HTML

Címkék

abszurd (12) ahülye (48) átigazolás (26) beharangozó (272) bohócliga (358) championship (12) debrecen (33) détáridöme (14) diósgyőr (16) dzsudzsák (28) eb (37) egervári (22) fc fehérvár (15) feltámadás (57) fradi (54) gera (21) győr (17) haladás (13) hemi bácsi (11) hercegfalvi (10) hét magyarja (22) hónap magyarja (10) honvéd (49) hülyebíró (12) huszti (14) jhn (32) kaposvár (11) keleti csoport (19) kisteleki (12) koman (10) kommentverseny (44) kupaellenfél (20) kupatipp (15) loki (13) magyar (141) mezey (11) mlsz (38) mtk (19) