az új csoportba,és csak a másik ágról jövőkkel játszott 3 kört, aztán jöttek a helyosztók) az 10 hét alatt ment le. Ha 20-án indulunk, akkor még elvileg belefér ugyanúgy a 10 hét.Ha csúszunk, akkor

Zigi 2011.04.10. 15:59:59

@Futó Lada: Sőt elég május 4-én elindulni, mert még úgy is beleférünk a 10 fordulóval az idénybe.

Másik javaslat szintén 10 fordulóra: hasonlóan az előző idényhez egy 3x8 csapatos alapszakasz 7 fordulóval + 3 forduló rájátszás(negyeddöntők, elődöntők, helyosztók).

Futó Lada 2011.04.10. 18:37:47

@Zigi: ... és valóban.. mindkettőnek megvan a maga előnye. Előbbinél nem kell "legjobb harmadik" meg "legjobb hatodik" címeket hirdetni,eléggé jól meg lehet rajzolni a végéig az ágakat, utóbbi pedig már lassan tradicionális lesz,ismerősebb a menete mindenkinek.
Mindkét verzióban legalább 9 ellenféllel találkozol (utóbbiban ritka peches esetben csak 8-al).
Holnap délig/estig azért jó lenne eldönteni, ne a kiemelés után legyen erről döntés, látszatát is kerülendő annak , hogy túlontúl irányított lenne az egész.
Nyilván akár ez akár az lesz, ugyanúgy kiemelés után kígyóírásos módszerrel töltenénk fel a csoportokat A1 helyen Salazar's-al kezdve,ez nem változna.

Futó Lada 2011.04.10. 18:39:43

@Futó Lada: .. és akkor részemről 1 szavazat a 8 csapatos csoportokra..

Zigi 2011.04.10. 19:11:25

@Futó Lada: n is a nyolcas csoportokra szavazok.

Zigi 2011.04.10. 19:12:17

@Zigi: Még egyszer: Én is a nyolcas csoportokra szavazok.

Bruno Salazar 2011.04.11. 02:35:52

@Futó Lada: Én a Ladára... akarom mondani akinek egy nyolcast rugo... akarom ... ize...

nyolcas csoport legyen amibe az A-ban van a LAda!

Zigi 2011.04.11. 09:56:30

@Futó Lada: Ha két vagy több csapatnál a HT rangsor és az 5. LB Kupa helyezés átlaga megegyezik, akkor melyik alapján rangsorolsz közöttük?

Futó Lada 2011.04.11. 10:13:49

@Zigi: .. a legutóbbi kiírásnál is volt ilyen, ott a jobb HT helyezés döntött.
( Alapvetően a HT rangsorolt, azt finomítottuk azzal, hogy a legutóbbi LB kupa sorrendjével súlyoztuk. Az először indulók most legutóbbi LB kupa helyezésnek 25-öst kapnak mindhárman.)

Zigi 2011.04.11. 10:16:31

@Futó Lada: Ok, akkor átírom a csoportbeosztásomat.:)

Futó Lada 2011.04.11. 10:30:38

@Zigi: azért remélem nem két külön csoportbeosztást csinálunk.. :)
Ottan van már a googledocs is, megosztottam... :)

Zigi 2011.04.11. 10:33:55

@Futó Lada: A tiéd a hivatalos, csak megcsináltam én is magamnak:)

Futó Lada 2011.04.11. 10:50:30

Az A csoport priceless lett.. az összes páratlan sorszámú kiirás győztesét összefújta a szél..

Futó Lada 2011.04.11. 10:51:53

@Zigi: neked ugyanez jött ki ?

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.11. 11:38:21

ladám, ez az A-csoport elég brutál lett :)

Bruno Salazar 2011.04.11. 12:08:17

@Futó Lada: A halandók is láthatják?
Csak mert a bérleteseknek ki kéne adni merre utazik a csapat...

Futó Lada 2011.04.11. 12:30:32

@Bruno Salazar: este meghegesztem a sorsolást, utána igen..addig előzetesnek:

A csoport
Salazar's
Cikoria
Gruppo Hordó
Red Star VGL
Red Devils Utd
Szájfocisták
Szopós Murénák
NagyAti'73 FC

B csoport
Kecso SE
Maki SC
Botláb BFC
Ranagolidák
Mindig Jövőre FC
Palota FC
Vasas DH
Egri Csillagok

C csoport
Somogyország
FC Black Lotus
Agytröszt
Revenge 2009
Turul HC
SBTC
Bastille LSE
Palóc Mentő Alapítvány

A csoportban a szokásos hahálcsoport, C-ben nógrádi háziderbi + a legutóbbi elődöntő remake-je, a B csoportban a mindig összesorsolt Botláb- Csillagok és Mindig Jövőre - Palota párok ismét együtt.

Futó Lada 2011.04.11. 12:33:14

@végh hanta: Két egymástól különálló számítás is ezt adta vissza... de legalább ha továbbjutsz, akkor már csak ennél nehezebb lehet.. :)

Bruno Salazar 2011.04.11. 12:44:19

@Futó Lada: köszönöm! De hát... szép az A csoport....

2011.04.11. 12:58:51

Na, ebből sem néz ki jobb a 21-24. helynél, mert a hetek óta pihentetett B-csapatom csak a végjátékra lesz összerázódva. Igaz, nagyon szerencsés esetben összejöhet a csoportban egy 6. hely, de nem hiszem, hogy azzal sokra mennék...
A következő bajnokságban viszont nem fogom favorizálni a Magyar Kupát, úgyhogy most már két szezonon át felváltva fog játszani a két csapat, a legjobbak csakis a bajnokságra összpontosítanak, a tarcsik pedig csak azért hajtanak, hátha leül a nézőtérre valami timbuktui játékosmegfigyelő, hogy ellenállhatatlan ajánlatot tegyen valamelyikükért.

Ui.: Az "A" jelű nyolcas tényleg halálcsoportnak tűnik.

hatarsorompo 2011.04.11. 19:15:03

Nekem fiatal csatijaim vannak, itt fognak majd értékes tapasztalatokat szerezni.
Remélem, nem leszek tök utolsó.

hatarsorompo 2011.04.11. 19:32:21

Sorsolás mikor lesz?

Mindegy, ha már leírtam, de közben visszaolvastam, hogy este...

hatarsorompo 2011.04.11. 19:34:15

@CreaPress: Neked a mi meccsünk is halálmeccs lesz, mert megfogadtam, hogy ellened soha nem játszom tartalékcsapattal.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.11. 19:42:32

Úgy nézem, lesz Bastille-Lotus superclásico is. Nyami-nyami... :)

Futó Lada 2011.04.11. 21:18:53

Kész a sorsolás, fent a posztban a nevezési form helyére került (ahol lenni szokott mondhatnám), lehet örömködni, busongani, intercity jegyet lefoglalni utazáshoz, stb.
A menetrend már talán "hagyományos" (de jó ezt a szót a kupával kapcsolatban leírni.. :) ), de azért leírom:
Egy kör van csoportmeccseken, az elöl lévő csapat otthonában. A csoport 1-4 kiemeltjei 3x, az 5-8 kiemeltek 4x lesznek hazai pályán.
Törekedtünk arra, hogy a ki-ki meccseken az alacsonyabban rangsorolt csapat legyen otthon,természetesen ha borul a papírforma, az már más eset :)
Az első 1-2 forduló gyakorlatilag a ráhangolódásé (persze már itt is lesznek sláger-gyanús meccsek, míg az utolsó 3 forduló kínálata még a legkonzervatívabb játékosokat is csettintésre készteti.( 5. körben cikoria-Gruppo;6. fordulóban Gruppó-Salazar's és Palóc M.A.-SBTC, a 7. körben pedig cikoria-Salazar's, Black Lotus-Somogyország,Palota-Mindig Jövőre..csak ízelítőül)
A rájátszás mérkőzései semleges pályán lesznek rendezve, a stadionok kijelölése később esedékes.

Paradicsom Sal 2011.04.11. 21:32:59

Szegény Palota FC, még el sem kezdődött a sorozat, máris kaptak négy gólt... :D

Zigi 2011.04.11. 21:47:22

@Paradicsom Sal: Javítva. Nyilván a googledocs ördöge előre tudja a Mindig Jövőre-Palota FC mérkőzés eredményét.:)

Paradicsom Sal 2011.04.11. 21:58:20

@Zigi: Szerintem a Palota FC - Vasas DH végeredményét írta ki előre. :D

Zigi 2011.04.11. 22:26:52

@Futó Lada: Egyébként most, hogy jobban megnézem a Palota FC és a Mindig Jövőre (Dolinka United) párharc nem önmagában áll, hanem egy Palota-Mindig Jövőre-Ranagolidák LB Kupa háromszög részét képezi. A három csapat a második kiírástól kezdve eddig szinte minden kupán összefutott egymással. Íme az eredmények:

2. Labdabiztos Kupa:

Ranagolidák-Palota 6-0

3. Labdabiztos Kupa:

Dolinka Utd-Ranagolidák 2-3
Dolinka Utd-Palota 2-4

4. Labdabiztos Kupa:

Mindig Jövőre-Ranagolidák 2-0
Mindig Jövőre-Palota 2-1
Palota-Ranagolidák 4-3
Palota-Mindig Jövőre 3-1

5. Labdabiztos Kupa:

Palota-Ranagolidák 4-1
Mindig Jövőre-Ranagolidák 2-1
Mindig Jövőre-Palota 4-2
Ranagolidák-Mindig Jövőre 4-2

A három csapat külön versenyének minitabellája jelenleg így áll:

1. Palota Fc 7 4 - - 3 18-19 12
2. Mindig Jövőre 8 4 - - 4 17-18 12
3. Ranagolidák 7 3 - - 4 18-16 9

Folytatás a 6. Labdabiztos Kupán, mert persze egy csoportba került a három csapat...

2011.04.11. 23:17:26

@hatarsorompo: Szerencsére az utolsó előtti fordulóban játszunk, akkor már a hazai pálya sem ment meg a vereségtől. A bajnokságban a feljutásra esélyessel játszom előtte, az tuti vereség még a legjobb csapatommal is, úgyhogy lehetséges, megfordítom az A és a B csapatot.
A hazai pálya előnye sem fog megmenteni.

2011.04.11. 23:19:23

@hatarsorompo: Véletlenül kétszer is leírtam, hogy a hazai pálya sem ment meg (ezzel már háromszor), de legalább jobban megjegyzed.

hatarsorompo 2011.04.12. 15:54:16

@CreaPress: Ezen a tornán nekem egyesegyedül az egymás elleni meccsünk eredménye számít. Számít majd az a hazai pálya!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.12. 21:39:18

@f_miki: Lekötve!

Remélem Bastille SE menetközben visszavesz a lendületből, hogy az alsóházban csatázhassunk.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.04.13. 01:16:58

@Zigi: szép kis statisztika, köszönjük. szoros a minitabella, és ez ebben a sorozatban sem fog sokat változni - éppen fordított az erősorrend, ranagol a legerősebb, én a leggyengébb.
most látom csak, milyen nagy múltunk van az lb-kupában! :)

2011.04.13. 10:22:20

E pillanatban még vezet a Lotus és az Agytröszt is, lehet, hogy még várat magára a LBK-rajt?

2011.04.13. 10:23:02

Mire leírtam, az Agytröszt már kettővel nyomul.

Zigi 2011.04.13. 10:23:58

A 3+1-es szabály megszegői ellen alkalmazott szankciók kérdésében kiírt szavazás végeredménye:

1 pont levonása az összpontszámból: 12 szavazat
1 lőtt gól levonása az adott meccsen szerzett gólokból: 9 szavazat
semmilyen szankció, ez csak játék: 2 szavazat
1 lőtt gól levonása az összes lőtt gólból: 1 szavazat

@Futó Lada: @végh hanta: Bár a javaslat, hogy pontlevonással büntessük a vétkezőket az enyém volt, most mégis fejet vakarva el kell ismernem, hogy ez nem igazán működőképes. Ugyanis nem gondoltam bele abba, hogy ezt csak az alapszakaszban lehet alkalmazni, a rájátszás egyenes kieséses rendszerében ez értelmezhetetlenné válik. Javaslom, maradjunk a második legtöbb szavazatot kapott megoldásnál.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.13. 10:33:23

@Zigi: vagy pedig ez a kupa még legyen "becsületbeli ügy" és az googledocsban számoljuk, hogy ki hányszor felelt meg a légiósstopnak. (amolyan pilotként)

persze most kicsit hazabeszélek, mert a mai meccsre alig maradt 11 játékosom, így nincs nagyon válogatási lehetőségem :)

Futó Lada 2011.04.13. 10:33:45

@Zigi: vagy az alapszakaszban maradjon pontlevonás, rájátszásban pedig a góllevonás ?
Igen, hátránya hogy így két különböző szankció van, de az elsőt a csoortmeccsek alatt könnyebb követni, míg a másik a rájátszásnál érvényesülhet igazán, ahol kisebb a különbség elvileg a két csapat között.

Kérdés: góllevonásnál mi történik, az alábbi esetekben
Ha döntetlen a meccs, és pont a vétkes csapat nyer hosszabbitásban?
- Rendes játékidőben elért eredményből vonunk le 1 gólt, és akkor nyer a vétlen csapat és 3 pontot kap
- Hosszabbitásban elért eredményből vonunk le egy gólt és 1-1 pontot kap mindkét csapat

Egy gólos győzelem a vétkes csapat javára:
- egy gól levonás után döntetlen,2 pontot kap az amúgy is győztes és 1 pontot az amúgy vesztes.
- egy gól levonás után döntetlen, 1-1 pont.

Illetőleg mi történik, ezekben az esetekben, ha a továbbjutásról kell dönteni?

Futó Lada 2011.04.13. 10:35:07

@végh hanta: .. az is lehet, hogy mivel bevezetés alatt van a szabály, csak a csoportmeccseken alkalmazzuk és pontlevonás jár érte, a rájátszásnál meg csak számoljuk..

Zigi 2011.04.13. 10:46:17

@végh hanta: @Futó Lada: Hát, mivel úgy néz ki, hogy akár a tiszta góllevonásos rendszert, akár a vegyes rendszert alkalmazzuk később sok vita vagy sértődés forrása lehet, ezért most már én is azt mondom, hogy legyen becsület kérdése az egész. Legfeljebb annyit teszünk, amiként Hanta írta, hogy a googledocs-ban számon tartjuk, hogy ki hányszor nem tartotta be a szabályt, s ha valaki mondjuk kettőnél többször vétkezett, akkor kizárjuk, mint ahogy a háromszor meccsmulasztókat is. Ez így milyen lenne?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.13. 10:51:36

Kezd ennek az egész hogyan alkalmazzuk a szabályt dolognak eléggé MLSZ-es, elmismásolós fílingje lenni. No offense, szervező urak, de ha már kitalálunk egy szabályt, próbáljuk valahogy alkalmazni is, ha más nem, hát legalább az alapszakaszban.

Zigi 2011.04.13. 10:56:24

@Black Lotus: Hallod, én már a szabálynak se örültem.:))
Különben meg próbálkozunk láthatod és minden javaslatot szívesen fogadunk.:)

2011.04.13. 11:10:26

Ugye, jól tudom, hogy ha egyetlen csapat is továbbjut a 7 közül (aki még versenyben van a Magyar Kupában), akkor egy hetet csúszik a kezdés?

Mert most nagyon úgy áll, hogy ez bekövetkezik.

Zigi 2011.04.13. 11:17:40

@CreaPress: Igen, úgy néz ki csúszni fogunk.

Futó Lada 2011.04.13. 11:18:06

@CreaPress: Jelenleg 2 csapat is magabiztosan tartja állásait, így valószínűleg csúszunk 1 hetet a kezdéssel. Megvárunk mindenkit a kupa rajtjával.
Ha Lotus mester így tartja az előnyét, akkor a jövő hét még a barátságos előmeccseké lesz.

Bruno Salazar 2011.04.13. 11:21:17

továbbjutás: én úgy gondoltam a "Zs" keretet küldöm ki lazázva, ne miattam csússzon a kupakezdés, mondjuk az "A" nak is csak fifti-fifti esélye lett volna...

Megvédem a szervező bizottságot, és elhatárolódok az MLSZ bizottságával való összehasonlításoktól, mert az MLSZ-nél olyan emberek ítélkeznek akik még TV-ben se láttak mérkőzést itt meg azért ugye...

Mi lenne ha idén sportszerüségi versenybe számítana a 3+1es szabály, felmérnénk mennyire lehetett betartani...

2011.04.13. 11:34:31

Mivel a csapatom mindent megtett azért, hogy a jövő héten kezdhessünk, javaslom, részesítsük szóbeli ejnyebejnyében azokat, akik hátráltatják a kuparajtot :)

Sőt, inkább irgumburgumban.

Zigi 2011.04.13. 11:35:09

Nem kezdhetünk jövő héten, ezért meghívattam magam NagyAti'73-hoz egy sörmeccsre április 20-ra.

2011.04.13. 11:38:46

Mivel a Salazarok javaslatát életvédelmi okokból mindig érdemes volt megfontolni, én is arra hajlok, hogy ebben a szezonban még csak a sportszerűségi versenybe számítson a 3+1 szabály, még ha magam ellen beszélek is, hiszen a csapatom saját nevelésű játékosokra épül.

Futó Lada 2011.04.13. 11:46:07

Kecso - Botláb lekötve jövő hétre hírverő meccsnek a Nou Colosseum gyepszőnyegére. Sör lesz , a NagyAti Fc ellen szerepelt csapatból többen búcsúmeccsüket játszották, de Munzinger edző nyilatkozata alapján a csaat ezúttal új játékrendszert fog kipróbálni, és 2! - azaz kettő - teljes értékű csatárral fogja rohamozni a Botláb BFC kapuját.

na73 2011.04.13. 11:48:27

@Zigi: Jöhettek !!!
A sört Te hozod :-)

Zigi 2011.04.13. 12:04:57

@na73: Lesz sör, meg pár gombóc is melléje.:) Ma pl. a Palóc Mentő Alapítvány játékosai héttel csapták el a hasukat.:))

Bruno Salazar 2011.04.13. 12:14:55

@Futó Lada: 2 védekező csatár? Mi van itt április 1!

Várom a jövőheti barátságos meccsek lekötésére irányuló Nokiás dobozokat!

Futó Lada 2011.04.13. 12:27:20

@Bruno Salazar: .. Jó lesz az meglásd! :)
2 támadó szélső, egy védekező csatár, és máris kész az új kivédekezhetetlen stratégiám...ma már egy támadó középhátvéd is volt a pályán, nyertem is 3-1 re...reszkessetek.. :)

na73 2011.04.13. 12:27:53

Kecsó is így indult ma neki, de szerencséje volt mert a "B" csapatom játszott...

na73 2011.04.13. 12:28:36

@Zigi: Kecsó is így indult ma neki, de szerencséje volt mert a "B" csapatom játszott...

Bruno Salazar 2011.04.13. 13:00:08

@Futó Lada: Az a taktika már idejétmúlt! A II-ik eLBé-n azzal repültem a második helyig újoncként! Ráadásul ezt a felállást gondoltam tovább!
De nem baj, ha másolod a felállásom az büszkeséggel tölt el! Még Lotus Mester taktikai repertoárját kell tanulmányoznom, mert a tavalyi döntő csak tiziken múlott!

Salazar edzőjét faggatták a sorsolásról:
-Már most a cikoria és Gruppo meccseinek videóit tölti le torrent-en szorgosan az informatikusom, a többiek azért ismerősek számomra! Van azért 2 Fekete Ló is a csoportban, nem tudni még mire lesznek képesek! Azért az első háromba szeretnénk odaérni a csoportmeccseken utána meg bármi lehet. A bajnokságban az V-be való feljutás a cél, de ez nem jelenti azt, hogy gyengébb kerettel vágunk neki a kupaküzdelmeknek, mivel játékosaink közel azonos képességűek, mindig lehet számítani az erős összeszokott betonvédelemre! Hogy kit tartok idén esélyesnek a végső győzelemre? Hát a régi nagyok mostanában csak ígérgetik, hogy régi fényükben fognak pompázni, nem hinném, hogy idén elkapnák a fonalat, talán Somogyország akit kiemelnék. A feltörekvő generációból meg kell említeni a Lotus-t, mi is szeretnénk odaérni, de idén a titkos favoritom a Maki SC!

Bruno Salazar 2011.04.13. 13:06:26

S hogy mit szolok az A csoport halálcsoport jelzőjéhez? Böszmeség! Minden csapat közel azonos képességű a pillanatnyi szerencse és a mentális felkészülés fog dönteni! Sokan már csak a nevükből élnek! Mit szól a 3+1es szabályhoz! Hát ha előírás alkalmazzuk, de egyébként is törekedünk rá mert a tulajdonosi kör elvárása az idényre a Magyarítás!
Végezetül had kívánjak, sok sikert minden egyes ellenfélnek sportvezetőnek szurkolónak!

Futó Lada 2011.04.13. 13:33:25

@Bruno Salazar: ..tetszik az edződ nyilatkozata, gondolom van kis mágnestáblája amivel rohangálhat meccsek előtt, illetve kommunikációs szakot is elvégezte...ennyi minden mellett igazán elhanyagolható, hogy a foci nem kimondottan a szakterülete... :)

Az idei kiírásban nálam a ez elődöntős 4 csapat : Kecso SE, Black Lotus, Botláb , cikoria..
Rövid indoklás : Az A csoportban az első 3 körbeveri egymást, ezért a Gruppo Hordó Lotus ellen játszik, Salazar's pedig a Botláb BFC ellen . Hanta egy legjobb 3.-at kap mint csoportelső, és KecsoSE- Somogyország a 4. meccs.

Elnök kupa döntőjében Murénák - Bastille. Ez majd egy későbbi időpontban vezetem le. :)

Zigi 2011.04.13. 13:56:19

No, megnéztem a két továbbjutó LB kupacsapat sorsolását a Magyar Kupa 5. körében. Mindketten negyedosztályú, bombaerős csapatot kaptak ellenfélül, úgyhogy jó esély van arra, hogy 27-én tényleg el tudjuk kezdeni a Kupát.

Bruno Salazar 2011.04.13. 15:24:21

@Futó Lada: Nem a szakterülete a foci eddig csörgőlabda edző volt ezért nem túl hízelgő rád nézve, hogy egy ilyen edző által dirigált csapat előtted végzett! Idén viszont beiratkozott az akadémiára és megszerzi a Pro licenszet, Mezey Gyuribának már tövig is tud nyalni, tudás úgyse sok kell mint az összes MLSZ nevével fémjelzett tanfolyamon, képzésen! Na jó nem folytatom a gondolatmenetet...

hatarsorompo 2011.04.13. 18:46:12

Látom, vannak továbbjutók. Pedig már vártam, hogy kezdünk. Csak nehogy valaki közülünk nyerje a Magyar Kupát.
Tényleg, olyankor mi van? Elmarad?

Zigi 2011.04.13. 19:04:12

@hatarsorompo: Nem, nem marad el. Ilyen esetben annak a csapatnak, amelyik még áll a Magyar Kupában automatikusan beírnánk a 0-3-at, mindaddig, amíg ki nem esik. Mondjuk ez még nem fordult elő eddig, de több esetben csak a szerencsének köszönhetően tudtuk ezt elkerülni, azaz annak, hogy páratlan létszámú csoportok jöttek össze, s az illető csapat így szabadnappal tudta kezdeni a Kupát.

Alfredd 2011.04.13. 22:25:57

@Futó Lada: Ebben az idényben távol leszünk final four-tól valószínüleg. Én olyan 10. hely környékére tippelem a végső helyezésemet. Beérett az első generáció középpályán, ezért az elkövetkező hetekben 3-4 játékost is tervezek eladni, az első fecskét már ki is raktam, lehet rá licitálni:
www90.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=263308933

Igazi pengés középpályás, természetfeletti játékszervezéssel, jó átadással, jó formában és jó erőnléttel. 7 csillagos értékelést simán hozza.

Futó Lada 2011.04.14. 11:22:30

@Bruno Salazar: "Nem hízelgő"..ismételgette Munzinger mester. "Na és ha nem hízelgő ? Nálam hízelgéssel amúgy sem lehet semmit elérni, csak az elvégzett munka számít!"
"Mellesleg ez a csörgőlabda dolog,így utólag már más megvilágításba helyezi a legutóbbi meccset, hogy miért kaptunk ahosszabbitásban pont akkor gólt, amikor állítplag "áramszünet" lett hirtelen, és a déli félhomályban kellett footballoznunk." :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.04.17. 09:07:45

A jövő héten még nem lesz kupaforduló?

Zigi 2011.04.17. 10:35:37

@Bukott Rockzenész: Csúszunk egy hetet, mert még áll két csapat a Magyar Kupában.

2011.04.18. 19:10:21

@Futó Lada: 1986 szeptember 25-én 07:57-ig nekem is volt egy futó Ladám, csak kikötöttem vele egy 6 méter mélyen folydogáló patakban.

Ranagol_5 2011.04.19. 13:16:19

Hál istennek, hogy csúszunk, épp most kötöttem le barátságos mérközést, és utána jutott eszembe, hogy hoppá labdabiztoskupa. Nagy kő esett le a szivemről. :) Már csak a játékosoknak kéne végre összekapni magukat és nem ilyen rapszódikusan teljesíteni mindkét fronton.. :D

2011.04.19. 18:11:08

Én már nagyon komolyan készülök a tornára, abban a biztos tudatban, hogy csapatom vagy megismétli tavalyi helyezését, vagy javítani fog. Mivel most csak 24 csapat nevezett, és a tarjáni bányász-tarcsi a 24. helyet szerezte meg az előző sorozatban, így nincs az a matematikus, aki a fenti számításaimat bármilyen függvénnyel is megcáfolhatná.

A játékoskeret ismét szűkül, most még harmincan vannak a bérlistán, holnap délután viszont négyen is átadólistára kerülnek.

Marad 26 fő: két teljes csapatra való játékos, a Hírességek Csarnokának 3 leendő tagja, valamint Tamas van den Vlekkert, a Nemzetközi Edzőakadémián jó/jó minősítéssel végzett holland/magyar állampolgárságú vezetőedző.

Répás, Rácz, Magda és Csima a holnapi meccs után tartja búcsúbuliját világhírű VIP-szektorunkban, ahol konyhánk ismét fantasztikus menüsort tálal majd a 300 fős társaságnak, amiben lesznek szülők, rokonok, törzsszurkolók és barátok is.

A VIP-szektor amúgy már kész, de még nem adtuk át, mert Madame Tussaud panoptikumában még nem készültek el Gráczki József, Kardos Zsolt és Guiuseppe Manciocco viaszfigurái.
Gráczki a biztonsági szolgálatunkat vezeti a jövőben, Kardos az étteremvezetőnk lesz, Manciocco pedig szaktanácsadóként marad nálunk, hiszen neki köszönhetjük a nyolcados és hetedes bajnoki aranyunkat.

2011.04.19. 18:13:35

@CreaPress: Önmagamnak üzenem, hogy a VIP-szektor már szezonok óta kész, a Hírességek Csarnokát nem adtuk még át, úgyhogy a pongyola fogalmazásért ezennel szigorúan megrovom magamat.

Futó Lada 2011.04.20. 09:33:45

@CreaPress: ... gyors számítást végeztem, és ennek fényében meglepetés lenne ha az SBTC a 20-21. helynél hátrébb végezne.Ha csak a papírformát számoljuk, akkor az 5-6. hely a csoportban reálisnak tűnik,az pedig akkor jobb esetben eleve a 9-16 helyért folyó küzdelmekbe juttatja a csapatot, rosszabb esetben az A8-as csapattal kell megküzdeni a 17-20 helyért a rájátszás első körében....és akkor még csak a papírformát számoltam, a Res Sar a tanú rá, hogy ezt simán felül lehet múlni.. :)

Futó Lada 2011.04.20. 11:16:45

..negyed órával a vége előtt szinte biztosra vehető a jövő heti kezdés, mert a két kupában érdekelt csapatunk helyzete nem túl rózsás..

2011.04.20. 11:22:11

Nagyon úgy néz ki, hogy az első forduló kihívásai a mostani meccsek lefújásának pillanatától elküldhetők.

2011.04.20. 11:31:13

Szokásom szerint lefújás után 10 másodpercen belül elküldtem a kihívást Revenge 2009-nek, nála játszunk, kupaszabályokkal.

Futó Lada 2011.04.20. 11:35:26

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Vasas DH (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-04-27 09:45

Zigi 2011.04.20. 12:00:37

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Botláb BFC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-04-27 09:45

na73 2011.04.20. 12:28:42

Eddig 1 csapatot hívtál ki
cikoria (VI) helyszín: Olajkár II. Stadion 2011-04-27 09:45

hatarsorompo 2011.04.20. 12:39:47

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary FC Black Lotus (VI) helyszín: Estadi Gaudí [Kupaszabályokkal] 2011-04-27 09:45

Ma játszott először a csapatban a 15 évesen talált Hamuth, aki két gólt vállalt be a hétből.

hatarsorompo 2011.04.20. 13:04:35

5,18,26,55,58,99

Az utolsó elem leleplezi,l hogy ezek nem lottószámok, ennyi nappal múlt el 17 éves a hat edzés alatt álló csatim.

2011.04.20. 14:55:29

@hatarsorompo: Biztos nagyon félelmetesek lesznek, mire ellenem kell játszanod. Már szedik a játékosaim a reszketés elleni pirulákat.

Ez az a Hamuth, akit az öregek Mamuth-nak mondanak?

2011.04.20. 14:56:38

A Revenge elleni találkozót a két menedzser lekötötte.

2011.04.20. 16:42:21

@Futó Lada: Kellő számú adatból statisztikai módszerekkel bármit be lehet bizonyítani. Az én szerény kis tartalékcsapatom ma erőn felül teljesített, sikerült két góllal megvernie egy tini menedzser csapatát, ám ilyen kupameneteléshez még éretlenek. Majd szép lassan beletanulnak a dolgokba, ha a 20. helyen végeznek, az már maga a Labdabiztos Álom beteljesülése.

VGL 2011.04.20. 17:52:07

Szájfocistákat kihívtam szerdára.

Kiotop 2011.04.20. 17:56:54

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Agytröszt FC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-04-27 09:45

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.04.21. 12:14:14

Segítsetek, valamit elszúrtam.

Beléptem kedd óta először a játékba, láttam oldalt a megfelelő kihívást. Közben megnéztem a mérkőzésemet, ami volt, lekötöttem egy ifi barátságost, mentem a kihívások oldalra, hogy lekössem a mérkőzést, s ott már egy teljesen másik csapattal le volt kötve. Ez hogy lehet? Én szúrtam el valamit?

Ráadásul eddig szokott lenni ilyen lemondó gomb, ha jól láttam, most az sincs...

Szegény VGL-nél meg ég a pofám.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.21. 12:19:45

@rhynn: Amit írsz, azon meglepődtem, magától nem nagyon köt le barátságost a program. :) Amit lekötöttél ifi barátságosként, az véletlenül nem felnőtt csapat elleni volt?

Bevallom, a lemondó gombot sem értem, én bő egy éve játszom és abban a tudatban élek, hogy lekötött barátságos mérkőzést már nem lehet lemondani. Ezek szerint még van mit tanulnom...

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.04.21. 12:25:01

@Black Lotus: Először az ifi csapatot kötöttem le, ott nemzetközit kértem, kaptam egy horvátot. Átmentem, hogy lekössem a felnőttet is, akkor meg már ott volt a másik. Visszanéztem a history-t, s nem voltam azon az aloldalon a mai napon...

Nem tudom, úgy emlékszem ,szokott lenni egy ilyen X gomb a mérkőzés előtt, még sose használtam. Lehet, én vagyok hülye a játékhoz, nem tagadom.

Azon gondolkodtam ,hogy bennmaradhattam a kalapban, (nem biztos) vagy esetleg valamelyik felinstalállt plugin köthette le automatán? Tanácstalan vagyok... (bajnokságban még sose szerepeltem, kalapból kötöttem le mindig a mérkőzéseket)

2011.04.21. 15:00:05

@rhynn: Ha benne voltál a kalapban, akkor ez magyarázat lehet a dologra.

2011.04.21. 15:07:00

@rhynn: Ja, és az X gomb pedig, ha létezne, akkor sem lenne jó dolog használni. Gondolj bele: lekötsz valakivel egy meccset, az illető állít is csapatot, majd éli szépen az életét, végzi a munkáját - abban a biztos tudatban, hogy játékosai edződnek, és majd, ha lesz rá ideje, megnézi, miu lett az edzőmeccs eredménye. (Jó esetben az edzésfrissítéskor, amikor már a szintlépéseket is látja. ha voltak.
No mármost, ha lenne X gomb, és te használtad volna, az ellenfél biztos cifrákat mondana, hogy törölte a rendszer a meccsét - ez ellentmondana a HT ama filozófiájának, hogy nem igényel folyamatos online jelenlétet...

Vagy nincs igazam?

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.04.21. 15:33:26

Igen, belegondolva, lehet a normál / kupaszabályokkal gombnál a normált keverhettem vele. Igazából a mai napig abban a hitben voltam ,hogy egy barátságost le lehet mondani :P

Nagyon sajnálom, mert így kiszúrtam az ellenfelemmel, meg buktam az esetleges 3 pontot is...

Futó Lada 2011.04.21. 16:33:29

@rhynn: ..olyan már volt, hogy szerdán nem volt meccsem, nyorsan rányomtam a "Bekerülés a kalapba" gombra, és nem történt semmi, majd szerda délután következő hétre lekötött egy mecset ...

VGL 2011.04.21. 17:31:05

@rhynn: én ugyan még ennyire sem értek hozzá, de ha engedi a rendszer, és nincsen lekötött meccsed, akkor kihívlak még egyszer.

Ellenkező esetben megyek barátságost játszani valaki mással, mert formában kell maradni.

VGL 2011.04.21. 17:32:10

@VGL: most látom, hogy nm tudlak kihívni. Sajnálom...

2011.04.21. 19:33:05

Ilyen előfordulhat, ha nem figyel oda mindenre az ember, de bárhogy is döntsötn a Versenybizottság, azért mindketten maradjatok a kupában!

Ez egy nagyon jó versenysorozat!

VGL 2011.04.21. 20:17:51

@CreaPress: már miért ne maradnánk?

Csak sajnálom, hogy játék nélkül lett 3 pontom, és a fiúknak a második fordulóra marad az idei kupában a bemutatkozás.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.22. 10:09:42

lefoglalva a retúr jegyek somogyba! magunk után csak sisa, por és hamu lesz! somogyország kihívva! :)

2011.04.22. 12:35:19

red devils kihívva

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.04.23. 13:43:46

Eddig 1 csapatot hívtál ki: Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena 2011-04-27 09:45

2011.04.25. 19:31:03

Van bárkinek bármilyen infója Somogyország menedzseréről? Több, mint 8 napja nem lépett be, ami furcsa...
Már a múlt héten sem játszott barit.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.25. 21:47:57

@CreaPress: már én is gyanúsnak tartom, h hova tűnhetett kraci mester, de sztem már alapoznak a szerdai rákóczi-fradira!!! mindenesetre a meccs létrejöttét tűkön ülve várjuk!!!

2011.04.25. 22:27:20

@kristu: azóta 3szor lépett be az illető, és nem volt képes elfogadni a kihívást, amit neki kellett volna megtennie...

kraci mestert holnap felhívom, ha nem kerül elő addig.

Kiß B. 2011.04.25. 22:54:59

Ezer bocs, megzavartak az ünnepek! :)

Kristunak köszi a riadót!

Zigi 2011.04.26. 08:52:34

@kristu: Ráadásul szombaton küldtem neki is egy figyelmeztető üzenetet, hogy szerdán indulunk, amit a visszajelzés szerint el is olvasott, mégsem kötötte le a meccset. Innentől kezdve nálad a labda.

2011.04.26. 10:38:28

Örülök, hogy Somogyország felriadt álmából. Nem szerettem volna csonka csoportban játszani.

Futó Lada 2011.04.26. 13:26:22

@CreaPress: ..na kérem, most akkor utánanéztem a múltkori meccsednek, hogy ne statisztikákból matekozzunk. :) Nem bonyolódnék nagyon bele az elemzésbe, csak futólagosan :
A csapatod azon a meccsen valóban meglepetés-győzelmet aratott, de ettől függetlenül van még benne tartalék. A középpályád - ami a csapat magja lenne - még formán kívül is viszonylag jó átlagot hozott, és figyelembe véve az edzéseket a kupa ki-ki részére legalább 1 szintet lép mindegyik középpályásod, ha a formájuk is javul egy-két szintet (ez sem irreális) akkor egy 33-38-as erősségű középpályád lehet, ami az alsóházban elég labdabirtoklást eredményezhet a győzelemhez. Ha a teljes csapat-erősséget nézzük, akkor van 4 alacsonyabb értékelésű csapat a Tiédnél, tehát a 20. hely reálisnak tűnik. Aztán hogy mit lehet kihozni belőle, az már csak a sorsoláson és a taktikán múlik.. :)

2011.04.26. 18:11:21

@Zigi: eddig vártam, kalapból húztam ellenfelet.

2011.04.26. 19:37:22

December 22 óta edz a csapat játékszervezést, de ebbe beiktattunk a múlt héttel bezárólag hat heti átadás-tréninget. A kupa első 3 fordulójában (mivel el akartuk verekedni magunkat a 4. körig) a legjobbak játszottak.
A teljesítmény az A-csapatnál jelentősen javult, a tartalékok között van olyan középpályás is, aki még csak most jött fel az ifiből. Ezért mondom, hogy a Palóc Mentők elleni presztízscsata kivételével nem sok meccset fogunk nyerni, őket viszont meg fogjuk verni, ez feltett szándékunk, még akkor is, ha azon a héten a bajnokinkat elbukjuk emiatt.
Az biztos - mivel most már csak 22 mezőnyjátékos van a keretben, hogy akik a szombati bajnokin kezdők, azok nem játszanak szerdán a Labdabiztos Kupában, kivételt képez az az eset, ha sérült van, mint most Glázer Olivér.

Zigi 2011.04.27. 10:08:14

Az 1. fordulóban a kezdőcsapatok összeállításánál hárman sértették meg az újonnan bevezett 3+1- es szabályt. A Szopós Murénák 2, míg a Maki SC és Somogyország csak 1-1 magyar játékost állított a kezdőbe. Ejnye-ejnye.:)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.27. 10:19:22

ajjaj. lesérült a legidősebb pályán lévő játékosom, és helyére (egy bénán összerakott kispad miatt) beállt a nullskilles 45 éves edzőm :)

Futó Lada 2011.04.27. 10:19:50

@Zigi: Somogyország és Maki meccsén nem is volt még gól...kellenek ide a magyarok !! :)

na73 2011.04.27. 10:43:40

@végh hanta: Majd rögtön rúgtatok egyet, rá 5 percre megint. Talán nincs olyan nagy baj :-)

2011.04.27. 10:45:29

Revenge birtokol - ahogy várható volt - 61%-ban, ebből talán nem lesz nagy zakó, az ultradef megakadályozza. De lehet, hogy nem....

2011.04.27. 10:52:28

Huh, a Lotus aláz rendesen...

Futó Lada 2011.04.27. 11:02:30

@végh hanta: Szegény Vasas kispad is elég ad-hoc jellegűre sikerült - nyilván nem volt tervezve az ott ülők pályára léptetése - a középpályás helyére csatár került, a kapus helyére középhátvéd...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.04.27. 11:10:27

@Zigi: Helyes, bűnhődjenek csak a TESCO gazdaságos világválogatottak!

Futó Lada 2011.04.27. 11:16:31

Utolsó negyedóra jön, és 50 gól van eddig a 10 meccsen..

Futó Lada 2011.04.27. 11:24:27

@CreaPress: Lotus mester már 10-nél jár...ez kupatörténeti pillanat ha jól emlékszem, senki nem rúgott még 10-et 1 meccsen

Futó Lada 2011.04.27. 11:25:15

Ranagolidák- Palota most 5-5 két perce még 5-3 volt a Palota javára...óriási meccs !!

Zigi 2011.04.27. 11:31:35

@Futó Lada: A 4. kupán volt egy 11-1-es Agytröszt győzelem Somogyország ellen. De 11 gólos különbség még tényleg nem volt.:)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.04.27. 11:32:41

@Bukott Rockzenész: Három a magyar igazság! Azt azért el kell ismernem, hogy a Stécé a meccs nagy részében igen kemény ellenállást fejtett ki.

2011.04.27. 11:33:31

Black Lotus kihívva a Palóc Beckhambe, kupaszabályokkal.
A rohadt víruskereső miatt 2 percig tartott, mire frissítette a Lotus oldalát.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.27. 11:34:52

@CreaPress: Nem a víruskeresővel van a hiba. Engem 10 perce kidobott a szerver, azóta nem enged vissza. Pedig rekordidő alatt akartam lekötni. :)

2011.04.27. 11:38:25

A rekord talán 96 másodperc a lefújástól számítva - legalábbis nálam.
Mármint a lekötésé, a kihívásé 10 mp alatt.

2011.04.27. 11:48:14

@Black Lotus: Várom a visszaigazolást.

Futó Lada 2011.04.27. 11:51:14

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Mindig Jövőre FC
(VI) helyszín: Betyártanya [Kupaszabályokkal] 2011-05-04 09:45

Zigi 2011.04.27. 11:53:08

@CreaPress: Ezután a 10-1-es Lotus győzelem után, én a helyedben nem sietnék ennyire, hogy le legyen kötve ez a meccs.:))

Zigi 2011.04.27. 11:54:50

@Futó Lada: Még gondolkozom egy kicsit, hogy elfogadjam-e a kihívást.:))

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.04.27. 12:02:49

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Neil Eisner vezetőedző értékelte a találkozót.

"Elégedetten tapasztaltam, hogy az MK-szereplés miatt az utóbbi hetekben pihentetett játékosok sikeréhesen léptek pályára. Külön öröm, hogy a csapatunk egykori alapító tagjai közül egyetlenként itt maradt Deák Dominik mesternégyessel hangolt az idény további részére és ifjú reménységünk, Teller Lala is eredményesnek bizonyult. Jövő héten folytatódnak a nógrádi napok, a számunkra nem túl szép emlékű Palóc Beckham Komplexumba látogatunk. Nem téveszt meg ellenfelünk mai eredménye, a csapat már előző délután elutazik a helyszínre, az éjszakát egy közeli panzióban töltjük. A mérkőzés után pedig a játékosok, a csapat vezetősége és a szurkolók közösen fogyasztanak el egy ebédet - a Komplexum Michelin-csillagos étterme helyett ezúttal az alsótoldi Bableves csárdában" - nyilatkozta a tréner.

2011.04.27. 12:13:03

@Black Lotus: Nagyszerű, remek kis meccs lesz annak ellenére, hogy borítékolható a vereség.
Ez a csapat a következő kiírásban lesz jó.

Futó Lada 2011.04.27. 12:18:19

Uwe Munzinger edző nyilatkozata:

" A Vasas jobb csapat annál mint amit az eredmény mutat, a két csapat közötti különbség főleg a kispadok hosszából adódott. Ezúton is sajnáljuk a két sérültet, ha ők végig tudják játszani a mérkőzést, valószínűleg más eredmény születik. Örvendetes, hogy a gólok nagy részét magyar játékos szerezte, Boga, Deák,Lóránt és Marin egyaránt remek produkcióval rukkolt elő.
A jövő heti meccs egészen más helyzet lesz, hiszen a múlt heti barátságos meccsen minket legyőző Botláb pont a következő ellenfelünktől szenvedett ma vereséget, így elég érdekes felvezetése lett a találkozónak. Természetesen a Mindig Jövőre FC ellen is győzni szeretnénk, ezzel az egymás elleni mérleget is a magunk javára billentve."

2011.04.27. 13:34:54

- A vereség nem lepett meg senkit, bár szerettük volna két gólban maximalizálni annak mértékét - nyilatkozta a meccs után a holland/magyar mester, Tamas van den Vlekkert. A "777-es" (mivel jó tapasztalatú, jó vezetői képességű jó edző, ezért ragadt rá ez a név) szerint fegyelmezetten játszott a csapat, csak az utolsó percben elkövetett buta szabálytalanság, és az ezt követő tizenegyes rombolta le az eredeti elképzelést.
- Kétségbe nem esünk - tette hozzá -, a Kosztolányi, Jávorszki, Sáfri belső középpályás trióban rengeteg fejlődési lehetőség van, sok kollégám szeretne három ilyen agilis fiatalt a legfontosabb csapatrészében tudni. Már csak a kissé túlságosan is fanatikus hazai közönséggel kell megértetnünk, hogy a jövő csapatát építjük, a szerencsés sorsolás miatt ugyanis az első négy bajnokin begyűjtött 9 pont után azonnal hatodos ezüstéremről kezdett álmodozni a B-közép. Emiatt a kommunikációs osztályunkra rengeteg feladat hárul, lejjebb kell szállítani a közönség eme részének igényeit. Szerencsére a túlnyomó többség józanul látja az erőviszonyokat, az 1388 tagú szurkolói csoport 996 tagja nyilatkozott úgy, hogy "ebben a csoportban minden nap ajándék". Bár ajándékból sosem elég, így ők is bíznak abban, hogy az előző után ebben a szezonban is úgy harcoljuk ki a bentmaradást, hogy az utolsó hetekben ne kelljen a maradék hajunkat szaggatnunk.

Paradicsom Sal 2011.04.27. 15:17:52

@Futó Lada:
Kåre Kongaa edző meccs utáni nyilatkozata:

" Először is mindenképp gratulálnom kell a Kecso SE futballtörténelmi győzelméhez! Felmosták velünk a pályát, és erre nincs semmilyen magyarázat. Ezt nem lehet megmagyarázni. Szégyelljük magunkat, és következetes munkával megpróbálunk felnőni a Labdabiztos kupához. "

Igen, sajnos azért került be a kapusposztra egy védő, mivel a keretben összesen két kapusom van. A másik hetek óta sérült... :/ Most nagy erőkkel keresek valakit, hogy a hétvégi, bent maradás szempontjából létfontosságú mérkőzésen újra egy kapus kapja a potyákat. :) A középpályára ellenben nem csatár érkezett, ez a játékos az elmúlt két szezonban meghatározó középpályásom volt. :)

Paradicsom Sal 2011.04.27. 15:24:36

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Botláb BFC (VI) helyszín: hazai pályán 2011-05-04 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.04.27. 15:52:14

Maki SC kihívása megtörtént

Futó Lada 2011.04.27. 15:57:09

@Paradicsom Sal: Távol álljon tőlem, hogy Báthory-Bozó Albertet akár megbántsam, akár rossz posztra definiáljam :)
Mindösszesen arra alapoztam feltételezésemet, hogy a játékos profiljánál a "Legjobb teljesítménye" fülre kattintva azt adja vissza a rendszer, hogy csatárként 3,5 *-ot teljesített február elején, míg most középpályásként 1,5 *-ot....hát ezért gondoltam csatárnak :)

2011.04.27. 16:52:32

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Estadio Újtelep 2011-05-04 09:45

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.04.27. 18:09:22

(VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-05-04 09:45 Cikoria

Ja és megtaláltam az x gombot, a kihívásoknál. Bocsi mindenkinek a múltkoriért :)

2011.04.27. 18:27:19

@rhynn: És hol az az X gomb, amivel lekötött meccset vissza lehet mondani?

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.04.27. 18:30:05

Miután kihívsz valakit, s még nem fogadta el, le tudod mondani az x gombbal. :D Utána már nem. De emlékeztem, hogy volt :P

2011.04.27. 19:42:18

@rhynn: Ezt én is így tudtam, írtam is, hogy miért nem lenne sportszerű, ha egy már lekötött meccset egyoldalúan le lehetne mondani valakinek.

Paradicsom Sal 2011.04.27. 22:09:01

@Futó Lada: Albert nekem személyesen mondta, hogy bóknak vette a dolgot! :)
Igen, kipróbáltam egyszer csatárként, a mostani teljesítménye azért is volt ilyen, mert rég játszott, nincs formában.

2011.04.27. 23:39:49

@Paradicsom Sal: A tartalékok teljesítményén nagyon meglátszik a több hetes kihagyás. Viszont aki a kupában a lehető legtovább akart menni (így én is), kénytelen volt a legjobbakat extrém sorozatterhelésnek kitenni.

na73 2011.04.28. 08:44:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Red Star VGL (VI) helyszín: hazai pályán 2011-05-04 09:45

hatarsorompo 2011.04.28. 13:11:49

Remélem, most kisebb zakó lesz.
Kihívva a Revenge 2009.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2011.04.28. 22:15:14

Bastille irányába kihívást foganatosítottam.

2011.04.30. 11:37:25

eladó az eheti rántás, hátha valakinek:

Botond Sövényi (319893316)
19 éves és 51 napos, következő születésnap: 2011-06-30

Forma: megfelelő, erőnlét: középszerű
Népszerű fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata nem létező, és jó vezetői képessége van.
Tulajdonos: Gruppo Hordó
(2011-04-30 óta (6/45), 0 n)
TSI: 1 230
Fizetés: 90 eFt/hét
1 440 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
HTMS-pontok: Képesség: 297/Lehetőség: 1548
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2011-05-03 11:27 (3 nap 0 ó 0 p)
Kikiáltási ár: 0 eFt
Licitálok a játékosra eFt

Jelenlegi képességek

Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: pocsék
Átadás: remek
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: pocsék

2011.05.01. 07:38:48

Mivel az evolúció során mindig csak az alkalmazkodni képes fajok maradtak fenn, ezért a távoli jövő érdekében ehhez igazítjuk minden tevékenységünket.
Meccs előtti hivatalos nyilatkozatunk épp ezért szigorúan Médiaalkotmány-kompatibilis, felállásunk pedig megfelel az LBK-BTK hatálya alá tartozó 3+1-es regulának, csapatunk ezért nem is kéri ezek Alkotmánybíróság általi felülvizsgálatát.

2011.05.01. 07:48:39

@kristu: Szerintem ezt a Sövény(i)t nem kellene (ki)nyírni, valakinek biztos jó lesz még, csak az én szigorú válogatási elveimnek nem felel meg.
Kár lenne, ha a HT feneketlen kútjának mélyén végezné.

Kiotop 2011.05.01. 12:53:26

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Somogyország (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-05-04 09:45

Alfredd 2011.05.01. 13:03:41

egy kis reklám:

akadémiáról frissen kikerült 17 éves 0 napos hátvéd eladó:
www82.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?PlayerID=319982489

Játékosmegfigyelők élőben megtekinthetik szerdán a Vasas DH ellen.

2011.05.01. 14:57:59

@Alfredd: Játékosmegfigyelőim ott lesznek ugyan a lelátón, de csak jutalomszabadságukat töltik meccsnézéssel, fiatal védőkre nem vadásznak.

2011.05.02. 04:49:44

Amúgy iszonyú nagy csend van itt, kinek hogy sikerült a hétvégi bajnoki? (Az eredmények megnézhetők, de a csapatvezetők meccsekkel kapcsolatos érzései nem.)

2011.05.02. 19:17:11

@CreaPress: nekem 6:0, FIESZTA, 35 éves rutinos középső védőm triplázott, ezzel 8 gólos idén (vezeti is a góllövőlistát, a második 4 gólos)

jóidő, sör, pina, kell ennél több?

2011.05.02. 20:13:52

@kristu: Ennél több valóban nem kell :) Én annak örülök, hogy az A-csapat csak egy góllal kapott ki az ötödből lekerült, és visszajutásra készülő TFC Barcelona ellen.

2011.05.02. 23:58:54

és ki mit tippel, minek a beharangozója az oldal "repedései"? :)

konkrétan: www.hattrick.org/App_Themes/Standard/teaser2.png

itt van róla egy poll: hattrickdevblog.org/2011/05/02/whats-behind-the-cracks/
kíváncsi vagyok mikor árulják el.

Bruno Salazar 2011.05.03. 02:21:26

Red Devils utd. már kötött le mérkőzést, és nem lehet kihívni

na most mi van!?

Bruno Salazar 2011.05.03. 02:23:11

akkor ezért vártam a kihívást hiába...

2011-05-04 21:55 (7/45) Vou-Te PaPar - Red Devils utd.

Zigi 2011.05.03. 07:12:24

@Bruno Salazar: Red Devils-nek mindkét forduló előtt küldtem emlékeztető üzenetet, hogy ne felejtse el lekötni soros meccsét. A visszajelzés szerint mindkétszer elolvasta az üzenetet, mégse kötötte le a meccseket. Ez azt jelenti, hogy nem akar részt venni a kupán(de akkor minek jelentkezett?).

Zigi 2011.05.03. 07:19:02

@Futó Lada: @végh hanta: Hogy legyen? Beírjuk mindenkinek a 3-0-át a Red Devils elleni meccsekre, vagy töröljük RD-t a sorozatból (akkor az A csoportban mindenkinek eggyel kevesebb meccse lesz) és a csoportkör végén a %-os teljesítmények szerint állapítjuk meg a sorrendet a harmadik és a hatodik helyezettek között?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.03. 08:29:55

én a barca-real meccs végéig várok maki sc visszajelzésére

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.03. 09:35:27

Ificsapatunk, az Egri Szikra barátságos meccsre menne, vagy fogadna bárkit, id: 1573747.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.03. 09:36:56

@CreaPress: a htévégi bajnokiról...
A legutóbbi két meccset 7:2 arányban nyerte a csapat, hogy úgy mondjam, ez az eredmény bejön nekünk. Nem bánnám, ha végig így maradna, esetleg egy 7:1 becsúszhatna közé, mert a változatosság gyönyörködtet, ugye...

2011.05.03. 10:21:37

@Zigi: szerintem a törlés lenne fair a többi csoporttal szemben, a legjobb 3. miatt, amit valószínűleg jelentősen befolyásolna egy fix 3:0

amúgy jó nagy paraszt az illető

Zigi 2011.05.03. 10:49:44

@kristu: Én is a törlés mellett vagyok.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.03. 11:01:58

@kristu: Nem tud valaki a csoportjából vagy ismerősök közül hívni valakit a helyére? Az eddigi eredmények megtartásával, stb.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.03. 19:34:56

Hatalmas változásokat hozott május harmadik napja az FC Black Lotus életében: a csapat legértékesebb játékosa távozik, viszont két játékos érkezett. A már Salgótarjánban tartózkodó csapat edzőjét, Neil Eisnert telefonon értük utol:

- Sajnálom Falkstad távozását, hiszen a játékos már a klub nyolcosztályú korszakában is a Gaudí hátsó füvesén készült, nálunk lett érett labdarúgó. Sajnos egy nálunknál magasabban jegyzett csapattól olyan ajánlatot kapott, amellyel nem tudtunk versengeni.
- Helyére a svájci van Bonin érkezett, aki edzett posztra picit korosnak tűnik és nem is volt igazán olcsó. Miért rá esett a választás?
- A svéd zsonglőr távozásának hallatán néztünk körül a piacon, sajnos nem találtunk olyan, fiatal játékost, aki érdemben tudta volna Tomast pótolni. A csapat még nem tett le a feljutásról, így nem engedhettük meg, hogy a kezdőcsapat nagyon meggyengüljön. A svájci fiú a Filipovics menedzseriroda ügyfele, bíztatóan mozgott a róla készült dévédén, bízunk benne, hogy be fog válni.
- Az első bejelentés csak meglepte a csapat szurkolóit, a második után viszont kisebb népünnepély bontakozott ki a Gaudí környékén.
- A szurkolók és a vezetőség feltett szándéka volt, hogy az ificsapat első generációjának Arany Háromszöge, a Halmi-Németh-Mesterházy csatársor valamelyik tagját idővel szeretné visszacsábítani a csapathoz, ám a külföldi klubjaikkal folytatott tárgyalások eddig kudarcba fulladtak. Mesterházy Sanyát, aki időközben kiemelkedőre csiszolta a góllövő képességét Ibériában, most lehetőségünk nyílt visszaszerezni. Szakmai koncepciónkba nehezen fér bele egy ilyen fiatal csatár, de a szurkolók óhaja szent volt. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az alapcsapatból nálunk maradt Deák és a saját nevelésű Teller után Sanya a harmadik játékosunk, akinek a klubhoz való kötődését ellenségeink sem vitathatják.

A repülőtéren Lotus-szurkolók lelkes csapata fogadta a Spanyolországból hazatérő Mesterházyt, aki a drukkerek gyűrűjében nyilatkozott nekünk:
- Csodálatos másfél idényt töltöttem Ibériában, de szívem mélyén mindig arról álmodoztam, hogy visszatérek a Gaudiba és újra magamra húzom nevelőegyesületem mezét. Hátborzongató érzés visszatérni és látni azokat a szurkolókat, akik már az ifiben is a pálya szélén állva bíztattak. Kicsit fáradt vagyok az átigazolási hercehurca, illetve a repülőút miatt, de az előttem nem sokkal landoló van Boninnal fogunk egy taxit és természetesen azonnal a csapat után indulunk Nógrádba. Bízunk abban, hogy már holnap elkezdhetjük meghálálni a bizalmat.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.03. 22:49:09

Maki nincs, sajnálom... muszáj lekötnöm egy másik meccset most, nem biztos, hogy reggel be tudok lépni.
rossz érzés, hogy egy nálam jobb csapat ellen így nyerek pontokat, jobb lenne pl. a félidőben vezetni, izgulni kicsit. aztán persze ő nyer a végén, de lenne valami izgalom is.
majd legközelebb...

Ranagol_5 2011.05.04. 01:22:52

Hát sikerült elérnem, hogy 10 játékosom magyar abból a felállásból, akik holnap pályára lépnek és ebből 8 saját nevelés. :)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.04. 09:53:18

A Palóc Mentő Alapítvány egy Tesco gazdaságos, magyar játékost nyomokban sem tartalmazó "világválogatottal" állt ki ellenem. Talán még két egyforma nemzetiségű versenyző sincs benne...

Bár valószínűleg a pályán mutatom meg nekik, hogy milyen a magyarok istene, azért a szervezők is ránézhetnének erre a csodacsapatra.

2011.05.04. 10:00:18

@Black Lotus: Ebben a pillanatban lőtted az első gólt, gratulálok.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.04. 10:25:15

@CreaPress: Látom, a szögleteket jól begyakoroltátok, gratulálok.

Zigi 2011.05.04. 10:35:41

@Bukott Rockzenész: Jogos a panasz, a Palóc Mentő Alapítványnak a kezdőjében összesen egy magyar szerepel, ezért szigorú megrovásban részesül.:)

Egyébként rajta kívül mindenki betartotta a 3+1-es szabályt.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.04. 10:38:07

@Bukott Rockzenész: Én kérek elnézést, egyetlen - bár idegen hangzású nevű - magyar játékost azért sikerült a kezdőbe csempészni...

Ráadásul vezetnek is, ami nem növeli a Tesco gazdaságos "világválogatottakkal" szembeni rokonszenvemet.

Lehet, hogy sportszerűtlennek tűnik ez a megnyilatkozásom, de miközben én képes vagyok arra, hogy sok esetben drágábban vegyek magyar játékost a piacon, edzem és fejlesztem őt és a saját ifijeimet is, addig más kizárólag a haszonelv alapján kilóra veszi a piacon a légiósokat, és ebből lesznek a Noname - Regenkurt, Motherfucker, Bastard, Moron - Abdullah, Makako, Müezzin, Johannsson - Gigolo, Brekeke névsorok.

Egyszóval: dühítő!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.04. 10:39:35

@Zigi: Mit jelent pontosan a szigorú megrovás?

Zigi 2011.05.04. 10:41:57

@Bukott Rockzenész: Csúnyán nézünk. Egyéb szankcióban nem sikerült megállapodnia a szervezőbizottságnak.:)

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.04. 10:43:15

@Zigi: Ez k... jó :( Éljenek a Tesco gazdaságos "világválogatottak"!

2011.05.04. 10:43:43

A csapat keretéből 19 játékos rendelkezik specialitással, gondoltam, bevetem a kreatív taktikát. Az esélyes mégis te vagy, mivel az ifiből most felhozott jó minősítésű kapusom áll a török portsom helyére.
Bár az EgyesIker Casillas is harmadik számú kapusból lett azzá, aki.

Zigi 2011.05.04. 10:47:13

@Bukott Rockzenész: Én mindenképp a szankcionálás mellett voltam, és amellett is maradok, hogyha a következő szezonra megmarad a szabály.

2011.05.04. 10:55:33

Ja, és érkezett a tapasztaltabb Stanwick helyére az alapcsapatom tagja, a nyolcadik ligában gólkirályi címet szerző Dienes Dominik, úgyhogy két légiós cserélődött két magyarra.

2011.05.04. 11:03:14

Úgy látom, tartja magát a másik palóc gárda is.

Zigi 2011.05.04. 11:05:47

@CreaPress: Sőt a harmadik meg vezet.:)

Futó Lada 2011.05.04. 11:10:49

@Zigi: .. bár ott az sem biztos hogy megy a meccs...szerintem félidőben hazament mindenki... :)

Zigi 2011.05.04. 11:13:17

@Futó Lada: Lehet, hogy a második félidőt csocsón játsszák le, a kocsmában.:)

Futó Lada 2011.05.04. 11:15:58

@Zigi: ..ha el tudnak menni az asztalig...azért valamit csak tenni kellene, mert a többi meccsen már minimum 3 gólnál járnak....mi lenne ha mindketten rúgatnánk a csapattal 1-1-et?...csak az átlag végett... :)

Zigi 2011.05.04. 11:18:37

@Black Lotus: Mesterházy Sanya tökös gyerek lehet, állja a szavát.:)

2011.05.04. 11:22:56

Sejtettem én:
"80:00
Lotus csapatának játékosai már érezték a győzelem illatát a levegőben"

Futó Lada 2011.05.04. 11:27:07

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL.....!!!

2011.05.04. 11:31:57

Kihívások

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Somogyország (VI) helyszín: Gödör 2011-05-11 09:45

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.04. 11:40:26

Botláb kihívva az Estadio Pancero-ba.

(Valami Hattrick Open feliratú háttéren fut a dolog, most már nem puzzle.)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.05.04. 11:44:10

Húúúú de mérges vagyok! 2-0-ról 2-6-ra kikaptam, közben pedig két játékosom is lesérült. Nem mintha nélkülözhetetlenek lennének, az egyik helyére pont most igazoltam játékost, de akkor is megviselt most a vereség.

Amúgy gratulálok az ellenfélnek.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.04. 11:44:55

Neil Eisner vezetőedző nyilatkozata:

"Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, görcsösen játszottak a fiúk, ráadásul védelmi hibáinkra az ellenfél könyörtelenül lecsapott. Örülök, hogy Deák és a hozzánk visszatérő Mesterházy is góllal hálálták meg a bizalmat, és hogy lábadozó kapusunk, Balsay Andris is vállalni tudta rövid időre a játékot. Most a szurkolókkal közösen megkóstoljuk a nógrádi csárdák mennyei ízvilágát, a hazaérkezés után pedig megkezdjük a felkészülést a Turul ellen."

Turul kihívása a Welodrome-ba megtörtént.

na73 2011.05.04. 11:48:09

Gratuláláok a Red Star-nak.

na73 2011.05.04. 11:50:46

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Gruppo Hordó (VI) helyszín: San Gruppo 2011-05-11 09:45

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.04. 12:02:38

@rhynn: Hááát, barátom, tessék megtanulni, hogy nem vezetünk kettővel cikoria ellen, mert annak csúnya következményei lesznek :)

Amúgy bocsi, és kösz a meccset.

Zigi 2011.05.04. 12:17:17

Így kell ezt srácok, gratulálok a fiúknak!

Futó Lada 2011.05.04. 12:18:05

@Zigi: .. Gratulálok !.. Jó meccs volt, ma ennyi sikerült.. :)

Zigi 2011.05.04. 12:21:04

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Maki SC (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-05-11 09:45

Zigi 2011.05.04. 12:22:40

@Futó Lada: Kösz, remélem innentől kezdve menetelsz, mert minden másoktól elvett pont jól jön nekem. Végre be kéne már jutni a nyolcba.:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.05.04. 13:18:50

@rhynn: Ez a hattrick faszsága, hogy így adja be a meccsmotor az előre legenerált meccset.
Én is rengetegszer jártam így, és sokkal dühítőbb, mint ha sima 6-2 lenne. Képzeld el azt, hogy 2-0-ról 2-3 milyen idegesítő tud lenni így.

Paradicsom Sal 2011.05.04. 13:36:36

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: hazai

Bruno Salazar 2011.05.04. 13:58:47

...de szar így itt lenni és olvasgatni, hogy a héten senkit nem döngöltem a földbe! Ráadásul az anti-futballista színész Portugálokat húztam a kalapból akiknél csak az Olaszokat rühellem jobban! A mérkőzés este van így még kihívást se tudok elküldeni...

2011.05.04. 14:36:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hogy a magam példájával hozakodjak elő, én a HT-tevékenységem kezdetén megbeszéltem magammal, hogy ez egy játék. Épp ezért semmi baj, ha a csapatot néha agyonverik, és a győzelmeket sem szabad zsenialitásunk megnyilvánulásaként értékelni.
Arról szól a történet, hogy az adott virtuális pénztárcából gazdálkodva, a voltaképpen csak nullákból és egyesekből álló , virtuális labdarúgóinkból alkossunk egy olyan csapatot a soron következő meccsre, hogy lehetőség szerint a legjobbat produkálják. Ha semmi esélyünk, próbáljuk a gólkülönbséget minimalizálni, ha meg van sanszunk, akkor lehetőség szerint járjunk túl az ellenfél eszén.
Így aztán nem törnek le a látszat-kudarcok, amik a valóságban nem azok, hiszen a csapat minden meccsel fejlődik, akkor is, amikor egy magasabb fejlettségi szinten álló klub elleni meccs után vesztesen hagyja el a valóságban sosem létezett stadiont.
A tartalékcsapatok összecsapásai különben sem mérvadók, a bajnokság persze más tészta, de ott sem kell kétségbe esni, ha egy régebbi, tapasztaltabb menedzser gárdája rabolja el tőlünk a meccs megszerezhető összes pontját.

A meccsmotorról pedig annyit, hogy Olaf az élet minden területén jelen van: sokféleképpen alakulhat az életünk attól függően, hogy melyik időpontban hol tartózkodunk, mikor hagyjuk el a lakást, kivel elegyedünk szóba, milyen hatások érnek bennünket, és mi erre hogyan reagálunk.

Életünk meccsmotorja például hol rövid-, hol hosszútávú terveinket tervezi át, de túlélhető.

Bár a "HT faszsága" megjegyzésből nem azt szűrtem le, hogy bárkit is a kétségbeesés örvényébe taszított volna a meccsmotor.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.04. 14:45:33

ezt a b-csoport tabellát elmentem így, sokáig nem fogok ilyet látni! :) Kecso-meccs lekötve!

Zigi 2011.05.04. 14:59:46

@Bruno Salazar: Ezzel a névvel utálni a portugálokat...

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.04. 17:06:34

Végül mégis győzedelmeskedett az igazság: www78.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=331412040

A kis huncut ráadásul az első csapatával állt ki ellenem, így még szebb a cseresorom győzelme. Az egyetlen első csapatbeli emberemet sérülés miatt kellett pályára küldenem.

VGL 2011.05.04. 18:45:42

@na73: köszönöm, igazán jó meccs volt.

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2011.05.04. 21:52:02

Egy kérdésem lenne.
A csoport legfontosabb rangadójára készülök, úgy, hogy a legmagasabban rangsorolt védőm sérült.
A héten vettem kettő, az eddigi átlagnál jobb védőt.

Az egyik helye fix a védelemben, a másikban nem vagyok biztos.

Berakhatnám középső középpályásnak (ott is sérült az egyik legfontosabb játékos), vagy a védelembe, tomattrick alapján kb. ugyanannyival növelné mindkét esetben az adott poszton az értéket az alternatívához képest.

Fontos a középpálya meg minden, de lehet beraknám védőnek. Nme tudok dönteni.

2011.05.05. 09:44:17

@C_Brown: igen, HT-Open jópénzért... faxom

2011.05.05. 19:41:52

Csapatom a hét végén ismét vereségre lesz kárhoztatva, mert bár a középpályán mi vagyunk az erősebbek, de idegenben nem tudom átütni az ellenfél védelmét, még a leggyengébb pontján, a bal oldalán sem.
A cél így megint a vereség minimalizálása lesz, nem hiszem, hogy akár 9 vagy 10 speces játékossal játszva is lenne számottevő esélyem.
A visszavágó más tészta, ott már talán lehet valami. ("Tavaly" itthon 2-2, idegenben 1-7 volt az eredmény.)

2011.05.05. 19:43:49

Egy kérdés: Tud valaki arról, hogy Somogyország miért nem igazolja vissza a kihívásomat?

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.05. 20:29:31

@CreaPress: ha majd bekapcsolja a gépet, biztosan visszaigazolja. legutóbb a kihívásod előtt három nappal lépett be a játékba

hatarsorompo 2011.05.05. 20:51:57

@Bukott Rockzenész: Volt benne magyar. Az a 17 éves és 20 napos Hamuth Zsolti, aki miatt a kiesést is vállalom a hatodból. Gólszerzés edzésbe fogtam, amikor a srácot felhoztam az ifimből, és levittem az erőnléti edzést 5 százalékra, hogy minél gyorsabban fejlődjön. A szégyenteljes, 10 kapott góllal végződött kupabemutatkozásom után döntöttem úgy, hogy ha már úgyis kiesek a hetedbe, legalább itt ne kapjak tíz gólokat meccsenként.
De ha ez az elvárás, a jövő héten kiállok 11 magyarral, és kapok megint tízet.
Tegyek így?

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.05. 20:56:45

@hatarsorompo: Közben észrevettem, korrigáltam is. Én is így kezdtem anno, nyeltem a gólokat számolatlanul, talán innen az ellenszenvem a "világválogatottakkal" szemben... Ha nem akarsz sok gólt kapni, először a középpályádat tedd rendbe, legalábbis a magyarokat. A csatárnak sem árt, ha kap egy kis játékszervezést. Persze minden managernek megvan a saját tuti receptje.

Zigi 2011.05.05. 21:48:31

@hatarsorompo: 3 magyar lenne az elvárás a kezdőben és legalább egy magyarnak kéne mindig a pályán lenni.:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.05.06. 16:31:39

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Red Star VGL (VI) helyszín: hazai pályán 2011-05-11 09:45

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.06. 16:31:46

Red Devilshez meghívattam magam, és hétfő délutánig vagyok hajlandó várni a visszajelzésre.

2011.05.06. 20:55:06

holnap kemény meccsem lesz, a kiesett ellen játszom, összeTSIben jobb 30-40k-val, ellentámadást tol de az 1 csatára elég erős, kp-t sem tudom, hogy viszem-e, vmivel talán jobb vagyok, de ő van otthon

én maradok az 5-3-2nél 3 belső kp-val, és nem állítok taktikát, eddig így voltam a legerősebb. szerencsére a formáim rendben vannak, neház lesz, szurkolók szerint is ők a favoritok.
ráadásul természetfeletti védőm és a legjobb csatárom is 2 sárgával lesz kezdő, jövő héten meg ugye ismét velük játszom, csak otthon. 4 ponttal vezetek előtte, egy iksz is jó eredmény lenne idegenben

@végh hanta: felesleges, törölve lesz a csóka

hatarsorompo 2011.05.07. 01:20:49

Agytröszt kihívott, elfogadtam, és állítottam csapatot, 10 magyarral a kezdőben. Bocs, de a 6 edzett poszton játszó csatim közül csak 2 magyar, az egyiknek így légiósnak kell lennie.

Tipp: 0-10

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.07. 14:17:46

A szerdai Botláb BFC - Egri Csillagok FC meccs elé:
Eddig négy alkalommal játszott a két csapat egymással, ebből háromszor a Botláb, egyszer a Csillagok győztek, 5:9 a gólaránya a négy meccsnek.

Az Egri Csillagok [B] játékosai külön figyelemmel készülnek a szerdai mérkőzésre. A középpályások az erre a célra beszerzett összecsukható motorkerékpár alkalmazását sem látják lehetetlennek a támadások elősegítéséhez. Nadicsán Koppány, a csapat nagy öregje ezt nyilatkozta a mérkőzés előtt: "Győzelem lesz!" További kérdésre, miszerint "mégis, ki?", ezt válaszolta: "Úgy értem, valamelyik csapat győztesen fog levonulni a pályáról. Ne legyen a nevem Nadicsán Koppány, ha ez nem így lesz!" Független hírmagyarázók szerint ezzel a kijelentésével a veterán játékos nem sokat kockáztatott, mindenesetre a tévétársaságok és az írott média megkülönböztetett figyelemmel várja a szerdai összecsapást.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.07. 16:38:36

blse-revenge lekötve! a múltkori 1-5 bosszúja forr bennünk, minél magyarabb csapattal akarjuk saját közönségünk előtt porba tiporni az ellenfelet!

Bruno Salazar 2011.05.08. 13:59:30

Szájfocisták meginvitálva, csakhogy teljes legyen a program!

Futó Lada 2011.05.08. 21:29:17

Uwe Munzinger edző a szerdai mérkőzés előtt :

- Múlt héten nem sikerült a győzelem. Hogyan tovább?
- Múlt héten értékes pontot szereztünk.A büntetőrúgás az egy lutri. Bíztam benne hogy jól jövünk ki belőle 6 heti pontrúgás-edzés után, de sajnos nem a megfelelő emberek vállalták magukra a feladatot.
Most szerdán majdnem ugyan az a csapat fog pályára lépni,annyi eltéréssel, hogy Boga ezúttal csak csereként lép pályára, míg Guti visszakerülhet a védelem tengelyébe.
- Milyen eredményt vár?
- Nos , természetesen győzelmet, mint mindig. Ez lesz a két csapat első találkozója,így igyekszünk maximálisan felkészülni.A bajnokság a múlt heti vereségünkkel valószínűleg elúszott, ott már csoda kell az osztályozóhoz, így a későbbiekben majd tudjuk "forgatni" a csapatot,de egyenlőre még a kupára tervezett alapcsapat fog játszani.

hatarsorompo 2011.05.10. 16:25:27

Tíz magyar lesz a kezdőben, mint már említettem.
A kapott gólok száma - remélem - nem lesz ennyi.

Futó Lada 2011.05.10. 20:32:23

Teljes forduló lesz ..! .. már-már ünnep.
Kis beharangozó akkor ennek örömére (komoly elemmzés azért nem lesz, nehogy megzavarjon valakit):

Salazar's - Szájfocisták
A hazaiak egy WA meccs után vannak, a vendégek szintén csak 1 meccset játszottak eddig, tehát két pihent csapat ugorhat egymásnak. Nem kell nagy merészség egy Salazar's győzelem megtippeléséhez, és igen kis oddsra adja a fogadóiroda, hogy a hazaiak rúgnak szabadrúgás-gólt.
Gruppo - Nagyati
A hazai csapat még nem rúgott gólt az idei kiirásban,itt az alkalom a leggyengébbnek tartott, ám a múlt héten pontot szerző Nagyati ellen. Kérdé, hogy a vendég szakvezetés mit tud elővezetni kristu gyilkos kontrái ellen. Valószínű hazai győzelem.

Red Devils - cikoria
A hazaiak most mutatkoznak még csak be ebben a kiirásban, de Hanta egyenlőre nagyon darálja a meccseket. A három vendég-csatár 5-6 gólt közérak az eredményjelzőn.

Murénák - Red Star
Mindkét csapat meglepetést okozott legutóbb, a hazaiak a Gruppó legyőzésével, a vendégek a pontvesztéssel. Olaf nem tudom mit kaphatott ezekért az eredményekért. Szoros meccset várok, akár a hoszabbitás sem elképzelhetetlen, talán kis hazai előnyt mondanék.

Kecso - Palota
A győztes nagy lépést tehet a hirtelen rangadóvá előlépő meccsen.Elfogultság nélkül nehéz jósolni, és mivel nem is fog sikerültni, ezért bemondom a hazai győzelmet...aztán lehet nem úgy lesz...

Botláb - Egri Csillagok
A hazaiaknak kell a pont, és valószínűleg be is húzzák a meccset 2 gól különbséggel.

2011.05.10. 21:54:17

@Futó Lada: A többi meccs elé nem írsz semmit?

Futó Lada 2011.05.10. 22:05:35

@CreaPress: de természetese,csak közben ügyeletes vagyok, és dolgozni kellett...gyorsan ezért elküldtem féltávnál, de jön máris a másik fele.. :)

Futó Lada 2011.05.10. 22:19:54

Mindig Jövőre - Maki
A hazaiak komoly fegyvertényt hajtottak végre múlt héten, a vendégek viszont rápihentek a meccsre - 3 pontjuk bánta. Kb. egyforma erősnek gondolnám a két csapatot, érik a hosszabbítás itt is,talán a hazai pálya Zigiéket segíti kicsit.

Vasas - Ranagolidák
A Vasas az első körben nagyon beleszaladt a késbe, aztán ehhez képest nagyon összekapta magát a második fordulóra. A vendégek azonban ennek ellenére esélyesebbek nem lenne meglepő a 3 gólos győzelem sem.

Somogyország - SBTC
Szoros lesz az első félidő, de aztán kraciék a második etapban "robbantanak" ,és a szokott kíméletlenséggel hozzák a papírformának minősülő győzelmet.

Agytröszt - Palóc M.A.
A hazai csapatnak az előző kiirás fele környékén volt egy rövidebb hullámvölgye, de már kilábalni látszik belőle. Ez az a meccs, amikor nem veszíthet pontot,sőt gólkülönbség tekintetében is alkotnia kell,mert nehéz lesz a legjobb 8-ba jutni másképp. A vendég csapat a Vasashoz hasonló nagy pereceléssel kezdett, de utána a Revenge ellen nagyon nagy csatában veszített csak.

Turul - Black Lotus
Ez az a meccs, ahol megint csak nem lepődik meg senki a vendég-győzelmen, a két csapat közötti különbség miatt ez a realitás. Valamiért úgy gondolom, hogy nem lesz nagy különbség, értem ez alatt a 2-3 gólos vendég-sikert.

Bastille - Revenge
Az eddigiek alapján talán a forduló meccse is lehet,itt sok gólos mecscen fordulatos csata igérkezik, ez igazi háromesélyes meccs.Javaslom mindkét csapatnak a büntető-rúgók beállitását a meccsre...lehet ezen múlik...

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.11. 08:24:25

@Futó Lada: milyen pont az, ami nekünk nem kell? Majd mi jól behúzunk...! 9 magyar játékossal állunk ki, még a szögletzászló is magyar lesz.

Futó Lada 2011.05.11. 09:45:33

@C_Brown: :)
Nyilván mindenkinek kell a pont, különben nem lenne értelme meccset játszani.. :)
Természetesen nem a végeredményeket írtam ki, csak saját számításaim alapján a valószínűnek talált kimenetet, a meccsek végeredménye ettől eltérő is lehet.
A Botláb -Egri Csillagok meccsen a magyar szögletzászlót nem kalkuláltam bele, ha gondolod újraszámolom.. :)

Futó Lada 2011.05.11. 10:12:12

Megint eseménydús a meccsem...25 perc után kiírták hogy nagyon süt a nap....mindegy, most vannak beállítva büntető-rúgók...

2011.05.11. 10:34:17

Hát ez nem lesz szoros meccs. 4-0 a somogyországiaknak.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.11. 10:35:52

Nálunk viszont szoros a meccs:

A félidő nagy részében irányító Botláb fölényét jelzi a magabiztos 78 százalékos labdabirtoklási arány.
A félidő eredménye: 3 - 0.

A szögletzászló miatt van.

2011.05.11. 10:38:29

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a második somogyi gólt szerző Pablo Antonio Folch Cardona és a Palóc Mentő játékos-edzője, Antonio Folch milyen rokonságban áll egymással.

Futó Lada 2011.05.11. 10:39:33

Félidő..

Gruppo - Nagyati 0-0
A hazaiak nem tudnak ellentámadni, mert mindig náluk a labda
Devils - cikoria 1-1
A hazaiak bemutatkozása eddig meglepetés.
Salazar's - Szájfocisták 1-0
A hazaiak "Barcáznak", 87%-ban náluk a labda, de kapu felé nem mennek vele.
Murénák - Red Star 3-0
Olaf csak egy sérüléssel nyúlt bele eddig

Mindig Jövőre - Maki 0-2
A Maki rápihent, egyenlőre van látszatja
Kecso - Palota 1-2
2 perc alatt több történt a félidő végén, mint előtte 42-ben.
Vasas- Ranagolidák 0-5
A Vasas megint beállni látszik a pofonfa alá.
Botláb -Egri Csillagok 3-0
Egyenlőre Gárdonyi szelleme is kevés

Turul - Lotus 0-1
A várt szoros meccs, a várt vezetéssel
Somogyország -SBTC 4-0
Fél óráig volt egy súlycsoport, a középen támadóm hazaiak 3-at rúgtak szélről.. (???)
Agytröszt - Palóc M.A. 4-0
Sima hazai fölény, egyenletesen elosztva
Bastille-Revenge 2-0
Egy Klesta különbség van eddig.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.11. 10:51:48

@Futó Lada: 58 %-os hazai birtoklásnál nem kaptam egyetlen támadást sem az első félidőben. Meglesz ennek még a böjtje a másodikban Bastille sporttárs számára - ezt azért merem jósolni, mert az új meccsmotor igencsak random módon adja be az akciókat, és ennyi különbség nincs a két csapat között. A kis huncut ráadásul az első csapatát játszatja az LB-Kupában :)
www95.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=331630691

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.11. 10:59:38

@Bukott Rockzenész: félek is ettől a magabiztos vezetéstől! amúgy, igen, a bajnokság nem kihívás az első csapat számára, ezért ilyen szempontból az elbét vesszük idén komolyabban!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.11. 11:10:10

@Bastille: Utolsó percekbeli fordítást szeretnék! Már volt ilyenben részem, sajnos szenvedő félként, most igazán visszaadhatná a gép!

Zigi 2011.05.11. 11:27:20

A Kupa 3. fordulójában négy csapat menedzsere tartózkodott attól, hogy eleget tegyen a 3+1-es szabály támasztotta követelményeknek. Ezen csapatok: Szopós Murénák, Red Devils United, Maki SC és Somogyország.

2011.05.11. 11:38:12

Kaptam nyolcat, a mentősök tízet, ők tíz magyarral álltak fel, én most csak héttel.

Zigi 2011.05.11. 11:39:44

Csapatom mai teljesítményéről csak a legnagyobb elismerés mellett lehet szólni. Minden bizonnyal a mai mérkőzés bekerül a klub legendáriumába, és a meccsen szereplő Mindig Jövőre játékosokra örökké büszkén fognak gondolni klubunk hűséges szurkolói. Történt, hogy a 42. percben megsérült a csapat első számú kapusa, amelyet tetézett, hogy két perccel később a játékvezető második sárga lapja után leküldte a pályáról a csapat balhátvédjét is. Ekkor a Betyártanya eredményjelzőjén 0-2 állt. De a második félidő elején pályára lépő Henselmans, valamint a cserekapus Amoretti által nagyszerűen irányított maradék hátvédsor vezényletével az együttes megfordította a mérkőzést, kialakítva a 3-2-es végeredményt. Bravó srácok, újabb nagy skalp!

2011.05.11. 11:49:37

Agytröszt kihívva a 4. fordulóra.
Náluk (Pumaketrec), kupaszabályokkal.

Zigi 2011.05.11. 11:50:29

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Ranagolidák (VI) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-05-18 09:45

2011.05.11. 11:53:55

Azért jobbnál jobb helyeken játszunk: ma (is) Gödörben voltunk, így kaptunk brutális verést, és szerintem ezután a fiúk egy valódi pumaketrecbe is nagyobb kedvvel sétálnának be, mint a listavezető Agytröszt találóan elnevezett stadionjába.

Futó Lada 2011.05.11. 12:06:04

A kristuék így folytatják, a bíró elrendelheti hogy az 5-ösről rugdossák a büntetőket ?

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.11. 12:10:20

Bastille LSE - Black Lotus superclassico lekötve!

megelégednénk a két csapat legutóbbi mérkőzésének végeredményével, amikor 1-0ra nyertünk hazai pályán! elemzőink folyamatosan dolgoznak a jövő szerdai taktikán, két játékmesterünk salazar's-ékhoz már el is utazott tapasztalat szerzésre! óriási meccs lesz!

Futó Lada 2011.05.11. 12:17:50

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Egri Csillagok FC (VII) helyszín: hazai pályán [Kupaszabályokkal] 2011-05-18 09:45

..és az előbbi komment elején az "A" helyett "Ha" akart lenni....utólag is elnézést..

na73 2011.05.11. 13:47:49

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Salazar's (VI) helyszín: Salazar's Arena 2011-05-18 09:45

2011.05.11. 14:22:16

@Futó Lada: így jár az, aki nem állít pontrúgókat :D

lekötve a szájfocisták elleni derby

hatarsorompo 2011.05.11. 15:47:20

Borzalom, de én sejtettem előre a nagy magyarság végét.

hatarsorompo 2011.05.11. 15:47:57

Kihívtam Somogyországot, somogyországi helyszínnel.

Paradicsom Sal 2011.05.11. 18:44:53

Csapatom rendkívül szoros mérkőzésen kikapott 8-0-ra. :D Hazai pályán... :D Csatáraim akciói láttán sokszor felüvöltött a közvetítő: "Szép lövés, bedobás!"... :)
Gratulálok a Ranagolidáknak! :)

Maki SC kihívva!

Futó Lada 2011.05.11. 19:07:39

@kristu: ..ilyen van, én múlt héten játszottam ezt el...6 hét pontrúgás-edzés után már szinte csak remek-nagyszerű-lenyűgöző pontrúgók voltak a csapatban , 2 kivételével. Valamiért úgy érezte a gép, hogy ennek a két labdarúgónak márpedig igenis lehetőséget kell adni,hogy megmutassák képességeiket.. ki is kaptam.. :)

Ezúton is gratulálok viszont a Palota csapatának, remek kis meccs volt. A játékvezetővel nem foglalkoznék, egy büntető és egy kiállítás maradt el, viszont a két csapat nagyon egy súlycsoportban volt...kellett a mázli..

VGL 2011.05.11. 20:24:09

Az A csoportban elég érdekes eredmények születtek. Az én 0-5-öm persze nem meglepetés, de a csoport kezd érdekesen alakulni...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.05.11. 22:04:22

Az ellenféltől elnézést, világosan emlékszem, hogy a B csapatot állítottam be ma reggel, tele magyarokkal, gyengébb középpályával és csatársorral, erre az A-csapatot játszatta a hatttick.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.11. 22:26:48

@Futó Lada: köszönjük a gratulációt! valóban remek meccs volt, a szünetben még csodában reménykedtünk, de aztán érvényesült a két osztálynyi különbség. az 'egy súlycsoport' erős túlzás, de a palotai kódexmesterek arany betűkkel írják majd be a Nagykönyvbe: kétszer is vezettünk a Kecsó FC ellen! A ragtapaszos fiúnak mielőbbi gyógyulást!

Futó Lada 2011.05.12. 07:04:53

@f_miki: .. a hatstat értékelés 161-159 volt javamra , a csapatok 45,5 csillagot kaptak egyaránt és 7 csillag volt a kondi-esésből eredő veszteség egyaránt. A védelem mindkét csapatnál 50-es értékelést kapott. Gykorlatileg amennyivel erősebb volt a középpályám, annyival volt jobb a csatársorod.. hát ez akárhogy is nézzük azért belefér az "egy súlycsoport" megnevezésbe.. :)

Zigi 2011.05.12. 08:47:48

@f_miki: a különbség a jó:))

2011.05.12. 14:34:06

Az Agytröszt menedzsere visszaigazolta a kihívást, a mérkőzés 331777353-as nyilvántartási számmal szerepel a Hattrick rendszerében.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.12. 21:23:48

@Zigi: teljesen belezavarodtam :|
@Futó Lada: egyszer próbáltam macről elérni a hatstatot, nem sikerült, de ha ilyen dolgokat lehet megtudni, akkor fektetek bele még energiát :)

Kiß B. 2011.05.12. 21:43:58

Üdv!

Bocsi, hogy alig reagálok itt és a HT-n és a csapaton sem állítottam, de szerverköltözés van a melóban, és rendre 10 után esek haza pár óra alvás erejéig!

Elnézést a tarjániaktól, tavaly óta nagy kedvenceim, a továbbikaban szívből szurkolok a csapatuknak!

Alfredd 2011.05.12. 22:47:47

Palota Fc-t kihívtam.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.14. 10:45:25

A superclásico kulisszatitkai ínyencek, illetve nagyon ráérősek részére:

1. A Bastille LSE és az FC Black Lotus csapatai eddig négyszer találkoztak egymással, a superclásico elnevezést a legendás első, 5-4-es Bastille-győzelmet hozó derbi után érdemelték ki a csapatok. Érdekesség, hogy a négy találkozóból csak egy bonyolódott az LB-kupa keretein belül (ez 6-1-es Lotus-sikert hozott), háromszor a kupán kívül is randevút adtak egymásnak a felek.

2. A párharcban eddig mindkét csapat kétszer játszott hazai pályán és mindannyiszor ki is használta annak előnyét: a Bastille a legendás 5-4 mellett egy 1-0-ás győzelmet jegyez a Stade-ban, míg a Lotus az LB-kupás 6-1 mellett egy 6-0-át a Gaudiban. Fentiek alapján az aktuális párharc esélyese mindig a házigazda, esetünkben a Bastille LSE.

3. A Stade Bastille gyepén eddig mindkétszer kellemes, részben felhős időjárás fogadta a feleket, kérdés, hogy Olaf és Pártai Lucia hűek maradnak-e a hagyományokhoz vagy kitalálnak valami mást. (A Gaudiban a légköri hatások kevésbé voltak pozitívak, egy felhős és egy esős derbit jegyeznek a krónikák.)

4. Az eddigi négy mérkőzésen 16 Lotus és 7 Bastille-gólnak örülhettek a szurkolók. A párharc gólkirálya a 3-3 gólos Farkasházy Csaba és Ludovic Falcou - a két korábbi Lotus-spíler közül Farkasházy napjainkban a csehországi Opava virtuális pályáin kergeti a bőrt, míg a szélvészgyors francia karrierje (későbbi csapatának botolódása miatt) sajnos derékba tört. A Bastille házi gólkirályai 2-2 gólosak, közülük Abbas Yaseen már felhagyott a labdarúgással, a svájci hátvédikon, Gian Krummenacher viszont ma is a csapat kötelékébe tartozik.

5. A korábbi gólszerzők közül többeknek is lesz lehetőségük újra megcsillantani képességeiket. A Lotusnál a korábbi gólszerzők közül a 2 gólos Deák Dominik és Harras Traxler is állományban van, az 1 gólosok közül Juan Luis Fett aktív, míg Neil Eisner ma már a kispadról figyeli az eseményeket. A Bastille-ban a két gólnál járó Krummenacher mellett Jedrzej Banas és a legutóbbi meccset eldöntő Adnan Ibn-Osman is eredményes volt már korábban.

6. A két csapat szurkolótábora (az egymás elleni mérkőzések kivételével) kimondottan baráti viszonyt ápol, amit jelez, hogy a Lotus-drukkerek a csapat korábbi jobbhátvédjét, Lajos Tibort "a magyar Krummenacher" becenéven emlegették. Tibor nagyjából egy hónappal ezelőtt távozott, azóta futószalagon rúgja a gólokat új csapatában - amely történetesen nem más, mint a Bastille LSE. A Bastille táborában a Lotus másik jobbhátvédjét, a pontrúgókirály Tuna Cidalt övezi már-már misztikus tisztelet.

7. A superclásico történetének eddigi egyetlen kiállítását a Bastille gránitkemény bekkje, Szekeres Péter tudhatja magáénak, fejelésért, amely miatt azóta Szekeres Zidane Péter néven szerepel a műsorfüzetekben.

8. A két csapat egyetlen alkalommal ifi szinten is összemérte erejét, ez 2-2-es döntetlent hozott a Trés Bien poklában. Az akkor pályára lépők közül a hazaiaknál Gál György és Szakadáti Levente, a vendégeknél Mesterházy Sándor ma már a felnőtt keret megbecsült tagja. Ha pályára lépnek, akkor elmondhatják magukról, hogy ifjúsági után felnőtt szinten is ápolták a derbi hagyományait.

A végére találós kérdés: a valóságban mely országokban és mely párharcokra használják a superclásico jelzőt? A helyes válaszokat beküldők között "A Labdabiztos két lábon járó enciklopédiája" címet sorsoljuk ki.

Zigi 2011.05.14. 11:57:49

@Black Lotus: Ha jól tudom annak a két csapatnak a rangadója a superclasico, amely két csapat szurkolótáborába - valóságos tudathasadásos állapotot okozva neki - egyszerre tartozik Ganxsta Döglégy Zoltán.:)

2011.05.14. 12:17:59

@-kraci-: Szabad tudni, hogy miért lettek tavaly nagy kedvenceid a tarjániak?

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.14. 19:27:30

@Zigi: Valóban a Boca-River párosítás a legismertebb közülük. :) Érdekesség viszont, hogy Latin-Amerikában széles körben használt a kifejezés a helyi nagy párbajokra, úgyhogy széles a skála a viszonylag ismertektől (az argentin mellett ilyen a mexikói América-Guadalajara) a külvilág számára teljesen érdektelen viadalokig (mint amilyen a Motagua-US Olympia párharc Hondurasban).

A Bastille-Lotus kapcsán egy tárgyi tévedés van a beharangozóban, a Bastille oldalán Gál és Szakadáti mellett Oláh Patrik is a felnőttkeret tagja az ominózus ifimeccsen pályára lépettek közül. Az érintettektől elnézést kérünk.

Kiß B. 2011.05.15. 20:04:50

@CreaPress: bírom a menedzserük dumáját :)

Kiß B. 2011.05.15. 20:07:59

Egy csomó játékosom ingyen, vagy (akár kiemelkedő képességgel) szinte ingyen. Fáj a szívem értük, de idén meg akarom nyerni a bajnokságot, ezért kevesebbet rotálok, és fáj a szívem, hogy játék nélkül veszik kárba a tehetségük. Érdemes lecsapni rájuk, egyik sem használhatatlan!

2011.05.15. 20:23:00

@-kraci-: Én komolynak szántam a kérdést. A válasz az volt?

2011.05.16. 09:13:41

Komolyan gondoltam azt is, hogy egy színmagyar csapatot építek, úgyhogy a 3+1 szabály nekem nem igazán lesz gondom. Egyre kevésbé lesz az.
Miután az első számú kapusom magyar volt, és felhoztam az ifiből egy jó szintű 17 évest mögé, átadólistára tettem a 30. születésnapja előtt álló török portássegédemet, s mily furcsa, egy török menedzser vitte el.
Tovább magyarítok, ma egy angol szélsőmtől válok meg, valamint egy ifiből felhozott középpályásomtól, utóbbi helyére ma hoztam fel utódját az akadémiáról.

VGL 2011.05.17. 07:19:47

Red Devils menedzserét kérdezem, hogy mire számítsak kihívás szempontjából?
Én szívesen várok ma estig (mondjuk 19h), de mindenképpen szeretnék meccset játszani; ha nem vele, akkor valaki mással.

Előre is köszönöm!
A másik "vörös" csapat

Futó Lada 2011.05.17. 09:46:29

@VGL: Szerintem esélytelen a meccs .. :(
Megnéztem, minden nap belép este 10-éjjfél körül, de vmiért nem erőltette a meccs lekötését.

Esetleg még azt lehetne, hogy elküldöd neki a kihívást, és vársz mondjuk du. 5-ig.
Ezzel így is maximálisan túlmentünk már a kiirás szerinti várakozási időn.
Elmaradó mérkőzés esetén a Red Devilsnek kigyűlik a 3 elmaradt mérkőzés, és sajnos diszkvalifikáció lesz.

2011.05.17. 11:07:38

@Futó Lada: Érdekes, hogy valaki nevez erre a kupára, aztán meg 4 forduló alatt összeszed 3 vissza nem igazolt kihívást. Akkor meg miért akart jönni?

2011.05.17. 11:11:31

@-kraci-: A hét végi bajnoki előtt is nyilatkozott a klubmenedzser, a maga módján adva hangot reménykedésének.

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.17. 12:07:14

Megérkezett a vendégcsapat is a superclásico helyszínére, ahol az együttesek ma este nyilvános edzéssel kedveskednek szurkolóiknak. Juen és Eisner vezetőedzők nyilvánosságra hozták a várható kezdőcsapatokat. A megadott összeállítások alapján felkerestük Várhidi Pétert, aki – miután végzett a bajuszigazíttatással a közeli Gedeon Bácsi Fodrászatban – örömmel állt rendelkezésünkre.

Mágnestábla:
this11.com/boards/1305618657529130.jpg

Elemzés:
„Várhatóan 4-5-1 összeállításban kezd a Bastille LSE gárdája, ahol a fiatalokból álló védelem előtt a középpályán is többen kapnak védekező feladatokat. A vendégek cselgépét, a Salazar’s-szurkolók rémálmainak állandó szereplőjét, Harkály Kevint a jelek szerint ketten is őrzik majd a rendkívül tehetséges Gál és a korábbi csapattárs Lajos személyében – ezt a taktikai elemet vélhetően Senhor Salazar egyik segédedzője, Senhor Sousa tanácsolhatta. A középpályán a spanyol García ártalmatlanítására összpontosít a csapat, a karmesteri teendőket Holmström végzi, rajta kívül a támadóbb feladatokkal megbízott Ibn-Osman feladata lesz labdákkal tömni a csapat koronaékszerét, a Revenge gárdáját kivégző Klestát.
A Lotus megszokott 4-4-2 formációjában áll fel, ám ezúttal a középpályásoknál előrébb helyezkedő szélsők, illetve a csatársorból labdáért visszalépő Andai bevonásával egyfajta pentagonális felállás figyelhető meg. Miközben a centerhalfoknak főleg Klestára kell figyelniük, a szélsőhátvédeknek lehetősége nyílhat bekapcsolódni az összjátékba. Ez főleg a jobb oldalon érdekes, ahol a villámléptű Cidal feladata, hogy felfutásaival megossza a védők figyelmét és ezáltal segítse kibontakozni Harkályt. Ennek megfelelően a csapat főleg a jobbszélen lehet veszélyes, de a bal oldalon az ifjú Teller is okozhat meleg pillanatokat a védelemnek. Elöl a centerben Mesterházy vélhetően a felpasszolt labdák megtartásával, illetve keresztbe futások formájában a védelem elmozgatásával próbál helyet teremteni a második hullámban érkezőknek.
Tippelni nem szeretnék, de biztos vagyok abban, hogy egyik csapat sem akarja beásni magát a kapuja elé, így látványos, élvezetes mérkőzésben bízhatunk, mely méltó lesz a superclásico, illetve az LB-kupa hagyományaihoz.”

Futó Lada 2011.05.17. 12:37:14

A B csoport mérkőzései közül kettőt is kiemelnék ezúttal. A csoport elég kiegyenlítettre sikerült, így többen is bejelentkeztek a biztos továbbjutást érő 2 helyre.
Holnap a Mindig Jövőre - Ranagolidák számít az abszolút rangadónak , a csoport első helyezettje játszik a pillanatnyi harmadikkal. Zigiék a múlt héten szinte reménytelen helyzetből fordítottak, - és ezzel már túl vannak a csoport első három kiemeltjén, méghozzá 3 győzelemmel - míg a Ranagolidák csapata akkor is idegenben játszva kiütötte a Vasast. A kérdés az lesz, hogy a vendégek gólerős támadósorág el lehet-e juttatni a labdát a hazaiak masszív középpályáján keresztül.Hazai győzelem esetén már jó eséllyel megvan egy továbbjutó a TOP8-ba.
A Botláb - Palota meccsen a vendég csapat egy túlórás győzelem és egy majdnem túlórázásba torkolló vereség után érkeznek az előző kiírás 4. helyezettjéhez. Alfredd csapata az első körben nem bír a Mindig Jövőre gárdájával,de azóta kétszer is 5 gólt szerezve, magabiztosan halad a csoport eleje felé. A mérkőzés érdekessége, hogy _csak a hatstatok_ alapján az eddigi Palota erősebbnek tűnik az eddig pályára lépett Botlábnál, de az első fordulóban is hosszabbításba torkollott a vendégek meccse a Botlábnál valamivel alacsonyabb hatstattal rendelkező Ranagolidák ellen. Szóval érdekes meccsnek ígérkezik.

2011.05.17. 14:43:48

Van egy C csoport is a 6. LB Kupában. Időközben lekötésre került a Somogyország - Palóc Mentők meccs is, így már itt is teljes lesz a forduló.
Sem a somogyiaknak, sem az Agytrösztnek nem okozhat nagy feladatot a szerény képességű nógrádi alakulatok legyőzése, tovább folytatódhat köztük a versenyfutás a csoportgyőzelemért. Ebbe a dolgok pillanatnyi állása szerint csak a Black Lotusnak van beleszólása, ők most éppen a Bastille bevételére készülnek. Ha sikerül nekik, akkor az a helyzet áll elő, hogy meglépnek a mezőnytől, és a dobogós helyeket az 5-6-7. fordulóban vívandó körmérkőzésükön dönthetik el.
A Turul HC otthonába a Revenge 2009 látogat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy harmadik győzelmét is megszerezze, ebben az esetben az alsóházban is minibajnokság lesz a három pont nélküli csapat között.
Így legalább egymástól rabolhatnak majd pontokat, megörvendeztetve egyre csalódottabb szurkolótáboraikat.

VGL 2011.05.17. 18:06:50

@Futó Lada: semmi sem történt, így én lekötök egy másik csapattal egy barátságosat. Ha ezek után jelentkezik a Vörös Ördögök menedzsere, akkor sajnálom, tovább nem tudok várni.

Futó Lada 2011.05.17. 20:58:46

@VGL: A kiírás szerint hétfő estig kell várni, tehát már hétfőn bevéshettük volna a 3 pontot. Én azt gondolom maximálisan eleget tettünk a fair play szellemének, nyilván jogos érv,hogy a vétlen csapatnak meccset kell játszani, különben néhány játékos edzése odalesz. Természetesen nyugodtan köss le mérkőzést.

Futó Lada 2011.05.17. 21:13:14

@CreaPress: Korrekt beharangozó, nem is tudnék hozzátenni semmit.. :)

A csoport "kettészakadása" igazából nem volt váratlan,de a mértéke azért némileg meglepő.A csoportok sorsolásakor a kiemelési sorrend alapján töltődtek fel a csoportok, így ha azt nézzük, a kiemelési sorszámokat összeadva közel azonos eredmény jön ki. De ne felejtsük el, hogy a kiemelést 50%-ban a hattrick rangsor adja, ahol leginkább az A csapat eredményeit veszik alapul (csak tétmeccsek), míg 50% a barátságos (nekünk tétmeccs :) )a labdabiztos kupán elért helyezés alapján, ahol vagy a B csapat játszik, vagy a vegyes, vagy jó a sorsolás, vagy nem, stb.
Így minél nagyobb a különbség a bajnokikon pályára lépő, és a barátságoson beküldött csapat között, annál csalókább lehet a kiemeléskor kapott sorszám...viszont pont ez miatt lehet néha meglepő eredményeket elérni.. :)

Zigi 2011.05.17. 21:16:52

@végh hanta: @Futó Lada: Hogy legyen? Beírogatjuk a 3-0-át mindenkinek, aki RD-szel játszana vagy töröljük a csapat meccseit és a végén az elért százalékok alapján rangsorolunk a csoportok 3., valamint 6. helyezettjei között? Ez utóbbit igazságosabbnak tartanám a másik két csoport csapataival szemben.

Futó Lada 2011.05.17. 21:18:29

@CreaPress: .. most néztem a csoportodat..valamiért ismerős volt...aztán rájöttem...abban a csoportban kezdtem a hattricket a 10. szezonban :)

Futó Lada 2011.05.17. 21:20:30

@Zigi: Mivel 4 forduló után vagyunk én a törlésre szavaznék, mert kevesebb meccset játszott mint amennyit nem. (Azt lehet hogy Hanta elleni meccsét nem töröljük :) )

Futó Lada 2011.05.17. 21:25:30

@f_miki: .. csak egy tipp a hatstathoz: Mac-en elvileg tud futni a Chrome böngésző, ahhoz beépülő plugin-ként lehet telepíteni a foxtrick nevű kiegészítőt és akkor a meccsriport alatt látni fogod a hatstatot (meg egy rakás egyéb infót is)... ugyanez a beépülő firefox alatt is működik - viszont szerintem a firefox nem megy Mac-on..

Zigi 2011.05.17. 21:28:46

@Futó Lada: Most jut eszembe, hogy Hanta kinn van a kupadöntőn, de gondolom ő sem ragaszkodik a múlt heti eredményhez. :)

Átírogatom akkor a tabellákat.

2011.05.17. 22:25:57

@Futó Lada: Most rettenetes bajokkal vagyok elfoglalva, de majd holnap ezt a szálat felgöngyölítjük.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.17. 23:44:52

@Black Lotus: egy őrült vagy, ez tény! :D

Más: helyszíni tudósítok jelenti, miszerint annyira részegre itta magát a két szurkolótábor és néhány holnap is kezdő játékos, hogy komoly következményei lesznek az esetnek. Gottfried Juen Bastille edző munkájába is kerülhet a ma esti duhaj, mert állítólag ő engedte a még csak 21 éves Lajos Tibornak, hogy volt csapattársával, Tuna Cidal-lal bekapjanak egy sört, aminek a vége az lett, hogy a két szurkolói kemény mag és még néhány akár holnap is kezdő játékos itta pocsolya részegre magát. A prominens társaság, aminek élén Holmström, Puche Garcia és Pablo, a veszprémi állatkert hím orrszarvúja volt, most a klubház zsibongójában várják, hogy megérkezzen Mr. Klesta és Eisner edző, akik eligazítják a kis társaságot.

Feltételezhetően a két csapat hagyományaira való tekintettel nem lesz különösebb média botrány, de a hazai csapat tulajdonosa és menedzsere kijelentette, ilyen edző(G.Juen) a továbbiakban nem kell, majd lehajtotta a deci unicumot! Sajtóinformációk szerint legkésőbb az LB6 végéig menesztik az osztrákot és helyét Mr. Klesta, a veterán csatár veszi át, aki már kezdeményezte, hogy Pablo orrszarvú ezentúl a csapat kabalája legyen!

2011.05.18. 00:36:53

HT Open-en indítok egy BohócLigát, 8 csapatos, még van 7 hely mellém, kétnaponta meccsek, 22fős kereteket lehet hozni a hattrick-ből.

jelentkezni itt, sörér, pálinkáér, aranyér.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.18. 09:28:44

@Zigi: jaja, kupadöntőn :)
amúgy valóban nem ragaszkodnék hozzá, de mivel lesz megint "legjobb harmadik" és hasonlók, ezért a 3-0-ás eredményekhez sem. inkább maradjanak ki ezek a meccsek, a csoport pedig játsszon egy fordulóval kevesebbet.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.18. 10:46:44

Haló! Óvást nyújtok be a Kecso - Egri Csillagok meccs vonatkozásában!

Bár elég szoros a meccs (a mi szempontunkból 0:3, 17% labdabirtoklás :) ), de a menedzser (én) elnézte a felállást!!!
3-4-2 helyett 4-3-3 lett beállítva (a rohanás, ugye?), így aztán még egy gólra sem számíthatunk.

Az óvást közben meg is tárgyaltam magammal, és elfogadtam a zöld szerveren elért eredményt, majd szürkület utáni további három deciliter cabernet sauvignon elfogyasztására hívtam fel magamat.

@kristu: Ez a Hattrick-openes téma hogy működik? Hogy hat ez a kétnaponkénti meccs az edzésekre, stb?
És hogy lehet csatlakozni egy ligához?
Tessenek már szájba etetősen...

2011.05.18. 10:47:19

Az elsdő félidőben a C csoportban egyetlen meglepetés történt, hogy a héten Debrecenből Salgótarjánba igazolt Hajnal Tamás gólt tudott lőni az Agytrösztnek.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.18. 10:47:36

@C_Brown: 3-4-3 természetesen, a "helyett" előtt.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.18. 11:11:51

@Futó Lada: köszönöm, megpróbálom a chrome-ot. a hatstat miatt elővettem az ágyneműtartóból egy ősi asus vas-laptopot, még 3.1 windózzal, de nem boldogultam vele.
ahogy elnézem, nem is baj: a hatstat szerint erősebbnek tűnt a csapatom, mégis 5-0 a félidőben oda!

2011.05.18. 11:31:13

Bastille kihívva, sorsolás szerint hozzám.

2011.05.18. 11:36:49

Ja, és ugyan sok súlyos sebből vérezve, de élve jöttünk ki a pumaketrecből.

2011.05.18. 12:15:00

megint nem állítottam pontrúgókat, de asszem szájfocisták sem, izgalmas 0:0 a tizipárbaj

2011.05.18. 12:17:47

@C_Brown: szerintem nincs hatással, csak onnan "importáljuk" a játékosokat.

küldök egy invite-ot ha gondolod, csak kérek egy user nevet vagy id-t vagy nem is tudom mi kéne :D

2011.05.18. 12:26:50

@kristu: végül a 9. körben a kapusok döntöttek :)

2011.05.18. 12:26:54

@kristu: Nem semmi, 145 perc játék után... Grat! És a vesztesnek is, hősies küzdelem volt!

Zigi 2011.05.18. 13:30:17

A C csoport első 3 csapata félelmetes, Somogyország eddig még gólt sem kapott.

2011.05.18. 14:18:49

@Zigi: "Félelmetes" annak az utolsó 3 csapata is, köztük az enyém :)

2011.05.18. 14:36:18

@-kraci-: ha nem rotálsz edzett poszton, akkor a barátságos meccseknek csak sérülésveszély az "előnye" :)

Paradicsom Sal 2011.05.18. 16:06:05

@f_miki: Kihívás elfogadva. :)
@kristu: engem is érdekelne a dolog, de egyelőre nem vágom mi ez. mindenesetre salparadise, ID: 1994865.

2011.05.18. 16:38:10

@C_Brown: @Paradicsom Sal: meghívók elmentek - elvileg.

Kiotop 2011.05.18. 17:43:34

Jó nagy hülyeséget csináltam. Kihívott valami csapat én meg elfogadtam, ellenőrzés nélkül. Azt hittem csak innen lehet a következő fordulós ellenfelem. Bocsánat.

VGL 2011.05.18. 20:25:31

Senor Bruno, a címvédő Salazar's csapatának meghívó postázva a jövő hétre.

2011.05.18. 21:40:45

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): meghívó ment!

ketten már elfogadták (Paradicsom illetve az egyik HT-s bajnoki ellenfelem)

nálatok azt írja, hogy "picking players"
ez azt jelenti, hogy 22 fős keretre van beállítva a bajnokság (asszem 24 volt a max), tehát a HT-ből hozott játékosaitokból ennyi ki kéne választani. ezután felajánlja majd, hogy alap kezdőcsapatot állítsatok. itt tartok én.

amúgy vizuálisan nagyon fasza, de funkciójiban azért elmarad a HT-től, vagyis más.

Futó Lada 2011.05.18. 22:24:40

@kristu: ha még beleférek, akkor 578935 rajtszámmal én is jönnék...kiváncsi vagyok, hogy ha az összes magyar spílerem pályán van, mit képesek kihozni..
..meg újabb esély lenne hogy valamit alkossak a kontráid ellen.. :)

Futó Lada 2011.05.18. 22:46:01

@f_miki: ..megnéztem a meccsedet. Hatstat szerint 1-el volt jobb a csapatod, ami alapján szoros is lehetett volna a meccs, viszont a HT már csak ilyen középpálya-orientált játék. A brutál csatársorodat irigylem, szerintem messze a legjobb a mezőnyben, de mintha a gyengébb középpálya miatt nem tudnád kihasználni ( csak ránézésre mondom, csak a hatstatok alapján, az utsó 2 meccs szerint)
Illetőleg még egy észrevétel : van a meccsmotorban egy olyan rész, ami az azonos poszton játszó játékosokra vonatkozik, azok közül is leginkább a belső védő- belső középpályás - csatár posztokra. Nevezetesen, hogy ha csak egy játékos van ott, akkor 100%-ot nyújt ( amíg nem kezd fáradni persze), ha 2 játékos, akkor már "megbíznak" egymásban,és mindkettő kicsivel tudása alatt, ha hárman, akkor pedig kicsit többel a tudásuk alatt. Ez rendben is van, most jön az érdekes: minél nagyobb a különbség a játékosok között, annál gyengébben teljesít a jobb játékos,mert annál nagyobb lesz a zavarodottság.
..hát ennyit láttam hirtelen, ami esetleg indokolhatta az 5-0-ás eredményt..

Futó Lada 2011.05.18. 22:56:17

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: Ranagol Arena [Kupaszabályokkal] 2011-05-25 09:45

2011.05.19. 09:41:39

Eddig 1 csapatot hívtál ki
cikoria (VI) helyszín: Olajkár II. Stadion 2011-05-25 09:45

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.19. 10:25:51

@kristu: lekötve, és keseregve azon tény felett, hogy egy gruppo-cikoria meccs középházassá silányult az alapszakaszban. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.19. 23:01:02

@Futó Lada: köszönöm az elemzést, nagy segítség ez egy lusta és időhiánnyal küszködő klubmanagernek! :)
idén azt találtam ki, hogy egy teljes idényt szánok góllövés edzésre, cserélgetve az ifiből felhozott csatárokat és a leendő középpályásokat. a két 'brutál' csatáromat csak az lb-kupán játszatom, itt komoly csapatok vannak, szemben a bajnoki ellenfelekkel. a védelem mondott csődöt most, két formán kívüli spíler maradt Színes mellé, a többi lesérült a szombati botcsapat ellen, így Botláb erős jobbszéle szabadon futkározhatott.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.20. 09:27:12

@kristu: Van egy Championship Manager XX feelingje, jónak tűnik. Egy sor játékosomról kiderült, hogy félreismertem őket :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.05.20. 10:55:27

@kristu: Valamit elcsesztem asszem, kapok még egy meghívót?

2011.05.21. 19:46:37

Őrsvezető pajtásnak jelentem, Bastille elfogadta a kihívást. A fiúk pedig megostromolják.

Kiß B. 2011.05.23. 06:41:42

Miután hiába vártam Revenge meghívóját, kihívtam én (magamat hozzájuk). Holnap reggelig várok. Jó lenne, ha elfogadná, és a pályán dőlne el a meccs!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.23. 10:27:58

@CreaPress: valóban! :)

már palócföldön olvassa föl a mikszáth összest a csapat egy sörfőzde megmentéséért, aztán egy álmásbá látogatunk, mindezek után pedig megtartjuk az első edzést a palóc beckhamben! a mérkőzésre nem utazott el gottfried juen edző, állítólag egy dagesztáni nyolcadosztályú csapattal tárgyal, addig is helyét mr. klesta foglalja el. szín magyar csapatot nem ígérhetünk, de sok, jó hun lesz a kezdőben, az tuti!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.05.23. 18:24:56

@-kraci-: Köszönöm a kihívást, így érettségi-javítás közben sok minden kimegy az ember fejéből!

Remélem, nem "világválogatottal" jössz ellenem, mert azt a fiaim nem szeretik.

2011.05.24. 09:52:13

A klub vezetősége tegnap késő estig tárgyalta Kosztolányi Imre középpályás fegyelmi ügyét.
A tehetséges játékos, aki 21 hete és 3 napja jött fel az ifiakadémiáról, és jelenleg kiemelkedő játékszervező, olyan szinten csajozott be, hogy emiatt nemcsak az összes írásbeli érettségijét adta be értékelhetetlenül, de a futballpályán is elég harmatos formát mutatott.
Emiatt a játékost kedden reggel átadólistára tették, középárfolyamon kívánják értékesíteni.
Kosztolányi még egy félidőt játszik a Bastille elleni LBK-meccsen, a továbbiakban azonban nem számít rá a csapat vezetőedzője.

VGL 2011.05.24. 15:34:45

Red Star - Salazar's lekötve

2011.05.24. 18:20:59

asszem ez epic:

[b]Gábor Vona (240015479)[/b]
Hungary 24 éves és 13 napos, következő születésnap: 2011-08-31
Forma: megfelelő, erőnlét: nagyszerű
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van.
[b]Tulajdonos: 100 tagú cigányzenekar (2010-04-21 óta)[/b]
TSI: 36 790
Fizetés: 2 822 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges

2011.05.24. 18:21:34

persze, minek is támogatni az UBB kódot, grat blog.hu

Futó Lada 2011.05.24. 21:12:18

@kristu: .. erre nincs jobb szó : LOL ... :)

2011.05.25. 08:38:45

@Bastille: A kezdőcsapatban 7 magyar lesz, a kispadon viszont csak magyarok ülnek.
Miután kihirdették Kosztolányi fegyelmi ítéletét a csapattársaknak is, a játékos a földre köpött, ezért az edző úgy döntött, hogy egy félidő helyett csak 2-3 perc játéklehetőséget kap, a 88. percben léphet pályára, és amennyiben hosszabbítás lesz, a 91. percben le fogja őt cserélni nyolcadik ligás gólkirályunkra.

Futó Lada 2011.05.25. 09:06:54

@CreaPress: A Kecso SE vezetősége jelzi, hogy harcba szállt Kosztolányiért. Munzinger edző a YouTube-on talált a játékosról egy 2-2,5 perces videót, amin hatzártalan magabiztossággal kerülgeti a bólyákat labdavezetés közben - igaz mindet egy oldalról. A Nou Colosseum öntözőrendszerét éppen felújítják, így ezekben az aszályos időkben a köpködési képesség is kapóra jöhet.
Bár passzolni nem tud , a szerződéssel egy időben egy hagyatéki papírt is terveznek aláíratni vele, hogy ki örökölje tőle a labdát.
Egyenlőre kizárólagos érdeklődők vagyunk, de a pénzügyi igazgató szükség esetén kész akár 150-180 mFt-os összeget is áldozni a fiatal játékosra, aki a következő kiirásban majd a 7. LB kupán pályára lépő csapatot erősíthetné egyelőre.

Futó Lada 2011.05.25. 10:39:23

..nem panaszképpen, de nagyon fogynak a játékosaim.. :(

Zigi 2011.05.25. 10:50:20

Félidőben: Az A csoportban a papírformának megfelelően alakulnak a mérkőzések. Magabiztosan vezet a Salazar's és a Murénák, és ha tartja magát a Gruppo Hordó a szokásos egygólos meccsátlagához, akkor tulajdonképpen a cikoria nyerte a meccset, mert vezet 1-0-ra.
A B csoportban kavarodni látszanak a dolgok. Nagyjából kijelenthetjük, hogy itt is eldőltek a dolgok a félidőre, ez alól talán a Csillagok-MJFC és a Maki-Botláb összecsapás lehet kivétel, mert ott csak két gól a vendégcsapat előnye. Igaz, a Maki SC is csak két góllal megy a Botláb ellen, de ők hazai pályán. A Kecso bukni látszik a legjobb nyolcat, mert súlyos, 3-0-ás vesztésre áll a Ranagolidák ellen, és ez már nem biztos, hogy belefér nekik. A Palota úgy tűnik lesöpri a Vasast, 6-0-ra vezetnek a szünetben.
A C csoport nagyon várt rangadója a Lotus-Agytröszt meccs mészárlásba hajlik, mert 45 perc után 5-0 a hazai csapat javára. Meglepetésre az eddig hibátlan Somogyország 2-0-ás zakóra áll a Revenge ellen, ott izgalmas lesz még a hátralévő idő. Úgy tűnik a másik tarjáni csapat is megszerzi első pontjait, mert magabiztos 2-0-val állnak Bastille ellen egy félidő után.

Zigi 2011.05.25. 10:56:26

@Zigi: Egyik mondatommal agyoncsaptam amásikat.:) Szóval: Félidőben Maki-Botláb 2-0.

2011.05.25. 11:17:20

@Futó Lada: Jól jött nekünk a Kosztolányi gyerek fegyelmezetlensége. Miközben az ificsapatnál mindenki az isteni Evanics Hunort ajnározta, Köő-Kemény Ivó ifi-másodedző a következőt mondta egy heti értekezleten:
- Mi szükségünk van nekünk arra, hogy minden tehetségünk ott öregedjen meg Hunor mellett, és sorozatban nyerjük az értéktelen, hatfordulós ifiligákat? Térjünk már észre, emberek, itt van például ez a jól fejelő Takács kölyök, most lesz 17 éves, és 10 gólt szerzett eddig, számtalan gólpassza volt, barmok vagyunk, uraim, ha eltékozoljuk a tehetségét. Ha nem kell a felnőtt csapatnak, akkor adjuk el, de imádkozzunk, hogy ne kelljen szezonok múlva összeakadnunk azokkal, akik megveszik, mert abból a meccsből lehet, hogy nem jövünk ki jól.

Mint jól látszik, a kölyöknek 23 perc kellett ahhoz, hogy a felnőtt csapatban is beköszönjön aranyat érő homloka segítségével, a lelkes publikum percekig tapsolt a produkció láttán.

A játékszervezésből és átadásból is remek/remekként maxoló Evanics Hunort csak akkor tudom bemutatni a LB Kupán, ha az a következő szezon 5. MK-fordulójának napján elindul, a milliárdos ifiért ugyanis már felfedezése után bejelentkezett a válogatott remek edzős programjának komplett stábja, 3 nappal a születésnapja után elviszik a Nógrádi Tehetséggondozó Központból.

2011.05.25. 11:21:45

Kezd izgalmas lenni: 69 másodperc alatt kaptunk két gólt, de valami azt súgja, nem lesz hosszabbítás.

2011.05.25. 11:34:53

Sajnos, most nem tudom azonnal kihívni a palóc mentősöket, mert úgy döntöttek, ha már elmaradt a LBK-meccsük, kiruccannak Németországba, és holnapig haza se jönnek.
Ilyen vereség után jobb is, ott is kitömték őket.

2011.05.25. 11:43:11

Szurkolói klubunk vezetője, B. Joci, aki még lelkesen tapsolt Takács fejesgólja után, már meg is érkezett a klubház elé, "Le a vezetőséggel, takarodjon Mr. Crea!" feliratú táblával, és megkezdte szokásos heti ordítását.

Zigi 2011.05.25. 11:53:10

Eredmények kinn, tabellák frissítve. Az A csoportban 3 csapat elhúzott, valószínűleg mind a három továbbjut a legjobb nyolcba. A B csoport brutális, minden bizonnyal Mindig Jövőre nyeri a csoportot, és az is valószínű, hogy a körbeverések miatt az itteni harmadik helyezett lesz a leggyengébb a három közül. A maradék egy továbbjutó helyre 5 csapat pályázik. Izgalmas lesz az utolsó két forduló. A C-ben Revenge beleköpött az eddig vezető hármas levesébe, de még így is nekik van a legkevesebb esélyük, hogy a végén odaérjenek az első háromba, amely helyek valószínűleg negyeddöntőt érhetnek majd.

2011.05.25. 12:02:53

@Zigi: Kösz a gyors, pontos munkát.

Zigi 2011.05.25. 12:04:56

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Vasas DH (VI) helyszín: Illovszky Rudolf Arena [Kupaszabályokkal] 2011-06-01 09:45

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.25. 12:19:13

@CreaPress: a dagesztánban tárgyaló juen edző megegyezett, így dr mezey díjban részesül, és a következő hazai bajnoki után távozik a kispadról, helyét pedig mr klesta veszi át minden bizonnyal, aki ma már bizonyított.

a mérkőzés elképesztő izgalmakat hozott, mert miközben még jedrzej banas, a lengyel hiéna a kispad mögött hányta ki a tegnapi kerítésszaggató által generált gyomor környéki dolgokat, addig a csapat hihetetlen hajrÁba kezdett! a klubvezetőség gratulál az ellenfél minden egységének, ahogy a szállás és az ellátás (különösen a szobáinkban óránként monokiniben takarító 19 éves marika), úgy az ellenfelünk játéka is kalapemelést követel. sokáig nem hittünk a pontszerzésben sem, de nagyon megtisztelő, hogy mr klesta bizonyítványát a palóc beckhamben mutathatta be nekünk! szép sikereket kívánunk nekik.

és itt említenénk meg, h bochumi ellenőröket küldtünk a revenge-somogyország mérkőzésre, ugyanis informátoraink szerint sebők vilmos is a nézőtéren tartózkodott vagy két tucat tippmix szelvénnyel!

Futó Lada 2011.05.25. 12:38:00

Sajnos ez a mai Ranagolidák megoldhatatlan feladatnak bizonyult, kevesek voltunk, mint New Yorkban a villanypásztor. Ezúton is gratulálunk, aztán készülünk két újabb idegenbeli megmérettetésre. A Vasast innen már szerintem megelőzzük a csoportban, minden más még képlékeny. :)

hatarsorompo 2011.05.25. 15:37:59

Az alsóházi minibajnokságot nem így szerettük volna indítani.

@CreaPress: Lehet, hogy majd én hívlak ki, végsősoron mind1. Úgy döntött a csapatvezetés - hogy a te stílusodban fogalmazzak -, hogy mivel mindenképpen bucira verne minket az FTC Fil'akovo (tényleg így hívják a szlovák kisváros futballcsapatát), bevállaljuk a tíz kapott gólt, és a Labdabiztosban erősítünk, minimum 4 magyarral a kezdőben.

hatarsorompo 2011.05.25. 15:41:01

@CreaPress: Remélem, nem veszed komolyan B. Jocit, és nem "takarodsz" el a klub éléről.
Amúgy ne tüntessen, tedd be a csapatba :) Focizni nehezebb, mint a pálya széléről /vagy a klubház elől/ részegen követelni a sikert.

2011.05.25. 16:59:57

Nem kívánok eltakarodni. Mondhatnám, eszem ágában sincs. Viszont ami a kettőnk meccsét illeti, én a saját bajnokságomban való részvételt veszem annyira komolyan, hogy a lehető legjobb csapatommal álljak ki, ez viszont azzal jár, hogy a középpályás sorom ismét a mostani fiatalokból lesz összerakva, ezt akkor is vállalom, ha esetleg emiatt simán legyőzöl, és így oda lesz a hatodik helyem a C-csoportban.
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a bajnokságban a gólkülönbség dönt majd a bentmaradás/kiesés kérdésében, ahhoz minél szorosabb meccset kell játszanom a nálam erősebbekkel, ezért nem forgatom fel a csapatot.

Nem tudom, kik hogyan vélekednek erről, de azt hiszem, hamarosan kiderül. Népszavazást kezdeményezek :)

2011.05.25. 17:03:23

A kérdés az, hogy érdemes-e a fakóval kiállni a bajnokságban pusztán azért, mert amúgy sincs esélyünk a győzelemre?

Ki az, aki megtenné, és ki az, aki nem?

Zigi 2011.05.25. 18:03:03

@CreaPress: Én mérlegelem az ellenfelek várható erősségét, mind a bajnokságban, mind az LB kupában, és ez alapján állítom össze a csapatot. Ráadásul folyamatosan keverem a sorokat, így nincs állandó A és nincs állandó tartalékcsapatom. Ebben a szezonban ez úgy tűnik maximálisan bejön, mert a bajnokságban újoncként várhatóan a középmezőnyben végzek ( a cél a bentmaradás volt), míg a kupában - amit egyébként én minimum a bajnokságéval azonos presztízsűnek tekintek - már nem nagyon maradhatok le a legjobb nyolcról.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.05.25. 19:13:41

@CreaPress: én sem választom szét a keretet A és B csapatra. A bajnokságban nagyon gyenge ellenfeleim vannak, így az lb-kupa magasabb presztizs ebben az idényben, itt játszik az első sor, az ifik a bajnokikon pallérozódnak. Az a B-csoport viszonyait jól jellemzi, hogy így is csak 5. tudok lenni.

VGL 2011.05.25. 19:42:02

cikoria csapatát kihívtam szerdára

2011.05.25. 19:55:21

Az a helyzet, hogy a csoportomat olyanok alkotják, akik 1, 2 IRL évvel előbb kezdtek, mint én, ezért, ha nem akarok kiesni, muszáj a legerősebb csapatomat játszatni a ligában. Nem nézem le a Labdabiztos Kupát, csak egyszerűen nem mertem az A-csapatomat itt szerepeltetni, mert semmi kedvem ismét hetedben játszani. Úgyis tudom, hogy ha hagyom a középpályásaimat fejlődni, és a svédek nem döntenek úgy, hogy más csapatrészt részesítsenek előnyben a meccsmotorban, akkor lesznek olyan játékszervezőim, akiket megtarthatok, és elkezdhetek mondjuk csatárok edzésével foglalkozni, addig azonban feleslegesnek tartom ezt meglépni, amíg a csoportom fele átgázol a 12-11-11-es szintű belső középpályásaimon.
Ebben a csoportban pedig azért szeretnék maradni, mert egyre jobban szerepelek a régi VI.177-es "motorosok" ellen, és nem akarok egy teljesen új nyolcasba kerülni, meret semmi kétségem, hogy 39-42 ponttal azonnal visszajutnék akármelyik hetedből.

2011.05.25. 20:00:28

Szép mondatokat írtam (így utólag nézve), 44 óra nem alvás után :)
Egy volt osztálytársnőm kapott szívinfarktust tegnap reggel, és át kellett vennem az érettségi találkozó szervezését, ez bekavart amúgy sem dögszürke hétköznapjaimba.

Paradicsom Sal 2011.05.26. 01:02:05

@Zigi: A Vasas DH vezetősége elfogadta a kihívást!

Én ezt a kupaidényt beáldoztam annak érdekében, hogy bent tudjak maradni a 6. osztályban. Most először van A és B csapat képesség és forma alapján, a személyek olykor cserélődnek. Sok munkám lesz még ezzel a csapattal, hogy ütőképes legyen.

Futó Lada 2011.05.26. 09:58:03

Kecso - Botláb lekötve.

A B csoportban a Mindig Jövőre FC legjobb 8-ba jutása már nem fizet a tippmixen, mert szinte biztos. Mögötte a második helyért csúnya ereszd-el-a-hajam lesz, a négy eséyles egymás ellen meccsel az utolsó 2 körben ( Botláb-Kecso, Maki-Ranagolidák ill. Maki-Kecso,Botláb-Ranagolidák párokban)
A Palota csapata a legjobb 8-ba már csak matematikailag juthat, de az előtte levők körbeveréséből még jól jöhet ki , és előkelő pozícióban juthat a 9-16 helyért folyó küzdelembe.
A 7-8 hely a csoportban a Vasas és az Egri Csillagok között fog eldőlni,mégpedig ha minden igaz, akkor 7. fordulóban az egymás elleni derbyn. Itt vannak még izgalmak..

Futó Lada 2011.05.26. 10:05:02

A C csoportban Lotus eddig mindent visz, és az eddig betonbiztos továbbjutónak tűnő Agytröszt és Somogyország mellé a Revenge zárkózott fel. Ez a 4 csapat egymás ellen dönti el a kérdést, legközelebb Lotus-Revenge, Agytröszt - Somogyo. , a záró fordulóban pedig Somogyország- Lotus, Agytröszt-Revenge párokban.
Az alsóház legalább ilyen érdekes lesz a szerdai logisztikai probléma után a Palóc MA-t juttatta némi előnyhöz, de a jövő heti nógrádi rangadón az SBTC utolérheti, és a jelenleg a négyesből vezető Bastille is komoly erőpróbára számíthat, de győzelme esetén biztosan a középső 8-asba kerülne. A záró körben SBTC- Turul és Palóc MA.-Bastille párokban dőlhet el, ki az aki biztosan a 9-16. helyért folytatja.

na73 2011.05.26. 10:31:45

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Szájfocisták FC (VI) helyszín: hazai pályán 2011-06-01 09:45

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.26. 13:31:03

@Futó Lada: Olyan izgalmakat kódoltál bele a sorsolásba, hogy megnyaljuk mind a tíz ujjadat :)

Nekem mondjuk ettől még fáj, hogy Gruppóval középcsapattá süllyedtünk.

Futó Lada 2011.05.26. 13:52:01

@végh hanta: .. csak várd ki az A csoport elemzését is,ott is lesz érdekes dolog.. :)
Ha megint Lotus-Salazar's döntő lesz új kupát indítunk a magunk fajta kis-csapatoknak ? :-D

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.26. 13:53:47

@Futó Lada: Ha szarul állnék, legfeljebb megbüntetjük Murénákat, és kizárunk két csapatot :)

Futó Lada 2011.05.26. 14:24:18

@végh hanta: ..az visszaélés lenne...viszont ha az Lb kupa és az Elnök-kupa titulus mellé lenne a 9. helyért is valami trófea amiért 2 hét múlva elkezdhetünk játszani, az lehet jól jönne...Minarik Ede Vándorserleghez mit szólnál ? :-D

Azért csak meg kellene mérkőznünk ebben a szezonban is, legalább egyikünknek legyen sikerélménye.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.26. 14:25:42

@Futó Lada: nekem az lenne a sikerélmény, ha nem játszanánk, mert az azt jelenti, hogy a nyolcban vagyok :)

2011.05.26. 15:01:26

Kihívás megtörtént.
Kihívott: Palóc Mentő Alapítvány (VI)
Helyszín: MentőÁllomás
Időpont: 2011-06-01 09:45

2011.05.26. 15:15:37

Még mindig nem tudom, milyen csapattal kellene pályára lépni, mert félek megkeverni az A- és B-keretet.

Már kétszer voltam hajszálnyira attól, hogy megcsípjem a csoport felsőházának tagjait, mindkét bajnokaspiráns ellen 2-3 volt az eredmény. Most itt az esély, hogy ponto(ka)t raboljak a Sárszentmihánytól, a maradék népségem viszont semmire sem fog menni egy A-kategóriás mentőcsapat ellen.

De abba is hagyom, mert már magam is kezdem rinyálásnak érezni a dolgot.

Futó Lada 2011.05.26. 16:31:09

@CreaPress: :)
Néha elég nehéz eldönteni, hogy melyik meccs mennyit ér meg. Elvileg lehet az is, hogy csak az edzett posztokon változtatsz,akkor nincs edzés-veszteség, viszont sérülés esetén akkor ugye lehet hogy kidől egy meghatározó ember...
Nyilván nem nagy bölcsesség, de : sokkal könnyebb az ilyen helyzet, ha nincs A és B csapat, hanem edzett posztokra van 2 garnitúra játékos, a többi posztra meg 2-3-al több mint kell ( pl. 3 szélső, 3 csatár, kp. edzésnél 3-5-2-ben elég 5 védő is akár). Ha ezek közel azonos képességűek, akkor bajnokira lehet akár forma alapján is választani, vagy specialitás alapján...

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2011.05.26. 20:44:36

Somogyország kihívva.

A történelmi vereség után az Agytröszt FC vezérkara úgy döntött, hogy a hátralevő LB fordulókban a lehető legerősebb csapattal állunk ki, elkerülve a hasonló megalázó helyzeteket, mert azért az mégsem járja, hogy így benyaljunk egy hetest.

Ugyanakkor a gyenge szereplés egyenesen arányos a Hattrickre fordított csekély idővel, azt sem tudom mennyi pénzem van, az ifiket már ledózeroltam, tényleg csak az LB miatt járok a HT-re, mivel teljesen perifériára szorult a PPM mellett.

Ha valaki még nem ismerné a PPM-et:
soccer.powerplaymanager.com/hu/
Igen, csodálatos játék. Három szezon alatt feljutottam az NBI-be, és már vezetem is tabellát:
m.blog.hu/po/powerplaymanager/image/a/PPM_NBI_tabella.jpg

2011.05.26. 22:00:03

Saját nevelésű belső középpályát szeretnék játszatni hosszú távon, Balogh ma lépett lenyűgöző szintre, és Csirke is arrafelé tart, már félúton túl jár.
Viszont a még egyetlen légiós (szintén lenyűgöző) Joncheskivel együtt sem elég erősek ahhoz, hogy biztosra tudjak menni a bentmaradásért folytatott harcban.
"Tavaly" oda-vissza jobb voltam 3 csapatnál, most azon izgulok, hogy kettőt meg tudok-e előzni.

2011.05.26. 22:03:56

@Kitsilatzi: Ismerem látásból, de én a Hattrickben akarom magas szintre juttatni a Salgótarjáni Bányász Torna Clubot.

2011.05.27. 18:08:56

salazarék kihívva vagyon.

cikoria, salparadise: ki kéne választani HT-Openen 22 játékost a csapatotoknak, addig nem tudunk elindulni :D

2011.05.28. 09:08:10

Palóc Mentő küldött nekem egy sms-t, hogy nyugi, lesz megyei rangadó, de a hét végét számítógépmentes övezetben tölti.
Én nagy meglepetést fogok okozni szerdán a Labdabiztosban, bár talán nem lesz annyira az, hogy ha elárulom: a két sárgával rendelkező kulcsembereimet ma pihentetni fogom a jövő heti VI.177-es kiesési rangadó előtt.

2011.05.28. 17:45:10

Érdekesség:
Gruppo Hordó az LB kupán még nem lőtt gólt (1 rúgott gólunk a hihetetlen izgalmakat rejtő tizenegyespárbaj eredménye, ahol is a kaposomon kívül senki nem talált be a 8. körig...)
ugyancsak Gruppo Hordó a 6odban még nem kapott gólt :D
1. Gruppo Hordó 10 9 1 0 34 0 34 28

ha Olaf is úgy akarja, idén történelmet írhatunk.

további somogyi érdekesség, hogy jelenleg a hatodból az esély feljutásra táblázaton Somogyország épp látható, pár hellyel a vonal felett, azaz még a jó oldalon :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.05.29. 00:35:29

a tavalyi elnök kupa 'visszavágója', a bastille lse-turul hc lekötve!

hatarsorompo 2011.05.29. 10:05:52

Kirándulás közben bejöttünk kávézni,
kiderült, hogy van net, így a palóc rangadó létrehozva.

2011.05.29. 10:55:59

@hatarsorompo: Boldog vagyok, remélem, éles meccsre készülsz, mert ha olvastad a pár sorral feljebb írottakat, akkor láthatod, hogy az A-csapatommal játszom. Ki kell egyenlítenem a 3 pontos hátrányomat veled szemben, megcélzom azt a bizonyos 6. helyet.

2011.05.29. 11:30:34

Látom, hogy már be is vezettétek a táblázatba a Nagy Palóc Derbit. Részemről meg lesz adva a torna rangja, kegyetlenebb leszek, mint a perforált vakbél.

Zigi 2011.05.30. 13:51:40

Nézzenek már oda, eddig azt hittem én vagyok a csapattulajdonos, erre a Hattrick a nyakamra ültet egy igazgatótanácsot. Íme az igazgatótanács elnökének üzenetei:

"2009-09-04 20:44 » Balázs Csák (Az igazgatótanács elnöke)
Üdvözöllek! Ideje bemutatkoznom, én vagyok a klub vezetőségének elnöke. Tudom, hogy nem hallottál róla túl sokat, de talán tudod, hogy valaki – ezek voltunk mi – kezdetben pénzt fektett a klubba, és az a pénz nem az égből pottyant ide. De semmi okod az aggodalomra, nem fogunk kirúgni :)
2009-09-04 20:44 » Balázs Csák (Az igazgatótanács elnöke)
Mindig hagytuk, hogy a saját elképzelésed szerint vezesd a klubot, és ez a továbbiakban is így lesz. Úgy gondoljuk, hogy remek munkát végeztél eddig, és reméljük, hogy a továbbiakban is így teszel. Mi inkább maradunk a háttérben, de talán az eddigieknél egy kicsivel láthatóbbak leszünk ezután.
2009-09-04 20:44 » Balázs Csák (Az igazgatótanács elnöke)
Most mennem kell, már így is késésben vagyok egy kicsit. De majd beszélünk még. Folytasd a jó munkádat és nyerj nekünk pár trófeát."

Különösen ez a sor megnyugtató: "De semmi okod az aggodalomra, nem fogunk kirúgni :)"

Erről ez jut eszembe: "Lenin elvtárs visszaadta a kisfiúnak a labdát és barátságosan megsimogatta a fejét. PEDIG AGYON IS LŐHETTE VOLNA!!!"

2011.05.30. 15:45:46

@Zigi: És a titkárodat hogy hívják? Az enyém Eszes Zoltán, most éppen olyan hírekkel zaklat, amiről már rég tudomásom van.

2011.05.30. 15:56:34

Mindennek a tetejébe az én igazgatótanácsi elnökömet Gerold Ottnak hívják, úgyhogy abban az öt percben, amíg beszéltünk a folyosón, ott állt mellettem csatárunk, Volker Spriesterbach, hátha mond olyan kifejezést, amit nem értek.

Zigi 2011.05.30. 16:24:07

@CreaPress: Nálam magyar kézben maradt az igazgatótanács vezetése. Gondolom távlati céljuk között a klub pénzmosodává való átalakítása élvez prioritást. A titkárom meg egy Szalai Vince nevű savanyú pofa, legalább erre a posztra kinevezhettek volna egy jó nőt.:)

Bruno Salazar 2011.05.30. 16:33:50

Szép és jó, hogy előkerült az igazgatótanács ennyi idő múltán, csak azt a gombot nem találom, hogy adj még pénzt!

Gruppóval a derbi megköttetett, de sajnos pénzszűke (időhiány) miatt a sajtóreferens ki lett rúgva ezért a Salazar nyilatkozat stoppja! Azért természetesen a heti kötelezettségnek mindig megfelelünk....

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.31. 09:43:33

@Zigi: beneveztem én is ebbe a ppm.powerplaymanager nevű játékba focicsapattal.

Egyrészt: a Hattrick-ben annyira nem történik semmi a ppm-hez képest, hogy az már fáj, ha megnézed a kettőt együtt.

Másrészt: a ppm-ben van ez a csapattulajdonos-vezérigazgató-főtitkár, aki időnként megnyilatkozik a menedzsernek. Plusz még ugye, a naptár, ami a ppm-ben eleve benne szerepel.
Stb.
Tehát: kissé lelépték a Hattrick-et, úgy gondolom.

2011.05.31. 12:48:40

Azért a Hattrick az Hattrick. Lesz még biztosan 20-30 ilyen menedzserjáték kezdeményezés a jövőben, a piac itt is kegyetlen. A svédek összekapják majd magukat, van ott szürkeállomány.
Ma felhoztam egy kapuspalántát, se nem jó, se nem elég fiatal, a "mégis, akkor miért?" kérdésre a feleletet a csapatblog mai bejegyzése rejti.

hattrickunited.org/registece/

2011.05.31. 12:49:40

Ja, ha holnap kikapok, azonnal mentőt hívok :)

2011.05.31. 12:51:42

@Zigi: A csapatblogban van jó nő is.

Kitsilatzi · http://leggitar.blog.hu/ 2011.05.31. 16:04:50

@C_Brown: Aki három évvel ezelőtt tőlem jobban fényezte a Hattricket, az lop, csal, hazudik, de mára a PPM már minden szinten felülmúlta a HT-t. Persze a Hattrick a legnépszerűbb, és mindig is ő marad az első, respect meg minden, de már tényleg hihetetlenül egyszerű, egysíkú, poros, önismétlő. A Hattrick olyan, mint az Ossian, a PPM meg a menedzserjátékok Isten Háta Mögöttje :)

A PPM-ben én vagyok az egyik helper, ha valami nem tiszta vagy elakadtok, akkor nyugodtan keressetek meg. Újoncként 4 pont előnnyel én vezetem az NBI-et is, szóval nem kispályázok :)Egyébként már van egy oktató rész is a PPM-ben szóval akinek túl bonyolult volt korábban most talán annak is sikerül megbarátkozni a zseniális játékrendszerrel.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.05.31. 17:14:39

@Kitsilatzi: igen, ki is szúrtalak a minap. Én pénteken kezdtem, eddig a legjobb eredményem egy hazai 0:0, de még csak tőlem gyengébb csapatokkal játszottam, utolsó előtti a bagázs. Ma bajnoki meccs jön a második helyezettel, logikusan most nagy gólarányú győzelem születik, azaz nyerünk.

Jó'van, Ossian, meg minden, de ez azért a helyén van:
www.youtube.com/watch?v=NJ5C4jZEJcc

Futó Lada 2011.06.01. 09:38:15

Az A csoport elemzése lemaradt a múltkor. Tehát:

Az eddigi performance-ok alapján, Hanta a legjobb 3. helyért küzdhet már csak,ehhez viszont minimum 4 pont kell az utolsó két fordulóban. Bruno Salazar jóindulatára építeni felesleges, így a Red Star ellen mindenképpen rendes játékidőben kellene nyerni, de a Vörös Csilalgok adott esetben még meg is előzhetik a cikoria csapatát ha ma nyernek.
Salazar's ma behúzhatja az első helyet ha 90 perc aatt lerendezi a Gruppo csapatát, akik viszont a középső szekcióért is már küzdelemre szorulnak.
NagyAti-Szájfocisták meccsen a hazai csapat még a 4. helyre is odaérhet ha ma 3 pontot szerez és a Gruppo valamint a Red Star is kikap, viszont egy vendég-győzelem esetén a csoport utolsó helye a perspektiva a körbeverés miatt.
A Murénák csapata szabadnapos, de az utolsó fordulóban vélhetően magabiztosan bevédi a 2. helyét, és bejut a 8 közé.

2011.06.01. 09:51:36

Megkezdődött a nagy meccs a Mentőállomás stadionban, a Salgótarjáni Bányász Torna Club (Régi Stécé) harcba száll a 6. helyért, más kérdés, hogy ez a továbbiakban mire lesz elég.

Futó Lada 2011.06.01. 09:53:48

A forduló első gólját az SBTC lőtte, de vélhetően a Mindig Jövőre - Vasas meccs hozza majd a heti gólfesztivált (két csapat 3-4-3-ban egymás ellen), míg a Botláb-Kecsó meccs a "jóaziksz!" felkiáltással kezdődött..

Zigi 2011.06.01. 10:03:12

Hopp-hopp, Gruppo vezet!

Futó Lada 2011.06.01. 10:13:03

23. perc Agytröszt - Somogyország 0-1
26.perc Agytröszt - Somogyország 2-1
27.perc Agytröszt - Somogyország 2-2
Aki sörért ment , lemaradt a meccsről... :)

Futó Lada 2011.06.01. 10:17:14

Aki úgy gondolta, hogy úgyis lemaradt a meccsről, és elment még a mosdóba, az lemaradt a 29.percben az 5. gólról is..

A B csoportban a második helyért zajló két meccset néző szurkolók viszont egy komplett szívbillentyű-műtétet is beiktathatnak két esemény között, nem maradnak le semmiről..

Zigi 2011.06.01. 10:29:41

Revenge közben visszajött a meccsbe 0-2-ről.

Futó Lada 2011.06.01. 10:30:06

@Zigi: ..bizony ám..de van is tét, főleg ha hozzávesszük, hogy a konkurens meccsen a Revenge csapata 0-2-ről egyenlített Lotusék ellen...lesz itt még ereszd-el-a-hajam... :)

Zigi 2011.06.01. 10:30:55

Félidei eredmények és folyamatos meccskövetés a googledocs-ban.

Futó Lada 2011.06.01. 10:38:13

Hanta nehéz helyzetben, kristuék jól állnak, de még nem volt meg a Salazar's minden meccsen előforduló event-gólja, NagyAti emberfórban és 2 gól előnyben.

Zigiék 3 után leálltak a Vasas ellen, f_miki csapata kis mélázás után 3-al terhelte meg C_Brown-ék hálóját, Maki-Ranagolidák 1-1, míg Alfreddék egyenlőre csak komoly mezőnyfölényben vannak, az eredményben ez nem látszik.

A C-ben az első 4 nem bír egymással, egyaránt gólzáporos döntetlen az Agytröszt-Somogyország és a Revenge-Lotus meccs, Bastille döntő fölényben van Kiotop mester csapata ellen, míg a nógrádi házi-rangadón a bányászcsapat magabiztosan vezet a mentősök ellen.

2011.06.01. 10:43:18

Szomorú esemény árnyékolta be a mai meccsünket: Csirke Zoltán, aki 2010. december 22-én 17. születésnapján jött fel a felnőttbe remek játékszervezéssel, és azóta minden héten játszott 90 percet belső középpályásként, a mai találkozó 27. percében megsérült.
A hordágyon azt mondta, ne aggódjunk, de azért izgulunk, mi lesz az orvosi konzílium eredménye.
A pályán töltött 2277 perce alatt 8 gólt szerzett, már volt 5,5 csillagos teljesítménye is, pedig még ma is csak 18 éves és 49 napos.

Futó Lada 2011.06.01. 10:50:13

"őrizetlenül maradt a gólvonalnál " ..
..én úgy mondanám: les .. mert aki a gólvonalon áll, az nem lehet a labda vonala mögött az elrúgás pillanatában, és nem állhat két ellenfél játékos közte és az alapvonal között...
a bíró sporttárs megadta .. :(

2011.06.01. 10:53:56

@Futó Lada: A lényeg abban az apróságban van, hogy nem a ggólvonalON, hanem a gólvonalNÁL, ez esetben akár fél méter is elválaszthatta tőle.

Futó Lada 2011.06.01. 10:59:54

@CreaPress: ..igazából így sem vigasztal a dolog.. :)

Futó Lada 2011.06.01. 11:28:39

A mai Agytröszt - Somogyország meccs bevonul az LB kupa klasszikusai közé..most épp 6-5 a vendégeknek..

2011.06.01. 11:31:04

Hát ez az Agytröszt-Somogyország meccs nem piskóta.

Turul HC Kihívva a Palóc Beckhambe.

na73 2011.06.01. 11:36:02

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: hazai pályán 2011-06-08 09:45

2011.06.01. 11:42:27

@Futó Lada: Igen, ez kb. olyan sovány vigasz, mint hogy "a tűrőké és a szenvedőké a mennyeknek országa"

Ámen.

Ja... Inkább á, nem :)

Futó Lada 2011.06.01. 11:44:58

.. elborult egy utolsó forduló jön ..
Gyor fejszámolás után, ha az A-ban nyer Hanta és a Murénák, valamint a B-ben legyőzöm a Maki SC-t, akkor a 4 közé jutásért KecsoSE - cikoria .. :)

Futó Lada 2011.06.01. 12:04:26

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Maki SC (VI) helyszín: Maki Arena [Kupaszabályokkal] 2011-06-08 09:45

Zigi 2011.06.01. 12:06:38

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Palota FC (VII) helyszín: Budai 2 [Kupaszabályokkal] 2011-06-08 09:45

Zigi 2011.06.01. 15:55:05

@Futó Lada: @végh hanta: Red Devils kiesése miatt kissé átalakítottam a középdöntő alsóházának sorsolását, utólagos engedelmetekkel. Ugye eddig nem volt erősorrend a két gyengébb hatodik között, hanem annak figyelembevételével lett kialakítva a sorsolásuk, hogy azonos csoportból jövők ne kerüljenek össze a negyeddöntőben. Most mivel az A8 helye Red Devils kiválásával betöltetlenné vált, így erőnyerővé válik az eredetileg abba a párba sorsolt másik csapat, azaz valamelyik a két gyengébb hatodik közül. Azt gondoltam, hogy ne a véletlen határozza meg, hogy ki legyen az erőnyerő közülük, hanem legyen a jobbik eredményt elérő az. Egyébként így sem kerülhet egy párba azonos csoportból jött két csapat, mert már az utolsó alapszakasz forduló előtt biztossá vált, hogy a két gyengébb hatodik az A és a C csoportból kerül ki. Jóváhagyjátok-e így ezt a változtatást?

Felmerült egy ennél nagyobb probléma is a harmadik helyezettekkel kapcsolatban. Abban megállapodtunk, hogy a csoportmeccsek végén a 3. helyezettek között az elért pontszázalékok alapján rangsorolunk. De mi van akkor ha ezek a százalékok megegyeznek? Eddig a második szempont az összgólkülönbség volt, de most az A csoportban eggyel kevesebb meccs van, ezért nem lenne túl igazságos ezek összehasonlítása, szerintem. Kigondoltam két lehetőséget, amelyekkel igazságosabb döntést lehetne hozni ilyen esetben:
A.) Dönthetne ilyen esetben a gólarány, azaz a lőtt és kapott gólok számának hányadosa vagy
B.) Dönthetne az elért gólkülönbség és a lejátszott meccsek számának hányadosa.
Persze választhatjuk azt is, hogy nem vesszük figyelembe adott esetben, hogy egyik csapat kevesebbet játszott, és az összgólkülönbség marad a mérvadó a döntésnél. Hogyan vélekedtek erről?

Futó Lada 2011.06.01. 16:42:50

@Zigi: Ha a százalékok egyeznek ( erre szerintem viszonylag kicsi lesz az esély, de készüljünk fel mindenre, az a tuti) akkor lehet azt is , hogy a két megegyező százalékú csapatnál kiejtjük a csoport 8. helyezettje elleni eredményt, és az így kapott rúgott gól mennyiséget és gólkülönbséget vesszük figyelembe. Az A csoport esetén akkor ez az az eredmény ami látszik, hiszen ott a Red Devils a 8.
A legjobb 6. kiválasztásánál viszonylag egyszerű a helyzet, mert az szinte biztos a B csoport 6. helyezettje.

2011.06.01. 17:03:53

Úgy tűnik, nem sok értelme lesz a 6. hely kiharcolásának, kevés lesz, mint papsajtban az imádkozási hajlam.

Zigi 2011.06.01. 17:46:24

@Futó Lada: Lehet így is, csak az baj ezzel, hogy Red Devils a saját csoportjában előzetesen nem a leggyengébb helyre volt sorolva, hanem az ötödikre. Így viszont az A csoport kerül előnybe a többiekhez képest. A VB vagy EB selejtezőknél azért ejthetik ki a leggyengébb elleni eredményt, mert eleve az utolsó kalap szokott csonka lenni a sorsolásnál.

Zigi 2011.06.01. 17:51:47

@CreaPress: Akármi lesz az utolsó fordulóban az már biztos, hogy a legjobb 6. hely a B csoporté. Legrosszabb esetben is 48%-a lesz az ottani hatodiknak, míg az A csoport 6. helyezettje maximum 39, míg a C csoporté 29%-ot érhet el.

2011.06.01. 18:02:23

@Zigi: Ha a Red Star kikap, én meg nyerek, akkor ez hogy lesz százalékosan? Bocs, de novellát és csapatblogot is írok egyszerre, nem érek rá számolgatni.

Zigi 2011.06.01. 18:07:24

@Futó Lada: Ha lehet javasolnék még egy apró változtatást az alsóházat illetően. Fel lehetne-e cserélni a K10 és K11 meccseket, hogy a két a hatodik helyről érkező csapat ne kerüljön egy ágra, és csak az alsóház döntőjében találkozhassanak egymással? Mert a jelenlegi elosztásban a K9-K10 ág előzetesen gyengébbnek tűnik a K11-K12 ágnál.

Zigi 2011.06.01. 18:12:41

Ha Red Star kikap rendes játékidőben akkor 5pontja marad a lehetséges 18-ból, azaz 27,78%. Ha a Stécé rendes játékidőben nyer, akkor 6/21-e lesz, azaz 28,57%. A sok szóba jöhető variáció közül ez az egyedüli, amellyel az SBTC meg tudná szerezni az erőnyerő pozíciót a negyeddöntőben.

2011.06.01. 19:16:29

@Zigi: Őszintén szólva, amikor délelőtt néztem a meccseket, és a lefújáskor ránéztem a tabellára, én is úgy láttam, hogy hat megszerzett ponttal van esélyem egy kaszttal feljebb jutni, bízom benne, hogy a nagy múltú Gruppo Hordónak presztízskérdés lesz a meccs, és igyekszik győzelemre vezetni csapatát.
A magam részéről mindent megteszek, hogy 6 ponttal végezzek a csoport hatodik helyén, aztán lesz, ami lesz.
Nyilvánvaló, hogy nem ilyenkor kellene számolgatni, mert az a valós futballban sem ér már egy kalap guanót sem, az első számú cél a VI.177-ben bent maradni.
Igaz, Gerold Ott, az igazgatótanács elnöke arra kért, "nyerj nekünk pár trófeát". Ezt pedig úgy menne leggyorsabban, ha most igyekeznénk a hetedbe, aztán szereznénk egy laza csoportgyőzelmet.
Ezt a módszert azonban az edzőkkel összeülve egyhangúlag elvetettük. Nem idézném az ifi másodedzőjének, Köő-Kemény Ivónak a szavait, mit gondolt erről, talán majd a csapattopik bulvár szekciójában megírom egyszer.

Bruno Salazar 2011.06.01. 22:26:17

Hahaha! idén gondoltam meglepem a közvéleményt és támadóbb szellemű csapatot küldök ki a pályára, erre egy kőbunkó betonfutball egy spec event góllal agyonver 1:0-ra! Ez az amikor visszanyal a fagyi, gratulálok a gruppónak!

Mivel felmerült a legjobb harmadik kérdése és mivel megcsapott a legrosszabb harmadik szele is, ezért mondom én sehogy se lesz igazságos amit kitaláltok, ezért, egy huszárvágással azt mondanám így elképesztő megoldásnak a csoport első két helyezettje ellen megszerzett pontok és gólok rangsoroljanak! Bár ez se igazságos.... döntsön a sorsolás!

Zigi 2011.06.01. 22:30:40

@Bruno Salazar: Az 1-2. csapat elleni eredmény se rossz ötlet. A sorsolás kivitelezhetetlen.

Futó Lada 2011.06.02. 10:10:59

@Zigi: A sorsolás nem kivitelezhetetlen, csak senki nem fogja elhinni, hogy tényleg hiteles,és puszta véletlen a Salazar's - Black Lotus meccsa 4 közé jutásért. :)
Én bízom benne, hogy nem lesz szükség matekozásra,mert nem lesz 2 egyforma százalék a 3. helyezettek között, de adott esetben lehet az első 2 elleni eredményt is figyelembe venni. (Csak ezt még azért szerda előtt el kell dönteni ) :)

Az alsó házban a K10-K11 meccset fel lehet cserélni, alapból azért volt úgy, hogy az egy csoportból jövő csapatok ne találkozhassanak rögtön, de a visszalépés miatt ha ez borul, akkor cseréljük meg.

Zigi 2011.06.02. 10:36:51

@Futó Lada: Jó, legyen akkor az első kettő elleni eredmény a döntő.
A negyeddöntőben, akkor is elkerüljük azt, hogy egy csoportból érkezők játsszanak egymással, ha cseréljük a két meccset. Adott esetben meg - ha egyazon csoport 6., 7., 8., helyezettje is győz a középdöntőben - úgyse tudjuk elkerülni ezt.

Futó Lada 2011.06.02. 12:10:52

..közben gyors fejszámolás után :
Ha az A csoportban a Salazars - cikoria meccs véget és rendes játékidőben, akkor a vesztes 67%-on lesz, ez akkor hoz egyenlőséget, ha a másik két csoport valamelyikében a 3. helyezett 14 pontot szerez.

A B-ben ehhez az kell, hogy a Kecso-Maki meccs hosszabitás után érjen véget (ekkor mindkét csapat 14 pontos legrosszabb esetben), vagy a Palota csapata rendes játékidőben verje a Mindig Jövőre FC-t.
A C-ben a Revenge -Agytröszt meccs hoszabbitásban érjen véget vendéggyőzelemmel.

VGL 2011.06.02. 17:49:41

Gruppó csapatának invitáció elküldve

Alfredd 2011.06.02. 22:58:04

Ranagolidák csapatát kihívtam.

Ha valaki egy magyar, jól fejelő, titáni játékszervezőt keres, jó átadással nálam megtalálja, szezonvégi ákciós áron. Szombatig lehet rá licitálni.
www78.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=249883399

Futó Lada 2011.06.03. 09:08:41

@Alfredd: Nagy király a középpályásod, megnéztem..Sajnos a komplett idei költségvetésem rámenne, mert valószínűleg még megy fentebb az ára kb 550-600 ig, így le kell mondanom a megszerzéséről...de jó vétel lesz annak aki megveszi..

Alfredd 2011.06.03. 16:07:47

@Futó Lada: Bizony, kedvencem nekem is. 2009 decemberében igazoltuk le egy holland narancsültetvényről, bagóért. Azóta szépen kinőtte magát. Most meg már muszáj eladnom, mert rendes pénzt most kaphatok érte utoljára.
Meg kitudja, ha itt házon belül megy el, lehet ő fogja fejelni a győztes gólt az LB kupa döntőjében :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.03. 18:47:22

Somogyország kihívása megtörtént.

2011.06.04. 13:33:22

Remélem, Turul visszaigazol.

Bruno Salazar 2011.06.04. 18:25:29

idén is alkot Olaf b*ssza meg magát a hattrick-ével eggyütt!!!

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.05. 21:52:35

elnézést a csúnya késésért, de:
salazar kihívva!

Bruno Salazar 2011.06.06. 12:38:04

@végh hanta: elnézést a megnyilvánulásért, de nem hiszem el, h megint kapok 2 gólt a semmiből és elúszik is idén a feljutásom... (kicsit sok h idén a harmadik meccs amin megtréfálnak)

persze Cikoriával lekötve!

Futó Lada 2011.06.06. 12:41:46

@Bruno Salazar: Ha esetleg találkoznánk az LB kupán, akkor azért egy 4. tréfát még megpróbálnék elővezetni...a 4. az mindig olyan vicces.. :)

Futó Lada 2011.06.06. 15:59:05

..szakvezetésünk továbbra is vár a Maki SC visszaigazolására, mert idegenbeli meccsről lévén szó, ha neaggya ég de elmarad, akkor nem tankolnánk meg feleslegesen a 37 éves Robur típusú csapatbuszt a szomszédos kamiontelepen az éccaka ( súlyos sörök árán, amit a security-s pista bácsinak kell leszurkolni behajtáskor)

A fiúk egyébként úgy készülnek hogy lesz meccs, napi 2x 3dl törköly-2 unikum az edzésadag, levezetésként kumisz. Mindent megteszünk a 8 közé jutásért, még akkor is,ha ez azt jelenti, hogy utána játszani kell valakivel az elődöntőbe jutásért.

C_Brown · http://hattrickunited.com/egricsillagok 2011.06.06. 18:01:53

Elnézést kívánok... A hattrickopen-es Bohocliga bajnoksággal hogy állunk? Már egy ~egy hónapja áll az egész, nem kéne valakit a sós puskával hónaljon észrevételezni? Csak kérdezem amúgy.

Futó Lada 2011.06.06. 21:58:21

@C_Brown: ..khm..asszem Hanta mester keretszűkítése van már csak hátra.. :)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.07. 09:08:32

Töretlen lelkesedéssel várjuk a visszaigazolást Somogyországból, de egyik szponzorunk úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért foglal 20 helyet a csapat számára egy Irapuatóba induló különgépre. Eme körülmény miatt fél 4-ig tudjuk fogadni kraci managerkolléga jelzését, utána sajnos törölnünk kell a meghívót, mert a delegációnak fel kell szállnia a csárterre.

2011.06.07. 09:24:25

@Black Lotus: Kraci mester általában utolsóként szokott áment mondani a kihívásra (Palóc népi megfigyelés)

Futó Lada 2011.06.07. 10:08:35

@Black Lotus: Ha esetleg fél 4-ig nem realizálódik a mérkőzés, és az enyém sem, akkor egy laza derby face-to-face mindenképpen mehetne részemről...

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.07. 10:46:37

@Futó Lada: Csodákat ne várj, az edzés optimalizálása érdekében valószínűleg felállás-változás lenne, illetve legalább három játékos nem a saját helyén játszana. De ha pofozógépet keresel, annak nincs akadálya. :)
Szólj, hogy milyen állapotban van a Robur, ha már lejárt a műszakija, akkor inkább mi mennénk. Vinnénk két mérnököt is, hogy a nyári stadion-átépítés előtt megszemléljék a nálatok alkalmazott statikai megoldásokat. :)

Futó Lada 2011.06.07. 10:57:58

@Black Lotus: statikai megoldás alatt a leukoplasztra és a fatiplire gondolsz, ami összetartja a stadiont? ..
Persze gyertek nyugodtan, van stadion-látogatás 8-tól fél óránként 30 fős csoportokban, sört előző éjjel kiszedjük a fagyasztóból, meccsre felenged.
Robur javítás alatt, elvileg ma estére készül el, Tóniék tesznek bele egy Zaporozsec-motort, úgy fog menni dombnak felfelé mint állat, a nagyobb rozsdafoltokat és lyukakat meg bekenjük sárral a műszakiztatás miatt, tehát holnap utazni is tud a csapat, ha a szükség úgy hozza.
Fél négy környékén akkor átbeszéljük még lesz-e Lb meccs, aztán ha nem akkor holnapra nyomatunk egy kis joga bonito-t valamelyik pályára.. :)

Zigi 2011.06.07. 11:47:34

@Black Lotus: Most hogy nézem, kraci mester tkp megengedheti magának, hogy kihagyja az utolsó alapszakasz meccsét, mert már mindenképpen bejutott a legjobb nyolcba.
@Futó Lada: Ha már a stadionok kerültek szóba, akkor akár meg is lehetne csinálni legalább a középdöntők stadionbeosztását, hogy ne holnap kelljen kapkodni. Csinálod te vagy csináljam én?

Futó Lada 2011.06.07. 12:21:02

@Zigi: Hű...azt elfelejtettem majdnem...csinálom, nem probléma, legkésőbb holnap meccskezdésre meglesz.. szerintem este megoldom, úgyis gép előtt leszek..

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.07. 15:36:09

@Futó Lada: Nálam kakukkozni kezdett az óra, úgyhogy küldtem a meghívót.
A mérnökirodával egyeztetve úgy döntöttünk, hogy inkább idegenbe mennénk. Idényről idényre probléma, hogy a főtribünt tartó százas szögek egy idény alatt elgörbülnek, úgyhogy megnéznénk, hátha a fatipli tartósabb valamivel. :)

Futó Lada 2011.06.07. 15:44:58

@Black Lotus: A fatipli a király, efelől nincs kétség. A fémdűbel jóval hamarabb korrodálódik, így mér a 10-es kapupánt csavarral berögzített molinók is leszakadnak 2-3 év után, és lehet meszelni mögötte a falat...nem gazdaságos. A fatipli viszont jó esetben még gyökeret is ereszthet, hajtásai élőképnek tűnhetnek televíziós közvetítések alkalmával, és a 8-as réz facsavar korrodációs tényezője is meglepően alacsony. Csak bíztatni tudlak .. :)

Futó Lada 2011.06.07. 16:35:27

16:30-ig vártam Maki SC visszaigazolására, múlt szerda dél óta. Hétvgén 3x is belépett, de nem fogadta el a kihívást, így kötöttem le másik meccset, mert még kezdőt is kell állítani...

Zigi 2011.06.07. 18:46:50

Ezzel a két mérkőzés nélküli győzelemmel biztossá vált tehát, hogy a Black Lotus a C csoport első, míg a Kecso SE a B csoport második helyén jutott a negyeddöntőbe. Előbbi csapat továbbjutása már az előző forduló után biztossá vált, csak a helyezése volt kérdéses. Somogyország a vereségétől függetlenül bejutott a legjobb nyolcba, mert bár Revenge győzelme esetén lecsúszhat a csoport harmadik helyére, mégis legalább a B csoport harmadik helyezettjét megelőzné ebben az esetben is. Mivel a Mindig Jövőre már az előző körben megszerezte a B csoport első helyét, így már csak 4 kiadó hely maradt a felsőházban. Ezen négy hely valamelyikére még 6 csapatnak van esélye odaérni. Nézzük őket:

Továbbjut a Salazar's

1.) Az A csoport első helyén, ha

- rendes játékidőben nyer a cikoria ellen
- hosszabbításban nyer a cikoria ellen és a Szopós Murénák nem szerez 3 pontot a NagyAti ellen.

2.) Az A csoport második helyén, ha

- hosszabbításban nyer a cikoria ellen, de Murénák besöpri holnap mind a három pontot
- vereséget szenved holnap hosszabbításban, de a Murénák sem szerez egy pontnál többet
- vereséget szenved holnap rendes játékidőben, de a Murénák nem szerez pontot.

3.) Az A csoport harmadik helyén, ha

- hosszabbításos vereséget szenved, miközben Murénák nyer
- nulla pontot szerez a holnapi derbin, de Palota FC sem szerez 3 pontot a Mindig Jövőre ellen
- nulla pontot szerez, miközben a Palota FC rendes játékidőben legyőzi az MJFC-t és/vagy az Agytröszt hosszabbításban legyőzi a Revenge-et, de a csoportok első két helyezettjei elleni eredményekből felállított tabellán megelőzi bármelyiküket.

Továbbjut a cikoria

1.) Az A csoport első helyén, ha

- rendes játékidőben nyer a Salazar's ellen és a Murénák nem szerzi meg mind a három pontot a NagyAti ellen
- hosszabbításban nyer a Salazar's ellen és a Murénák kikap.

2.) Az A csoport második helyén, ha

- rendes játékidőben nyer, de a Murénák is rendes játékidőben nyer
- hosszabbításban nyer, csakúgy, mint a Murénák
- hosszabbításban veszít, de a Murénák nem szerez pontot.

3.) Az A csoport harmadik helyén, ha

- hosszabbításban veszít és a Murénák legalább 1 pontot szerez
- nulla pontot szerez a holnapi derbin, de Palota FC sem szerez 3 pontot a Mindig Jövőre ellen
- nulla pontot szerez, miközben a Palota FC rendes játékidőben legyőzi az MJFC-t és/vagy az Agytröszt hosszabbításban legyőzi a Revenge-et, de a csoportok első két helyezettjei elleni eredményekből felállított tabellán megelőzi bármelyiküket.

Továbbjut a Szopós Murénák

1.) Az A csoport első helyén, ha

- holnap 3 pontot szerez, miközben Salazar's nem szerez annyit
- hosszabbításban nyer, miközben Salazar's hosszabbításban veszít.

2.) Az A csoport második helyén, ha

- 3 pontot szerez, de a Salazar's is 3 pontot szerez
- hosszabbításban nyer, de a Salazar's is hosszabbításban nyer
- hosszabbításban nyer, de a cikoria 3 pontot szerez.
- hosszabbításban veszít, de a cikoria is veszít

3.) Az A csoport harmadik helyén, ha

- hosszabbításban veszít, de a Salazar's szerez 1 pontot
- nem szerez pontot, miközben a cikoria sem
- nulla pontot szerez a holnapi derbin, de Palota FC sem szerez 3 pontot a Mindig Jövőre ellen
- nulla pontot szerez, miközben a Palota FC rendes játékidőben legyőzi az MJFC-t és/vagy az Agytröszt hosszabbításban legyőzi a Revenge-et, de a csoportok első két helyezettjei elleni eredményekből felállított tabellán megelőzi bármelyiküket.

A Palota FC továbbjut

1.) A B csoport harmadik helyén, ha

- ha 3 pontot szerez a Mindig Jövőre ellen, miközben a Salazar's, cikoria, Murénák hármas valamelyike holnap nulla pontot szerezve az A csoport 3. helyén végez és/vagy az Agytröszt hosszabbításban legyőzi a Revenge-et, de a csoportok első két helyezettjei elleni eredményekből felállított tabellán megelőzi bármelyiküket.

A Revenge 2009 továbbjut

1.) A C csoport második helyén, ha

- holnap legyőzi az Agytrösztöt

Az Agytröszt továbbjut

1.) A C csoport harmadik helyén, ha

- rendes játékidőben legyőzi a Revenge-et
- hosszabbításban legyőzi a Revenge-et, miközben a Salazar's, cikoria, Murénák hármas valamelyike holnap nulla pontot szerezve az A csoport 3. helyén végez és/vagy a Palota FC 3 pontot szerez a Mindig Jövőre ellen, de a csoportok első két helyezettjei elleni eredményekből felállított tabellán megelőzi bármelyiküket.

Zigi 2011.06.07. 18:51:19

Kiegészítés:

Az Agytröszt továbbjut a C csoport harmadik helyén akkor is, ha hosszabbításban nyer a Revenge ellen, de a Palota nem szerez 3 pontot az MJFC ellen.

Zigi 2011.06.07. 19:02:36

Kiegészítés 2:

Természetesen Szopós Murénák nem az A csoport harmadik, hanem a második helyén jut tovább, ha holnap sem ők, sem a cikoria nem szerez pontot.

Zigi 2011.06.07. 19:16:59

A 9-16. helyért folyó harcba eddig négy csapat biztosította a helyét. Itt játszhat a B csoportból a Maki SC, a Ranagolidák, a Botláb, valamint a C-ből a Bastille.
Az Elnök Kupáért szállhat versenybe immár bizonyosan az A csoportból a Szájfocisták, a B-ből az Egri Csillagok és a Vasas, valamint a C jelű oktettből a Turul.

Zigi 2011.06.07. 19:26:38

Ja, persze az Elnök Kupáért hajthat majd a két tarjáni csapat is.

Futó Lada 2011.06.07. 23:01:39

Stadionok kiosztva a középdöntőkhöz.
Lotus a Stade Bastille-ban játszik, ez már biztosnak tűnik, mint ahogy az is, hogy az A csoport elsője újra ellátogathat a San Gruppo-ba, ám ezúttal hazai csapatként. A Betyártanya a legutóbbi kiírás után ismét cikoria - Kecso meccset rendezhet, ha az eredmények úgy alakulnak, Zigi legalább elpasszolhatja a legutóbbról megmaradt plakátokat és jegyeket.
A Vasas - Egri Csillagok vesztese gödörben lesz a forma alapján, és a Gödörben lesz a sorsolás alapján.
További információk a googledocs-ban.

Az idei helyosztókra lehet megint pályázni, saját meccset senki nem rendezhet, aki már rendezett döntőt, az ezúttal kimarad a listáról - mindenki kapjon lehetőséget alapon - de helyosztókra még pályázhat. Stadionmérete nem akadály, max 3000 néző bárhova elfér. Pályázni itt lehet, kommentben jelezve,a pályázat még nem garancia a rendezésre, de igykszünk mindenki megelégedésére dönteni majd. :)

Futó Lada 2011.06.08. 10:29:35

A Palota- MJFC 4-0 -al egyenlőre sansztalan a legjobb 8-ra a Botláb-Maki-Ranagolidák trió, és ha jól számoltam ezzel cikoria is lemarad.

Zigi 2011.06.08. 10:33:28

@Futó Lada: Igen, Hanta bajban van. Az említett hármas viszont semmiképp nem érhette volna el a legjobb nyolcat, mert legjobb esetben is csak leggyengébb harmadikok lehettek volna.

Futó Lada 2011.06.08. 10:37:50

@Zigi: Igen, jogos... ahhoz 14 pont kellett volna... Csak azt néztem, hogy a Ranagolidák eredménye az első 2 ellen jó, de nem lett volna meg a 14 pontja pontja.

Zigi 2011.06.08. 11:00:34

Már 0-3 a cikoria-Salazar's meccs. Viszont még van egy halvány esélye a cikoriának a nyolcba kerülésre. Ha a Revenge-Agytröszt meccsen hosszabbításban nyerne a vendégcsapat, akkor hármas holtverseny lenne a 3. helyezettek között, s ez esetben az Agytröszt esne ki, mert nekik van a leggyengébb mutatójuk a csoport 1-2. helyezettek ellen. Jelenleg az a meccs 3-2-es Revenge vezetésre áll.

Futó Lada 2011.06.08. 11:06:08

@Zigi: már 4-2 a Revenge javára...eldőlni látszik... jelen állás szerint cikoria a Botláb - Ranagolidák vesztesét kapja,
Kecso-Murénák, Salazar's - Somogyország , Lotus- Palota, MJFC - Revenge meccsek lesznek a Final Four -ért

Futó Lada 2011.06.08. 11:21:40

A 9-16 helyért elég illusztris mezőny jön össze...eddigi számításaim szerint:
cikoria
Gruppo Hordó
Maki SC
Botláb
Ranagolidák
Agytröszt
Bastille
Nagyati / Red Star

Kupagyőztesen és dobogós csapatok egész arzenálja.. Ha ez lenne a felsőház, kb akkor se lehetne panaszkodni...

2011.06.08. 11:37:17

@Futó Lada: Úgy tudtam, az kell a középső nyolcba jutásomhoz, hogy győzzek rendes játékidőben, a Red Star meg kikapjon ugyanígy.

Ez történt.

2011.06.08. 11:42:25

@Futó Lada: Szerintem megelőztem a Red Start.

Zigi 2011.06.08. 11:50:27

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Revenge 2009 (VI) helyszín: Estadio Újtelep [Kupaszabályokkal] 2011-06-15 09:45

Futó Lada 2011.06.08. 11:51:07

@CreaPress: .. ööö..nem, ez félreértés lesz szerintem..A középső nyolcashoz legjobb 6. hely kellett volna, de az már múlt héten eldőlt, hogy nem lehet meg, mert a B csoportban a 6. már akkor 10 pontnál járt ( Futó Lada 2011.06.01. 16:42:50 kommentben jeleztem is)

Amivel esetleg keveredés lehet, az az erőnyerő pozíció, arra vonatkozott Zigi számítása ( Zigi 2011.06.01. 18:12:41 komment)
Az pedig meg is van, hiszen győzelmeddel, és a Red Star vereségével erőnyerőként várhatod a következő kört, azaz jövő héten szabadnapos vagy , és utána a 17-20. helyér az Egri Csillagok - Turul győztesével játszol tovább....már ha jól számoltam, de Zigi jelenleg is hegeszti a tabellát, mindjárt lesz official válasz is.. :)

Futó Lada 2011.06.08. 11:52:12

@CreaPress: Igen megelőzted, neked 29% -os az eddigi mérleged, a Red Star-nak 28% :)

2011.06.08. 11:53:40

@Futó Lada: Tévedtam, bocs, ahhoz a legjobb hatodiknak kellett volna lennem, az meg nem lehettem.
Viszont fejlődtem.

Zigi 2011.06.08. 11:53:44

@CreaPress: Nem, a legjobb hatodik már a forduló előtt eldőlt, hogy a B csoport 6. helyezettje lesz. Az utolsó fordulóban az volt a kérdés, hogy a két gyengébb ahtodik közül ki lesz a jobb, az lett az alsóház negyeddöntőjének erőnyerője, lévén, hogy Red Devils kiesett a küzdelemből.

Zigi 2011.06.08. 11:57:09

Az alapszakasz végeredménye hivatalos, lehet kötni a középdöntő meccseit.

2011.06.08. 12:36:13

Amúgy rettenetes egy meccsem volt, nem állítottam csapatot, mert Pató Pál tanítványa vagyok, a meccs előtt meg lekötött interjúm volt, és nem jutott eszembe.
10 emberrel, random felállásban nyomta a csapat, bezzeg, amikor a komplett B-team játszott, mindenki az eredeti posztján, nem sikerült pontokat gyűjteni.
Lényeg, hogy erőnyerőként most kikukucskálunk a kupából, Sajószentpéteren hangolódunk rá a folytatásra, talán hasznos lesz ez a felkészülési mérkőzés.

2011.06.08. 12:38:53

És egy kérdés: a következő kiírásban mekkora lehet a maximális induló létszám?

A tornára ugyanis egyre többen figyelnek fel, van reklámja a csapatblogomon rendesen...

hattrickunited.org/registece/

Futó Lada 2011.06.08. 12:52:47

@CreaPress: Nincs kimondottan maximálva az indulók létszáma... alapvetően eddig is aki jelentkezett, az játszhatott.. (most már van olyan is aki csak jelentkezett, aztán nem annyira játszott, de némi negatív példa mindig van :( )

Tehát el nem utasítottunk még senkit, eddig mindig sikerült a lebonyolítást a létszámhoz igazítani. eddig 27 volt a legmagasabb létszám, ha ezt meg is haladnánk, valószínű 32 után lezárnánk a nevezést, mert az még kb áttekinthető mennyiség, ott még nem tűnik el a közösségi rész, ami a kupa lényege lenne valahol.

Nevezéskor elvileg "előnyt" élvez az aki már indult valaha LB kupán (tehát ha el kell utasítani nevezést túljelentkezés miatt, akkor aki már indult, az biztosan nem lesz elutasítva ), de még ezt az opciót sem kellett soha igénybe venni. :)

na73 2011.06.08. 12:58:45

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Agytröszt FC (VI) helyszín: Olajkár II. Stadion 2011-06-15 09:45

Zigi 2011.06.08. 12:59:20

@CreaPress: Eddig még nem volt létszámlimit, és hát tkp bármekkora létszámra meg lehet csinálni a sorsolást úgy, hogy a Kupa lebonyolítása beleférjen 10-12 hétbe.

Bruno Salazar 2011.06.08. 13:33:37

...hát azért van olyan csapat aki nem a hattrick miatt hanem az eLBé miatt alakult, és nem Olafot hanem a régi nagyokat Agytröszt, Gruppó, Cikoria (aki kapott most egy zsákkal) mestereit dicsőiti (persze Olaf bosszúja meg is látszik a bajnokikon)!
Említhetném Sir Alex Ladát is persze, aki gőzerővel készül a 4ik Tréfára Arsene Salazar-ék ellen, de a rivalizálás miatt soha nem ismerném el, hogy ...

A középdöntőben szeretettel várjuk Somogyországot és szurkolunk nekik az 5-ödbe való feljutáshoz!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.06.08. 18:05:11

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
KecsoSE (V) helyszín: Betyártanya 2011-06-15 09:45

Tököm a hattrickba! Miért állítok B csapatot, ha az A-t játszatja? Megint nem kaptak a csatáraim edzést.

Mivel nem jött össze az örökrangadó a Bastille SE-vel, ezért, hogy a csapat játékosai idén se maradjanak pom-pom lányaink feledhetetlen látványa és sűrű testközelsége nélkül, ezért pályáznék valamelyik helyosztójuk rendezésére.

Zigi 2011.06.08. 18:28:24

@Futó Lada: Akartam javasolni az Olajkár II-t a döntő helyszínéül, látom már elébe mentél.:)

Alfredd 2011.06.08. 20:25:11

Cikoriát kihívtam.

Paradicsom Sal 2011.06.08. 22:22:38

Ha nagyon nem találtok helyszínt, én felajánlom a stadionomat szívesen, és tudjátok mit? Még bérleti díjat sem kérek, ez az ajándékom! :D

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.09. 01:00:46

Lekötve! FC Black Lotus (VI) helyszín: Stade Bastille 2011-06-15 09:45

hatarsorompo 2011.06.09. 13:37:41

Most hívtad ki ezt a csapatot: Szájfocisták FC.

A helyszín a csodálatos szépségű Gárdonyi Park.

VGL 2011.06.10. 07:41:04

Vasas DH kihívása megtörtént

2011.06.11. 18:28:10

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Maki SC (VI) helyszín: Salazar's Arena 2011-06-15 09:45

de ami még fontosabb a mai napon:
BAJNOKCSAPAT!

Az álom: kapott gól nélkül lehozni a maradék két meccset is, és helyosztó nélkül feljutni.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.12. 12:02:22

ranagolidák kihívva az estadi gaudi-ba!

Zigi 2011.06.13. 19:48:26

Kracival és Ranagollal mi van? Még ez a két törzstag nem kötötte le a meccsét.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.14. 15:22:19

a csapat már a gaudi-ban van! a játékosok söröznek és várnak, bastille bad boys-nak viszont fogytában van a speed-je és bunyózni sincs kivel, este 10kor tovább lépünk!!! de addig fogcsikorgatva várakozunk és ranagolidák zászlókat égetünk! :)

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.14. 15:28:02

amúgy a salazars-somogyország leköttetett, így csak a mi meccsünk vár akceptálásra!

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.14. 22:40:56

uraim, eddig tudtunk várni, nagyon sajnálom, hogy el kell jönnünk a gaudi-ból, pedig már nagyon otthon éreztük magunkat!

Ranagol_5 2011.06.15. 01:11:17

@Bastille: Kihívlak, remélem reggelig még eltudod fogadni, ha nem kötöttél még le barátságos mérkőzést. Bocsi gyerekek, de novarock-on voltam, és most kerültem gép elé. :(

Futó Lada 2011.06.15. 09:57:34

11 perc kellett az első gólhoz, a PalócMentő csapata gondolta úgy elsőként, hogy ideje lenne valamit alkotni..

Bruno Salazar 2011.06.15. 10:31:03

...az edző egész este próbált bejutni, h a székházban felejtett megálmodott kezdő tizenegy névsorát tartalmazó fecnit magához vegye, rugdosta kaparta az ajtót, de ez az arra járőröző Kovács II tizedest és Balogh Máté rendőr torzsőrmestert, nem hatotta meg a sírás, és garázdaságért előállították!
Így történhetett meg, h az edző nem utazott a csapattal és a játékosok maguk állítottak kezdő csapatot! Palhares edző a kihallgatáson csak annyit dünnyögött a bajsza alatt: nem volt NET!

Futó Lada 2011.06.15. 10:35:13

Félidőben eldőlni látszik a Salazar's - Somogyország meccs, és a Red Star is döntő fölényt harcolt ki a Vasas ellen az utolsó 2 percben rúgott 3 góllal. A többi meccsen az 1-2 gólos differencia még bármerre alakulhat, jelen állás szerint csak 1 meccs döntetlen, a fél óra késéssel érkező Agytröszt a maradék negyed órában hozta döntetlenre NagyAti elleni meccsét...

2011.06.15. 12:02:51

Kár volt kikukucskálni a kupából, csúnya vereség lett a vége.
A 17-20. helyért az Egri Csillagokkal játszunk, ő megtette a kihívást, én pedig visszaigazoltam.

na73 2011.06.15. 12:56:30

Eddig 1 csapatot hívtál ki
cikoria (VI) helyszín: MentőÁllomás 2011-06-22 09:45

Futó Lada 2011.06.15. 12:56:44

Eddig 1 csapatot hívtál ki
FC Black Lotus(VI) helyszín: Alte Pitbull Arena [Kupaszabályokkal] 2011-06-22 09:45

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.15. 14:54:48

Lotus 6-1-re lépett le minket, nem 5-1-re - nincs jelentősége, csak a tények kedvéért

Futó Lada 2011.06.15. 15:35:25

@f_miki: ..Lotus ellen nekem kell játszanom jövő héten...az egész stratégiám arra épült, hogy csak 5 gólt tud rúgni....vazz...most kezdhetem előről.. :)

Elnézést, benéztem,máris javítom.. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.15. 17:27:41

@Futó Lada: rossz belegondolni, mi lett volna, ha nem szólok :))
van még egy trükkje, figyelj rá: a széleket preferálja de a hatból csak egy gólt rúgott onnan!

Futó Lada 2011.06.15. 21:12:36

@f_miki: ..lehet akkor ezért számoltam csak 5-öt... na mindegy, legfeljebb bevetem a legendás Jascsák-féle támadó kapus stratégiát.. :)

VGL 2011.06.15. 21:23:02

Szájfocistákat kihívtam. Pótolhatjuk az első fordulóból elmaradt csatát.

Futó Lada 2011.06.15. 21:47:20

Kicsit szemezgessünk az LB kupa alakulásából. Kezdjük a végén.

A Turul HC az eddigi stabil 16-18.helyezéséből némileg leadva a 21. helyért küzdhet majd, erre egy hét rápihenés is segítheti a Red Devils távollétében. Ellenfele ebben az "újonc" PalócMentők lehet vagy pedig a története leggyászosabb kuoa-szereplését bemutató Vasas DH. Utóbbi csapat stabilan a mezőny végén küzd, és az eddigi két indulás alkalmával mindig összejött a győzelem, nos ezzel most egyelőre adós a csapat a szurkoló-táborának.

Egy négyessel előttük az Elnök-kupáért megy majd a hirig. A 4 résztvevőből 2 már törzstag,hiszen az Egri Csillagok és a Red Star is immáron 3. alkalommal indul ezért a trófeáért. A 3. kiirásban face-to-face döntötték el a hevesi csapat javára, míg a 4. kiírásnál az elnök-kupa elődöntőjében győztek az egriek.(Egyenes kieséses szakaszban tehát eddig jobbak.)A másik két csapatról se feledkezzünk meg, mindkettő eddigi legjobb LB-kupás szereplésénél tart már most is. A Szájfocistáknál ez nem akkora szó, mert újoncok az LB kupában, míg az SBTC csapatánál már érezhető valamelyest a hazai gyártású középpálya töretlen fejlődése.A legutóbbi 24. hely után , most a legrosszabb a 20. lehet, de akárt magát az Elnök-kupás is hazavihetik a Palóc Beckham Sportkomplexumba. A 17. helyért vívott meccsnek majd a Pumaketrec adhat otthont.

A 13-16 helyért zajló küzdelmek elég érdekesen alakulnak. Hanta és kristu egyaránt hullámvölgybe került, és az első kiírás döntőjének remake-je, max. a 13. helyért jöhet össze. Ez lesz talán az az eset, amikor a szerencsésebb csapat neve előtt lesz a 13-as a végén. De persze csak akkor, ha eljutnak odáig. A mostani harmadik újoncunk a NagyAti legjobb újoncként beverekedte magát a középső 8-asba, és jövő héten a nyitómeccsen beszedett 8-0-ért törleszthet. Szintén itt van még Ranagol_5 csapata a Ranagolidák is, amely csapat a B csoportban ipari méretű küzdelem után a Palota elleni első fordulós veresége miatt maradt le a legjobb 3. helyről, utána pedig a Bastille elleni meccs a "kultúra áldozatává vált". Minden esetre a 3 A csoportos csapat ellen kell kihoznia immár a legtöbbet.

A Bastille-ről már esett szó pont az előbb, gyakorlatilag erőnyerőként várják a 9-12. hely küzdelmeit, ebben első ellenfelük a szeszélyes Maki SC, amelyik az egyik legerősebb csapat, ha nincs a 2 elmaradt meccse, egészen másképp festene a tabella. A másik meccsen a szintén elég változatosan játszó Botláb csapata játszik -, amelyik a torna egyik esélyese is lett volna előzetesen, ha nem jön közbe a fiatalitási program, ami után viszont legközelebb már valóban számolni kell vele a dobogón - ellenfele az az Agytröszt, amelyiket néha gálázni látunk, és sok góllal nyerni, majd szenvedni és sok góllal kikapni. Most már kezdik elkapni a fonalat a küzdős meccseken is, a Somogyország elleni meccsü bekerül a kupa Hall of Fame-jébe, míg a középdöntőn - ha nagyon darálva is - de legyűrte az előzőleg jóval esélytelenebbnek tartott NagyAti-t.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.15. 21:58:40

@Ranagol_5: ne haragudj, hajnali egykor már sajnos lekötöttem egy meccset, de azért remélem az iron maiden jó volt! :)

közben pedig maki sc kihívva az estadio újtelepre!

Futó Lada 2011.06.15. 22:17:58

Elérkeztünk a legjobb 8-hoz.
A "Karnyújtásnyira a Final 4-tól" divízióban található a Mindig Jövőre FC. Az alapító tagként számon tartott csapat eddigi legjobbja egy 7. hely, még az első kiírásból, és egy 8. a negyedik sorozatból (akkor jutottak először a felső-házi rájátszásba). Most remekül szerepelt a csapat a csoportmeccseken - kivéve az utolsó fordulóbeli összeomlást - majd meglepetésre vereséget szenvedett a Revenge csapatától. Hogy ne legyen magányos a küzdelemben, arról kraciék gondoskodhatnak, a Somogyország csapata a kései meccslekötésnek is köszönhette Salazar-ék default kezdő 11-ét, amely más súlycsoportot képez, mint a legtöbb csapat LB-ben vitézkedő kerete. Itt van szintén a Palota csapata is, új sanszot kaphat Zigiék ellen, így lassan el classico-vá avanzsálódik a mérkőzésük, valamint a Szopós Murénák, akik most kicsúsztak Olaf figyelő szemei elől, és nélkülözve a szokásos meccs közbeni piros gombos változásokat végre tudásuk szerint teljesíthetnek, ami jó ómen lehet a továbbiakra.

Jöjjön az első 4, abból is az idei meglepetés-csapat a Revenge. Bár lehet hogy csak a felületes szemlélődőknek meglepetés, de ők eddig atombiztosan hozták a 15. helyet, lehetett itt bármennyi induló. Az egyetlen "kisiklás" a 3. kiirás 8. helye volt, viszont most történetük legjobb LB-s szezonját produkálva már nem lehetnek rosszabbak 4. nél. Hogy mennyire jó a referenciájuk, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy legyőzték a kaotikus B csoport legjobbját, hosszabbitásra késztették a végül csoportelső Lotust, és még a Bastille-tól elszenvedett indokolatlan vereség is belefért.
A másik 3 résztvevő egyaránt a 3. döntőjére készülhet - ha bejut. Lotus ráadásul zsinórban harmadszor juthat be - ez kupatörténelem lenne - amiből eddig zsinórban 2x lett ezüstérmes - ezt a teóriát meg most nem folytatom.Magabiztos versenyzés jellemzi, az utolsó 3 kupán - ezt is beleértve - rendes játékidőben csak 1 !! vereséget szenvedett (4. kiirás döntő) és csak 4 hoszabbításos meccse volt, ebből 3-at neyert, 1-et nem (5. kiírás döntő), így első számú esélyese a kupának. Azaz csak lenne, mert itt van még a SalazaR1s csapata is, amelyik szintén kupa-történelmet szeretne írni, nem volt még ugyanis címvédés. Salazarék az 5. kiirás veretlenül nyerték,összesen 3 túlórázos meccsel. Most is veretlenek lennének, ha nem lenne olyan csapat a kupában, aki képes "szétvédekezni" őket, de viszont van, mégpedig a Gruppo Hordó személyében. A csoportmeccsek során ez az egy vereségük volt, ezt megelőzőleg pedig szintén a Gruppó tudta megállitani őket a 4. kiirásban az 5. helyért egy büntető-párbaj után. Hogy miért csak az ötödik helyért ? Mert a csoportmeccsek után ott csak keresztbe-játszás volt, és bizony a csoportmeccsek során kikaptak 1-0-ra...igen, a Gruppo-tól. :)
Negyedik résztvevő a KecsoSE,2x-es győztes -jelenleg még egyedül a mezőnyben.A csapat néha csak a mázlinak köszönheti a továbbjutást - lásd 2. kiirásban még a gólkülönbség döntött egymás elleni eredmény helyett - néha meg a fene se tudja. Egy kiiráson belül 11-0-ás és 7-0ás győzelem után 5-0-ás vereség..fene tudja. Eddig 3-szor volt elődöntős a csapat, és mindig cikoria ellen (ez is egyfajta történelem). Hát most nem .

Eddig az áttekintés, ami biztos, hogy a helyosztók június 29-én lesznek, a döntőnek pedig az Olajkár II stadion ad majd otthont.

Zigi 2011.06.15. 22:18:27

Most hívtad ki ezt a csapatot: Somogyország. Helyszín: Welodrome.

Ranagol_5 2011.06.15. 22:28:43

@Bastille: Semmi gond, teljesen érthető, és mégegyszer elnézést mindenkitől, hogy kimaradt egy mérkőzés. Iron Maiden pont nem érdekelt, helyette Pendulumon voltam, utána meg jöttem már haza, mert a SOAD nem érdekelt már. Ami miatt igazából meg vettem a 136 eurós jegyet az a Linkin Park volt. :) Off vége.

Bruno Salazar 2011.06.16. 14:38:25

@Futó Lada: Szép összegzés, de átlátunk a szitán, akkor is a Kecso SE marad az ős ellenség(fél), még ha ilyen szépen abszolúte nem burkoltan de a Gruppo -t szeretnéd beállítani mumusnak! Szóval jelenlegi halállistánk: 1 Kecso 2 Lotus 3 Gruppo...

Futó Lada 2011.06.16. 16:00:55

@Bruno Salazar: .. pedig próbálok terelni ezerrel, bevetve a média adta lehetőségeket.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.16. 16:04:02

@Futó Lada: az előbb néztem, hogy a kupa örökrangsorának olimpiai pontszerzős összesítését is biztos bukom az idén :(
hova tart ez a világ...

Futó Lada 2011.06.16. 16:38:25

@végh hanta: .. Hantám !..írjunk ki egy új kupát a kiscsapatoknak ! Leszünk akkor eddig mi ketten, aztán oda-vissza alapon 5x megküzdünk, a végén meg döntetlen lesz, és két első hely.. :)

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.16. 20:47:50

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Szopós Murénák F.C. (VI) helyszín: Ranagol Arena

2011.06.17. 03:35:47

@végh hanta: Az örökrangsort hol lehet megnézni?

2011.06.17. 03:40:31

Hülye voltam, miután elküldtem a hozzászólást, eszembe jutott, hogy az 5. LB Kupa topikjának vége táján kell keresgélnem.
Meg is leltem.
spreadsheets.google.com/a/cikoria.net/pub?hl=hu&hl=hu&key=0AvA7Td1iimFrdFJSY2QwQmN6MnJUdW1oTUo3ME1CeUE&output=html&ndplr=1

Alfredd 2011.06.18. 22:23:36

Agytröszt ki van hívva.

2011.06.19. 17:40:06

A PMA menedzserével beszéltem telefonon, valami erdei túrán van, holnap jön haza, akkor fogad kihívást, előbb nem tud. Civilizálatlan területen van, de azt mondja, tízszer jobb, mintha önmagukat civilizáltnak tartó emberek között lenne.

2011.06.20. 08:16:20

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: Luzsnyik 2011-06-22 09:45

Zigi 2011.06.20. 19:42:02

Már csak a Ranagolidák válaszára várunk és teljes lesz a kilencedik kör programja.

2011.06.21. 12:52:56

A csapat a fiatalítás jegyében ma átadólistára tette Goran Joncheskit. A 33 éves, lenyűgöző játékszervezésű és jó átadású macedón középpályás helyére egy 17 éves 3 napos, valamint egy 17 éves 6 napos légióst hoztak, akiket addig nevelnek, amíg nem léphet a helyükre valaki az akadémiáról.
Az A-csapat belső középpályája (Balogh Krisztián, Csirke Zoltán és Jávorszki Hunor) 100 százalékban saját nevelésű.
A hírek szerint a román és belga középpályás-palánta lesz a Bányász két utolsó légiósa, a csapatból távozó külföldi játékosokat kizárólag magyar tehetségek váltják majd fel.

Bruno Salazar 2011.06.22. 06:13:20

szana-szét zavarom a keretet... Katasztrófális az ifiakadémiám is végre találok egy 7es játékost erre 18 évesen éri majd el... pazar tehetség... Marad az eLBé vigaszkép... ha a Revenge úgy akarja persze... sok sikert mindenkinek!

2011.06.22. 08:17:10

Nekem viszont remek kis akadémiásaim vannak, lelkesek, és van köztük egy valódi gyémánt, akit egy kéthetes(nek kiírt) sérülésből a maláj csodadoktorok 6 nap alatt gyógyítottak ki, úgyhogy még bajnokit sem kellett kihagynia.

A hattrickunited.org/registece/ csapatblogban erről is teljes részletességgel beszámoltak médiafelelőseink.

Evanics a HY szerint a jövő vasárnapi bajnokin maxol remek szinten játékszervezésből, egy héttel korábban lesz remek átadásból.

Futó Lada 2011.06.22. 08:45:11

A mai meccsre felvállalom, hogy semmi ötletem nem volt, és alibi-felállással készültem. 1,5 órán át elemeztem tegnap Lotus meccseit, és kijött, hogy 4-4-2 lesz széleken támadással. De ez annyira tutinak tűnt, hogy biztos nem tuti...
Igazából jobb híján nem csinálok ma semmit, és beállítottam a 11 büntető-rúgót, ahol a legroszabb is nagyszerű... várom mi lesz..

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.22. 09:30:32

@Futó Lada: A mai meccsre felvállalom, hogy igazából az eredménynél jobban izgat az, hogy ne sérüljön meg senki. A hétvégén "bajnoki döntőt" vívok a bajnokságban, a győztes egyenes ágon feljut az ötödosztályba. Ilyenformán lehet, hogy nem törne össze a vereség, mert hétvégén muszáj lesz mots-olnom (az ellenfél a múlt héten laza másfél milliárdot tapsolt el erősítésre), neked meg talán több esélyed lenne a Salazar-diktatúra letörésére a döntőben, mint nekem a lenullázódó csapatszellemmel. :)
A 4-4-2 amúgy stimmel, de emlékeim szerint széleken támadás nincs beállítva. A tegnap igazolt lengyel csodaközéppályás (aki állítólag személyesen ismeri Warzycha unokaöccsét) nem lesz a keretben, már a szombati napra készül.

@Bruno Salazar: nem hiszem, hogy vigasztal, de nálam is nagyjából szemétlerakatnak tűnik az ifi. Összesen egy játékosom van, akit jóra ki lehet edzeni, de neki is az összes többi képessége max. gyenge lehet. Legalább annyi örömöm van, hogy a jót 17/0-ra el tudja érni, úgyhogy talán kapok érte valami pénzmagot. :S

Futó Lada 2011.06.22. 10:38:01

@Black Lotus: "neked meg talán több esélyed lenne a Salazar-diktatúra letörésére a döntőben" ... hát..leginkább akkor , ha a másik ágról a Revenge jut be...akkor úgy letöröm mint a bili fülét.. de mondjuk abban az esetben neked is menne a minuszos csapatszellemmel együtt... :)

Futó Lada 2011.06.22. 11:23:36

Egyelőre 4 meccs is döntetlenre áll...izgalmas forduló, méltó a középdöntőkhöz.. :)

na73 2011.06.22. 11:34:04

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Ranagolidák (VI) helyszín: Luzsnyik 2011-06-29 09:45

Futó Lada 2011.06.22. 11:34:08

@Black Lotus: .. Köszönöm !.. Meglepő volt, ha ellenkező eredmény születik az sem lett volna meglepő. :)

2011.06.22. 11:57:48

Véres meccs volt, de GYŐZTÜNK!!!!

Futó Lada 2011.06.22. 12:00:09

@CreaPress: ..és Elnök Kupáért küzdhetsz.. Gratulálok ! :)

Futó Lada 2011.06.22. 12:02:29

A Revenge-Salazar elődöntő büntetőkbe torkollott.. a "vendég" csapat legutóbb az 5. kiirás döntőjében játszott orosz rulettet, ott a kínai gyármányú kapusa döntött végül 2 védéssel és egy belőtt büntetővel...a kapus most is a pályán..

Zigi 2011.06.22. 12:31:41

Sajnos scapatom nem bírta el a hatalmas nyomást a hosszabbításban, így elmarad a Palota-Mindig Jövőre miniclassico a jövő héten.:(

Futó Lada 2011.06.22. 12:32:22

A büntető-párbaj alatt érdekes felkérést kaptunk Hattrick Mailen a 4. Kelet-Nyugat kihívás szervezőitől.
A 4. Kelet-Nyugat kihívás pont egy napra esik az LB kupa helyosztóival, azaz a jövő héten kerül megrendezésre.
Egy gyors fúzió keretén belül megoldható, hogy az LB kupa helyosztóin , ahol keleti és nyugati csapat játszik egymás ellen - vagy budapesti régióból való legalább az egyik csapat - annak a meccsnek az eredménye a Kelet-Nyugat kihívás statisztikáiba is beleszámítson.
Mit kell ehhez tenni ?
Semmi extra, itt kommentben jelezni, ha érdekel a dolog, ezen felül semmi plusz tevékenység nincs, ugyanúgy kihívni az ellenfelet, lekötni a meccset és játszani az LB kupa helyosztóin.
Az érdeklődő csapatok listáját a lekötött meccsek ID-jával továbbítjuk a szervezők felé, és onnantól már ők intézik tovább az adminisztrációt, és a statisztikák készítését.
Akit tehát érdekel, kérem jelezze.. :)

Futó Lada 2011.06.22. 12:36:37

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Salazar's (VI) helyszín: Olajkár II. Stadion [Kupaszabályokkal] 2011-06-29 09:45

Zigi 2011.06.22. 12:48:09

Most hívtad ki ezt a csapatot: Szopós Murénák F.C.. Helyszín: Alte Pitbull Arena.

@Futó Lada: Ha létrejön a meccs, akkor ez egy Nógrád-Tolna párharc lesz. Gondolom a Duna a választóvonal a keleti és a nyugati csapatok között, ez esetben szerintem Murénák sem fogja rosszallni, ha benevezem a meccset a Kelet-Nyugat Kihívás-ba. Ha le lesz kötve, akkor majd jelzem a meccs ID-jét.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.22. 13:09:15

1 csapatot hívtál ki: Somogyország (VI) helyszín: Salazar's Arena
@Futó Lada: ez a meccs is belefér a kelet-nyugat párharcba, ha somogyországnak nincs ellenvetése

Futó Lada 2011.06.22. 13:39:34

@Zigi: @f_miki: ..rendben, köszönöm, akkor eddig már összesen 4 jelentkezőnél járunk (Zigi, f_miki,CreaPress,kecsoking) , ha az ellenfeleknek sincs kifogása ellene...

Bruno Salazar 2011.06.22. 13:50:20

@Futó Lada: ... döntő lekötve!
Nagy múltú ellenfelünk tiszteljük, mind emberileg mind szakmailag, de a pályán nincs barátság...

A mérkőzésről szűkszavúan csak ennyit nyilatkozott Palhares mester: Kihasználtuk az ellenfél egyetlen hibáját, majd agyonvertük őket tizenegyesekkel!

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2011.06.22. 14:49:22

@Bruno Salazar: Gratulálok a döntőbe jutáshoz, Olafnak meg ahhoz, hogy a legszarabb tizenegyesrúgóimat varázsolta be a végén! A Tesco gazdaságos, magyart csak nyomokban vagy még úgy sem tartalmazó "világválogatottakat" pedig továbbra sem kedvelem.

Bruno Salazar 2011.06.22. 15:13:51

@Bukott Rockzenész: A 3 bevethető Magyar játékosom mind végigjátszotta a mérkőzést..... Ám hozzáteszem a játékospiacon a Magyar játékosok ára az egekben mind másfélszer drágábban van nyitó árban kitéve mint amennyit érnek.... kb 12 hete napi rendszerességgel vadászok a transferen... de semmi! Saját nevelésű kerettel, amilyen szerencsével találom a játékosokat az Ománi XVII osztály ifibajnokságában is csak a kiesés ellen küzdenék!

2011.06.22. 15:58:16

@Futó Lada: Én még a mai meccs előtt mindkét potenciális jövő heti ellenfelemnek írtam, hogy bármelyikükkel játszom is a következő körben, a meccsünket beregisztráltathassam a Kelet - Nyugat Kihívásba.

Veszprém - Nógrád meccs lesz, ideális Nyugat-Kelet párbaj.

2011.06.22. 16:01:55

Egyébként most először sejtettem úgy, hogy hosszabbításos meccs is elképzelhető, és ennek megfelelően adtam ki az utasításokat. Bár jobban örültem volna, ha nincs az a két perc ráadás.
Hiába, ezek a túl fiatal légiós középpályások még nagyon esetlenek, ráadásul alig értették, mire kérte őket az edző.

2011.06.22. 16:52:26

@kristu: Szerény ismereteim szerint nincs előre lefixálva. A bajnokokat teljesítményük alapján rakja sorba a rendszer, miként a felette levő liga 5-6. helyezettjeit is, így ezen adatok alapján készíti el az osztályozók párosítását.

2011.06.22. 18:16:10

@Futó Lada: A Kelet-Nyugat szervezői azért kerestek meg, mert miután kiderült, hogy én mindenképpen nyugati ellenféllel játszom az utolsó körben, a kihívás HT-fórumán jeleztem, melyik tornán veszek részt.
Ők meg rögtön ezután megkerestek, hol lehet bővebbet tudni a LB Kupáról, és kit kérdezzenek a további helyosztók esetleges felvételéhez.

Zigi 2011.06.22. 18:17:42

@kristu: "Az osztályozóra kényszerülő bajnokcsapatoknak a felkerülésért a felettük lévő osztály 5. vagy 6. helyezettjeivel kell osztályozó mérkőzést játszaniuk. Az osztályozni kénytelen bajnokok legjobbika a legrosszabb eredményt elért 6. helyezettel, a leggyengébb eredménnyel bíró bajnok pedig a legjobb 5. helyezést elért felsőbb osztálybeli csapattal találkozik."

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.06.22. 20:16:52

Mérkőzés lekötve, mehet a kelet-nyugatba.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.06.22. 20:18:45

Egyébiránt már most jelzem, hogy Bastille SE-t várom a holtszezonban egy barátságos mérkőzésre, vagy akár egy oda-vissza vágóra.

Bruno Salazar 2011.06.22. 22:11:45

16:20 kor látták a csapat edzésénél Lada kémét... ...nekünk nem kell kémkedni, elég ha megnézzük a szilveszteri Watts-ba szereplő Kecso kapusának teljesítményét....

Alfredd 2011.06.22. 23:03:51

Maki sc-t kihívtam.

2011.06.23. 08:59:31

Mivel még sosem játszottam az Elnök Kupáért, érdekelne, hogy mivel jár az esetleges megnyerése. (2D-s kupa, virtuális oklevél, stb...)

2011.06.23. 09:10:04

@Futó Lada: A csapat külön edzéstervvel készül a jövő szerdai Elnök Kupa-fináléra. Igaz, még nem kaptunk visszaigazolást az elküldött kihívásunkra, de biztosak vagyunk benne, hogy a meccs nem marad el.
Mivel a csapat szigorúan takarékos költségvetéssel dolgozik, nem vesz fel további orvosokat a tegnap agyonrúgott centerhalf mellé, legközelebb öt hét múlva számítunk játékára, de akkor sem biztos, hogy az első csapatban.
Kevésbé vérgőzös meccsel kiegyeznénk, Cibakházy Eurfozina Cipriána (kapusunk, Vass Robi barátnője, és "Az UEFA Kupától a megyei I. osztályig" szurkolói klub hímzőszakkörének vezetője) tegnap hányt a lelátón, amikor vértócsát látott a gyepen.

Futó Lada 2011.06.23. 09:23:50

@Bruno Salazar: .. el kell ismerni, sajnos valóban a mi kémünk volt. Pedig a lelkére kötöttem, hogy ne a "Kecso SE - Spy Agent" feliratú pólóba menjen, de hiába. Sajnos kicsi a költségvetésünk, nem telik egy James Bond-ra, csak ilyen balfékre, aki a hullámvasúton felfelé sikít.

Maga a mérkőzés egyelőre még nem tudom milyen forgatókönyv szerint zajlik részünkről (mecs előtt átvesszük a kupát, vagy megvárjuk vele a meccs végét ) mindenesetre akár címvédés lesz a vége, akár meglesz az első 3x-os gyxőztes, így is- úgy is kupatörténelem.
Várható stratégia tekintetében Munzinger edző nyilatkozott:
"Az idei LB-Kupa menetelés idáig egészen fantasztikus volt, a döntőben jutalmul szeretnék lehetőséget adni azoknak a fiataloknak, akik eddig keveset játszottak, vagy egyáltalán nem játszottak. Kielemeztük Salazar-ék játékát, mondhatom egészen egyszerű ellenszert találtunk, mégpedig hogy jó sok gólt rúgunk. ennek érdekében az 5-2-3-as felállást fogjuk alkalmazni, az 5 védő megszerzi a labdát,és előrebombázza. A 2 középpályás csak azért kell,hogy ha véletlen hamarabb leesne a labda, akkor továbbrúgják előre.."

Futó Lada 2011.06.23. 09:29:41

@CreaPress: ... remélem azért lesz hét közben karbantartás az Estadio Pancero-ban mert szerdán ott lenne a bronzmeccs, és bár a rókavadászat komoly angol hagyomány, nem biztos hogy a nézőtéri változata osztatlan sikert arat. :)

Az Elnök Kupa igazából ugyanolyan virtuális dicsőség mint az LB kupa, csak kisebb méretű. A kézilabda világversenyeken szokott lenni ilyen , onnan vettük át, csak hogy ilyen is legyen.A meccs nem hiszem, hogy elmaradna, mert a RedStar most futhat neki másodszor ezen trófea elhódításának, ami azért szintén nem kis dolog...Majd az örök-ranglistára is felvésem valamilyen színnel, hogy fennmaradjon az utókor számára az Elnök Kupa győztese és a runner-up (ez hülye szó tudom, csak ha körülírom még hülyébben néz ki), mert ezt még nincs külön jelölve.

Zigi 2011.06.23. 18:52:32

@Futó Lada: Ha van a felsőháznak és az alsóháznak is kupája, akkor az illendőség azt diktálná, hogy legyen egy a középháznak is.:)

2011.06.23. 19:20:22

A Red Starnak nem volt még pár napja logója? Vagy én emlékszem rosszul?
Az Elnök Kupa döntőjének csinálnék egy plakátot, de furcsa lenne, ha csak az egyik csapat szerepelne logóval.
Legfeljebb majd mezeket teszek rá, tervezek neki egyet alibiből.
Csak most, csak neki, csak ebből az alkalomból.

Futó Lada 2011.06.23. 21:42:01

@Zigi: Igen gondoltam már rá, eddig a Minarik Ede Vándorserleg volt viszont csak az egyetlen ötletem, de ha van felvetés az elnevezést illetően, akkor a következő kiírásba már bele lesz foglalva ..

VGL 2011.06.24. 07:52:56

@CreaPress: Elnök kupa lekötve!

A kelet-nyugatról annyit, hogy én Heves megyét képviselem, nyugatról...
Persze a fiúknak ezt nem szabad elmondani, lehangolnám őket a meccs előtt.

Logóm soha nem volt, de a meccs plakátjára kíváncsi vagyok.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.24. 11:20:16

az el gaddafi elnök kupát egy tegnapi óriási bulival elbúcsúztattuk és gian krummenacher, valamint két svájci gárdista már elindult vele a budai kettőbe! íme a tavalyi kupadöntő összefoglalója: www86.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=317722676 sok sikert a két csapatnak!

ezentúl kihívva agytröszt fc a doktor mezeybe!

hatarsorompo 2011.06.24. 14:59:26

A kijelölt stadionba kihívva a Turul HC.

2011.06.24. 20:48:26

@VGL: 16 évig éltem Egerben, de ma tudtam meg, hogy Veszprém Hevesben van. Mert én a HT-s régiódból indultam ki.

Akkor nevezem az Elnök Kupa döntőjét a Kelet-Nyugatba.

Alfredd 2011.06.24. 23:54:15

@Futó Lada:
A klub vezetősége a héten sikeres egyeztetéseket folytatott a Hörpintő Casuals szurkolói csoporttal, akik megígérték hogy semmiféle állat (róka, boa stb...) nem fog megjelenni a nézőtéren a szerdai bronzmeccsig.

A rangos esemény tiszteletére Ripoff Rihárd a stadion büfése külön akciókkal igyekszik a szurkolótáborok kedvében járni (hideg virsli - meleg sör stb)

Mérkőzés szünetében neves előadókművészek produkciói színesítik a programot. Lesznek meglepetés produkciók, de annyit elárulhatok, hogy a sztárfellépő Sláger Gyuszi lesz, egy igazi liveshow-val !
Egy kis ízelítő:
www.youtube.com/watch?v=1XCFDCVKiMs
www.youtube.com/watch?v=RE4GqUXiyd8

Nem titkolt szándékunk, hogy jövőre a Döntő rendezési jogát megszerezzük. Ennek érdekében már megkezdődtek az előkészületek:
-leszerződtünk egy neves, fifa licences katari-ukrán korrupci... izé tanácsadó céggel
- a pályázat reklámarcának sikerült megnyerni a Madam X-otic - Lady Dömper párost
- Mészöly Kálmán bá már jelezte, hogy a török kapcsolatainak hála 1 biztos szavazatot biztosítani tud, mindössze egy Skála-szatyornyi török líráért cserébe...

Szóval aki be akar szállni a harcba annak fel kell kötni a gatyát ! :)

Alfredd 2011.06.24. 23:54:16

@Futó Lada:
A klub vezetősége a héten sikeres egyeztetéseket folytatott a Hörpintő Casuals szurkolói csoporttal, akik megígérték hogy semmiféle állat (róka, boa stb...) nem fog megjelenni a nézőtéren a szerdai bronzmeccsig.

A rangos esemény tiszteletére Ripoff Rihárd a stadion büfése külön akciókkal igyekszik a szurkolótáborok kedvében járni (hideg virsli - meleg sör stb)

Mérkőzés szünetében neves előadókművészek produkciói színesítik a programot. Lesznek meglepetés produkciók, de annyit elárulhatok, hogy a sztárfellépő Sláger Gyuszi lesz, egy igazi liveshow-val !
Egy kis ízelítő:
www.youtube.com/watch?v=1XCFDCVKiMs
www.youtube.com/watch?v=RE4GqUXiyd8

Nem titkolt szándékunk, hogy jövőre a Döntő rendezési jogát megszerezzük. Ennek érdekében már megkezdődtek az előkészületek:
-leszerződtünk egy neves, fifa licences katari-ukrán korrupci... izé tanácsadó céggel
- a pályázat reklámarcának sikerült megnyerni a Madam X-otic - Lady Dömper párost
- Mészöly Kálmán bá már jelezte, hogy a török kapcsolatainak hála 1 biztos szavazatot biztosítani tud, mindössze egy Skála-szatyornyi török líráért cserébe...

Szóval aki be akar szállni a harcba annak fel kell kötni a gatyát ! :)

Futó Lada 2011.06.25. 00:03:18

@Alfredd: A szervező bizottság elítéli a terrorizmust,és annak minden formáját, de sajnos nem tud mit kezdeni vele. Ha megígéred, hogy nem linkelsz be több Sláger Gyuszi számot, tiéd a legközelebbi döntő.. :)
(Feltéve, hogy lesz következő kupa,indulsz a következő kupán, és nem jutsz be a 4 közé..

VGL 2011.06.25. 20:31:28

@CreaPress: én nyertem, mert én 24 évig éltem ott:)

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.25. 21:10:30

Az FC Black Lotus vezetősége ez úton kíván gratulálni a csapat játékosainak, akik a mindent eldöntő mai csoportrangadón három gólos hátrányról mentették döntetlenre a mérkőzést, az utolsó szűk fél órában emberhátrányban játszva. A szurkolók számára egyúttal jelezzük, hogy az "ötödosztály, wir kommen" feliratú pólók a klub webshopjában holnap estig 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatók.

Bruno Salazar 2011.06.25. 22:00:38

@Black Lotus: gratulálok a feljutáshoz egy pólót vásároltam is.... remélem a jövőhéten mi is kiadhatunk ilyen pólót csak még nekünk van egy túlóránk!

2011.06.26. 08:28:34

@VGL: Eszerint már nem ott élsz?

VGL 2011.06.26. 11:33:51

@CreaPress: már nem. de gyakran hazajárok.

Plakáttal amúgy hogy állsz?

2011.06.26. 12:17:51

Kattints rá erre, és meglátod:

hattrickunited.org/registece/2011/06/26/mar-aruljak-a-jegyeket-az-elnok-kupa-finalera/

Két hozzászólással feljebb ugyanez van.

Alfredd 2011.06.26. 17:58:06

@Futó Lada: Megértettem, akkor más módon kell "lobbiznom" a szervezőbizottság kegyeiért :)
A Deák Ferenc portrékat gondom jobban kultiválják...

A Művészúr egyébkén is jelezte, hogy a szerdai fellépését sajnos le kell mondja, mert közúti baleset szenvedett, és darabokra tört a szintetizátora. Elmondása szerint egy ámokfutó sárga Ladával leszorította az útról...

2011.06.27. 13:47:47

Mekkora szerencse, hogy a nagy HT összeomlás előtt állítottam csapatot az Elnök Kupa döntőjére. Így már nyugodtan várom a kezdést, bár sajnos magát a meccset aligha tudom élőben nézni.
Viszont annál jobb lesz visszanézni.

2011.06.27. 17:34:24

Statisztikusaink kiderítették, hogy a szerdai meccs lesz a Salgótarjáni Bányász Torna Club 50. barátságos meccse.
A meccseink összesítése:
ujonckupa.fw.hu/kepek2/MATCHSTAT.JPG

A házi góllövőlistánk:
ujonckupa.fw.hu/kepek2/golszerzok.JPG

Zigi 2011.06.27. 22:41:33

Újra él a HT. Már csak a Ranagolidák-NagyAti meccs nincs lekötve. Amennyiben a Ranagolidák nem válaszol a NagyAti FC kihívására, akkor automatikusan a Kupa utolsó helyére lesz rangsorolva, mert ez lesz a harmadik kihagyott meccse. Ha ez megtörténik, akkor természetesen minden csapat, amely a 15. hely mögött végezne eggyel előbbre lépne a végső rangsorban.

na73 2011.06.28. 09:26:50

@Zigi: Ma 22:00-ig tudok várni a kihívás elfogadására.
Utána le kell kötnöm egy barátságost az edzés miatt...

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.28. 14:18:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): üdvözlet sporttárs! most olvastam a felkérést keringőre! természetesen egy oda-vissza meccsben is benne vagyok, amúgy én idén is megszereztem a 12. helyet, az már tuti! üdv a középházból! :)

na73 2011.06.28. 22:00:14

Sajnálom, bár a Ranagolidák sokkal jobb csapat nálam, de tovább nem tudok várni a kihívás elfogadására.

2011.06.28. 23:31:26

@na73: Már így is jóval tovább vártál, mint ameddig a kupa szabályzata szerint kellett volna. Semmilyen utólagos kifogása nem lehet. Egy csapattal több, akit egy esetleges későbbi nevezésnél kellő óvatossággal kell kezeli a versenybizottságnak.

Bruno Salazar 2011.06.29. 01:50:11

@CreaPress: Ranagolida régi motoros nem hiszem, h a feledékenysége miatt marad el a rangadó...

Tényleg LADA neked nincs még tele a nadrág? Idén akkora a teher, hogy elmaradt a nyilatkozatháború...

Én kijelentem ha sikeresen abszolváljuk a holnapi mérkőzést az ünnepi vacsorán szívesen látlak, akkora köztünk már a barátság!

2011.06.29. 06:22:37

Hogy lehet azt elfelejteni, pont egy régi motorosnak?
Amúgy láttam, hogy nem ma kezdte a labdabiztosságot.

Zigi 2011.06.29. 09:04:12

@CreaPress: Nyár van. fesztiválok, nyaralások ideje. Előfordul ilyenkor, hogy kissé feledékeny lesz az ember.:)

Futó Lada 2011.06.29. 09:31:21

@Bruno Salazar: ..higgadt vagyok mint csempe a falon.. a statisztikák alapján eddig valahányszor összefutottunk a döntőben, eddig MINDIG én nyertem.. :)

Elnézést hogy elmaradt a verbális előmérkőzés, ez egyáltalán nem az ellenfél lebecsülését jelenti, csak a "Hogyan tovább" témakörben kicsit elhúzódott a brainstorming. Jelek szerint ez az utolsó döntője a csapatnak, hétvégén jelen állás szerint a tartalék sor játsza az osztályozót, hátha sikerül kiesni, míg a következő LB kupára már az új középpályával neveezk majd be, ami kétségessé teszi még a legjobb 8-ba jutást is. :(
A meccsel kapcsolatban : láttam hétvégén már takarékoskodtál a csapattal, próbálok majd vigyázni az osztályozóra készülő játékosaidra (max 2 hét sérülés) . Az előzmények alapján kevés gólos döntetlen a legvalószínűbb, és nem zárnám ki a büntetőkbe torkolló végjátékot sem. Remélem Chongyuan nem játszik, ellenkező esetben rá kell majd csúszni nyújtott lábbal (de nem páros lábbal, mert Fair Play is van a világon ! )

Meccs után virtuális záróbankett, éremátadás, ahová természetesen az ezüstérmes Salazar's csapatának megjelenésére is számítunk.. :)

Futó Lada 2011.06.29. 09:50:45

@Futó Lada: ..Mindkét csapat 4-5-1-ben, az egyik ráadásul játéktördeléssel..... valamiért kezdem azt érezni, hogy "nem tudok tévedni ebben a rohadt futballban"..

Viszont a Murénák nagyon bekezdett..

Futó Lada 2011.06.29. 10:02:44

A Gruppo Hordó nem kontrára játszik, hanem támad.. sporttörténelem lesz itt még ma, én mondom nektek.. :)

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.29. 10:17:58

@Futó Lada: Hatalmas izgalmak. Fél óra kellett az első eseményhez. Nem ma fogjuk végzetesen megnövelni az internet redundanciáját :)

Futó Lada 2011.06.29. 10:20:16

@végh hanta: most erre mit mondjak ?... nálunk egy sárga volt csak, szerintem az is időhúzásért.. :)
Következő esemény a labdabirtoklás lesza félidőben ha így megy tovább..

Futó Lada 2011.06.29. 10:30:23

"Aggódtak a csapattársak, amikor Árpád Deák (KecsoSE) csúnyán elesett,"

... üzemi baleset : elzsibbadt a lába ácsorgás közben..
Közben a Maki - Botláb meccsen a Maki csapata fénysebességre váltott, 3 perc alatt 4 dugót rámolt be..

Zigi 2011.06.29. 11:08:51

Van ahol a nézőkkel is törődnek. 68 perc után: Mindig Jövőre-Szopós Murénák 3-3.:)

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:21:18

A döntő órási taktikai csata... Nem tudtak újat húzni az ellenfelek!

@Futó Lada: De Lada a 2 színészed szimulálás közbe tapaszra sérül? Enyje! remélem a mai alakításukkal a második helyért járó oszkár szobrot átvehetik!

Futó Lada 2011.06.29. 11:28:37

@Bruno Salazar: .. kemény fából faragták őket, meg aztán döntő van, ilyenkor nem számít a sérülés... már várom, hogy "Kirepült a lába a stadionból, de kemény fából faragták, és tovább játszik" mondatot..
Azért a góllövést nem vittük túlzásba..

2011.06.29. 11:37:35

Az Elnök Kupa eldőlt, a Labdabiztos még nem. Az nagyon kemény meccs...

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:37:53

@Futó Lada: ha tizik lesznek Te nyersz a kínai Chonguan a cserekapus csak... ráadásul cserének is elfelejtettem beállítani...

Futó Lada 2011.06.29. 11:39:46

@Bruno Salazar: .. tizikre épült a terv... :) A legrosszabb pontrúgóm is "nagyszerű", tapasztalat és kondi van, Chongyuan nincs....elvileg azzal be kellene húzni, csak jussunk el odáig...és húzzuk be..

Futó Lada 2011.06.29. 11:41:43

@CreaPress: Gratulálok az Elnök Kupa elnyeréséhez ! ( Bónusz nyeremény, hogy nem 17. hanem 16. lett a csapat, ami ilyen tempó mellett legközelebb a 8. helyet jelenti.. :) )

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:52:08

@Futó Lada: Ha tizikkel nyersz azt kell mondjam megérdemled neked legalább volt 1 helyzeted, nekem semmi :d

Futó Lada 2011.06.29. 11:55:06

@Bruno Salazar: 2 volt.. 1 oldalháló, és 1 kapufa.. de 70%-ban tiéd a labdabirtoklás, és több cseréd is volt , meg több sárgád mint nekem.. az se rossz.. :)

Bruno Salazar 2011.06.29. 11:56:35

@Futó Lada: a HT live a 114-ik percben írta ki a 101 perc eseményét... lehet Te rég sírsz amikor én még majd nem tudom, hogy örülnöm kéne?!

Futó Lada 2011.06.29. 11:58:08

... azért akkor írta ki, mert akkora kapufa volt, hogy 13percig rezgett a léc.. :-D

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.29. 11:58:54

Látom, kezd hagyománnyá válni, hogy a döntőnek nincs vége a déli harangszó előtt. :)
Revenge-nek grat a bronzéremhez (bár a korábbi, "az LB-n mindig a tarcsit játszatom" alapelvét úgy látom, kezdi sutba dobni :)).

Futó Lada 2011.06.29. 12:00:46

..na kérem, kezdődik az orosz-rulett..

Zigi 2011.06.29. 12:05:07

Ha Lada nyer, akkor bevezetjük, hogy csak páratlan sorszámú Labdabiztos Kupát írunk ki.:)

Futó Lada 2011.06.29. 12:05:17

a 2. pár megy és a kapusok már rúgtak egymásnak büntetőt.. teljesen életszerű.. :)

Futó Lada 2011.06.29. 12:08:13

..várjál, nekem most rúgott az egyik szinművész..de Bobensen eddig istenkirály volt.

Futó Lada 2011.06.29. 12:10:39

Bonnesen..csak elírtam.. be is ment mellette a tizi....

Futó Lada 2011.06.29. 12:15:09

Bonnesen 4 büntetőt hárított, +1-et belőtt.. ezzel lett meg a kupa, ha Chongyuan játszik, lehet másképp alakul... de nem játszott.. :)

Futó Lada 2011.06.29. 12:16:09

Statisztikák:

Kecso Salazar's
HatStats 193 255
Védelem: 103 134
Középpálya: 42 90
Támadás: 48 31

Zigi 2011.06.29. 12:17:55

@Futó Lada: Gratulálok Főnök a 3. győzelmedhez!

Zigi 2011.06.29. 12:36:40

Táblázatok és statisztikák frissítve, lehet böngészni.

Zigi 2011.06.29. 12:47:29

Az 1. LB Nógrád Kupáért:

Most hívtad ki ezt a csapatot: Salgótarjáni Bányász Torna Club.
Helyszín: Palóc Beckham SK.

Eddigi eredmények:

2011. 04. 13. Mindig Jövőre - Palóc Mentők 7-0
2011. 06. 01. Palóc Mentők - SBTC 0-8

2011.06.29. 12:47:46

Egyúttal leadnám előnevezésem a hetedikre.

2011.06.29. 12:50:10

@Zigi: Már megbeszéltük a Pálfalva SC-vel, hogy egymással küzdünk a 288800-asra bővült Palóc Beckhamben (tegnapi hír).

hattrickunited.org/registece/2011/06/28/12-sz-gyorshir/

Zigi 2011.06.29. 12:58:00

@CreaPress: Akkor a következő szezonra marad, ha a két csapat kiesett a Magyar Kupából, persze ha elfogadod.:)

2011.06.29. 13:24:48

Húzós, mert csak 2, max. 3 szabad meccsem van az LB miatt egy szezonban, és sorban állnak a népek.
És Evanics egyetlen SBTC-s felnőtt meccse pont a Magyar Kupa 5. játéknapján lesz, arra is van már ellenfél, hacsak el nem kezdődik a 7. Labdabiztos Kupa, amit kétlek.

2011.06.29. 13:26:52

Sok volt a 8-as, csak 28 ezer 800 fős lesz, nem építek Maracanát Palócföldön.

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.29. 17:54:37

Minden idők legsikeresebb palotai kupaszereplése után mindenekelőtt köszönjük a szervezők áldozatos munkáját, egyben jelzem határozott részvételi szándékunkat az LB7-re!

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.06.29. 17:58:07

Maki sc-t kihívtam jövő hétre, hogy pótoljuk az elmaradt meccsünket - és kiderüljön, nem nekem kellett volna a B csoport harmadik helyén végezni.

Paradicsom Sal 2011.06.29. 18:13:51

Én is jelezném már most a következő kupában való részvételi szándékomat! :)
A csapat komoly változások elé néz, az idei évad rávilágított a problémákra.

2011.06.29. 19:04:03

Azt hiszem, most is leszünk huszonheten, mint az előző szezonban, vannak nevezni szándékozó ismerősök, akik felfigyeltek a küzdelemsorozatra.

Futó Lada 2011.06.29. 21:21:12

Majdnem zárszó helyett :

Gratulálok minden csapatnak a kupasorozatban nyűjtott teljesítményhez, külön köszönet mindenkinek, aki végigjátszotta a küzdelemsorozatot, és rendben időben lekötött minden meccset.
Mindent egybevetve a kupa úgy gondolom ismét elérte a célját, játszottunk egyet, volt jó hangulat, és újabb "el classico"-k alapkövei kerültek letételre. Volt egészséges zrikálás, szükséges mértékű "arcoskodás",sportszerűség és persze foci, mégpedig nem is akármilyen. Remek meccsek voltak, minden fordulóban volt legalább 1 olyan meccs amit érdemes volt követni, akár még utólag is.
Akinek sikerült elérnie az előre kitűzött célt az külön is boldog lehet, akinek nem, az ne csüggedjen, a 7. kiírás lehetőséget biztosíthat majd a javításra. Minden csapat legyőzhető, nincsenek nagyon nagy különbségek, igenis lehet nagy győzelmeket aratni.
Külön köszönöm Ziginek és Hantának a csapatmunkát lebonyolítás során.
..akkor most pihi, aztán jöhet majd a 7. felvonás.. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.06.30. 05:15:19

ment a kihívás:

Általad kihívott csapatok

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Bastille LSE (VII) helyszín: Stade Bastille 2011-07-06 09:45

goalkeeper2000 2011.06.30. 08:01:28

Sziasztok!
Ez nekem is tetszik,jönnék én is,jó edzés lesz a csatáraimnak!

Zigi 2011.06.30. 08:16:41

@goalkeeper2000: Üdv, örömmel látunk. A következő hetek valamelyikén lesz kitéve egy form, azon lehet majd jelentkezni. De ha megadod most a csapatod nevét és bajnoki osztályát, akkor fogok küldeni HT mailben egy emlékeztetőt, ha kinn lesz.

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.06.30. 09:47:46

uraim, a szervezőknek óriási köszönet, Kecso se-nek díszsorfal és tisztelet, és mindenki másnak gratula! csapatunk a szokásos 12. helyet happolta el az aranyközéputat járók elől és mr klesta edzővé avanzsálásának tökéletes próbája lesz az elmaradt rangadó szopós murénáékkal!

goalkeeper2000 2011.06.30. 11:34:02

@Zigi: A csapatom neve: Team Geist. Csoportja: VI.155 Ebben a szezonban a 3. helyen végeztem. Szeretném, hogy sztárcsatáraim, Kelemen Sándor és Akri Sianipar egyszer majd válogatottak legyenek Magyarországon és Indonéziában.

Zigi 2011.06.30. 12:19:05

@goalkeeper2000: Rendben, feljegyeztünk. Addig is jó lenne, ha minden héten lenne lekötött barátságos meccsed. Kezdésnek, ha elfogadod, akkor felajánlok jövő hétre egy meccset a csapatommal, a pályádon.

Eddig 1 csapatot hívtál ki
Hungary Team Geist (VI) helyszín: Diego Forlán Csodálatos Sportaréna [Kupaszabályokkal] 2011-07-06 09:45

goalkeeper2000 2011.06.30. 15:51:39

@Zigi: A kihívást sikeresen elfogadtam.

Alfredd 2011.07.01. 21:33:51

Van egy ifiakadémiáról kikerült megfelelő szélsőm, aki jól fejel, pár edzéssel megfelelő védekezésre fel lehet húzni, nem túl öreg (17 év 86 nap körül van)

Vasárnap jár le a licit, bekerülési ár alatt el lehet vinni:
www82.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=324027535

f_miki · http://fmiki.tumblr.com/ 2011.07.01. 23:39:18

@Futó Lada: hol lehet megtudni, mi lett a kelet-nyugat meccsek eredménye?

Bruno Salazar 2011.07.02. 02:06:53

@Alfredd: nálam aki nincs 7-es az instant kuka...

Alfredd 2011.07.02. 21:22:53

@Bruno Salazar: Épp most licitáltak rá az olasz negyedosztályból 5000-ért. Mégsem olyan rossz parti, vagy csak jó az ügynöke:)

Alfredd 2011.07.02. 21:23:58

@Bruno Salazar: Épp most licitáltak rá az olasz negyedosztályból 5000-ért. Mégsem olyan rossz parti, vagy csak jó az ügynöke:)

Bruno Salazar 2011.07.04. 01:25:50

@Alfredd: Thorghelle-t is eladták külföldre....

Black Lotus · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.04. 11:36:01

@Alfredd: @Bruno Salazar: Nem értek úgy a játékhoz, mint az urak, de a magam szerény tapasztalatai szerint függ attól is a dolog, hogy milyen a többi képessége. Ha a megfelelőn kívül van legalább egy középszerű másik képessége is (olyan, amit az adott poszton használni tud és nem pontrúgás), netán egy jó spece és még nincs 18, akkor jó eséllyel el fogja vinni valaki.
Én jó negyedórája raktam ki egy 17 éves jól fejelőt, megfelelő jsz-el és gólszerzéssel, meg középszerű védekezéssel és már van rajta egy licit (mondjuk az annak is köszönhető, hogy az illetékes fórumban meg is hirdettem).

Senhor, majd elfejtettem: gratula az osztályozóhoz. A Palhares-játékrendszer ismét bizonyított. :)

Futó Lada 2011.07.04. 12:26:09

@Black Lotus: .. jogos..simán el lehet vinni egy 17 éves megfelelő középpályást némi másodlagos képességgel, mert rossz esetben 1-2 M-ért meg lehet kapni, de 1 szezon múlva minimum "remek" játékszervezéssel 60-70M-ért lehet elpasszolni.

Esetünkben mondjuk nem ez történt, Stark már az ügynökével golfozhat napközben, már nem nyomasztja az tehetség terhe.. :)

@Bruno Salazar: 4 pontrúgásból leamortizáltad..ezzel az LB kupa legmagasabb osztályú csapatai közé lőtted magad..gratulálok ( de ez utóbbit meg már mondtam múltkor..) :)

Futó Lada 2011.07.04. 12:27:42

..kicsit megkavarodtam, mert a belinkelt Stark még mindig a Botláb BFC állományát gazdagítja talentumával...

Alfredd 2011.07.04. 14:26:25

@Futó Lada: A maradása engem is meglepett. Ezek szerint lehet érvényes licitet visszavonni? Szombat este még volt rajta érvényes licit, vasárnapra meg eltűnt...

Namindegy, kiteszem újra, hátha lát benne vki fantáziát

Futó Lada 2011.07.04. 15:28:25

@Alfredd: Most hogy Lotussal így promóztuk a fickót, tuti dőlni fog a lé ( a 10-10%-os tiszteletdíjat majd később rendezzük) :)

Futó Lada 2011.07.04. 21:37:57

Munzinger edzőt kérdeztük az elmúlt szezonról és az átigazolásokról:
" Az elmúlt szezon végülis jól sikerült, csak gólkülönbséggel maradtunk le a 4. helyről, ezek után pedig osztályozón a VI. ligába jutottunk. A Labdabiztos kupát némi szerencsével és Bonnesen bravúrjaival sikerült visszahódítani, a döntőben egy erősebb csapat ellen kivédekezve a mérkőzést.
Az átigazolásokat befejeztük időben, még a következő kupa sorsolása előtt.7 játékost igazoltunk, és 7 távozott/távozik a csapattól."
- Milyen szempontok szerint igazoltak ?
- Nos, már a 8. Labdabiztos kupára készülünk, így első körben a hazai piacon néztünk szét. Ennek eredményeképp 4 fiatal hazai középpályást igazoltunk, akik 2 szezon múlva már meghatározó játékosai lehetnek a csapatnak. A széleket is meg kellett erősíteni, mert csak 3 játékosunk volt,és közülük a veterán Radziewicz már csak 1 félidőket tudott játszani. Ide is igazoltunk egy hazai játékost, és egy litván légióst. Ezen kívül egy új finn csatárt igazoltunk az első csapathoz. Úgy gondolom az idei erősítés remekül sikerült, és a legszebb reményekre ad okot."

Bastille · http://labdabiztos.blog.hu 2011.07.07. 17:21:03

@Futó Lada: garantálhatom uram, hogy boga bandi bá megkülönböztetett tisztelettel fog járni-kelni a klubházban! a jövő héten debütáló új edzőnk, mr. klesta külön kívánságára licitáltunk rá ilyen véres szájjal! soltész ábrahámmal már el is utaztak füredre, hogy egy közös pecázással szokják egymást, ahonnan természetesen a raklapnyi, lezsugorfóliázott thai kurva sem hiányozhat!

Kiß B. 2011.07.16. 21:22:36

Elnézést mindenkitől, igyekszem a jövőben aktívabb lenni, összejött az élet rendesen...

Zigi 2011.07.18. 19:26:35

@Futó Lada: Lassan meg kéne hirdetni a hetedik kiírást, mert már a szezon második hetében vagyunk. Előfordulhat ugyanis létszámtól függően, hogy 12 hét kell a kupához, ekkor viszont már a szezon ötödik hetében el kell kezdenünk, tehát legkésőbb a negyedik hét elejére meg kellene lennie a sorsolásnak.

hatarsorompo 2011.07.19. 11:28:44

Nos, akkor a napokban várható a 7. kiírás?

Futó Lada 2011.07.19. 13:23:05

@Zigi: @CreaPress: @hatarsorompo: Elnézést a késedelemért, a helyzet a következő :

A kíirás már megvan, egy kérdés van már csak függőben, amit én sem pontosan értek, ezért nem ment még élesbe ( a 3+1 szabály lenne ez, de már van megoldás,csak pontosítani kell, hogyan nézzen ki szövegben hogy egyértelmű legyen ) + a jelentkezési lapot kell megcsinálni, ami kemény 5 perc volt legutóbb.
Szombaton lett volna kiírva a kupa, de a fent említett okok miatt kicsit megcsúsztam vele, holnap a kupaforduló alatt/után azonban már lehet jelentkezni, (ezt kezelhetjük hivatalos dátumként.. :) ) Aki jelezte már előre részvételi szándékát, azoknak megy majd HT mail is a tervek szerint, nehogy lemaradjanak... :)

Futó Lada 2011.07.19. 23:41:08

.. kicsit hamarabb is ment a dolog mint az várható volt, így a jobb felső oldaldobozban már ott virít a "7. LB Hattrick-kupa" a többinek sorában.. lett szép új kiírás, benne a legutóbb tesztelt 3+1-es szabály véglegesnek tűnő változatával. Jelentkezni a kupára már lehet, poszt végén található az űrlap.
Kommentekben a hagyományok szerint máris lehet fogadkozni, latolgatni, arcoskodni, illetve észrevételeket jelezni - ( helyesírási hibákat csak végső esetben..azokat a döntőig majd kijavítom amúgy is) :)
Viszlát 6. kupa - helló 7. LB kupa !
süti beállítások módosítása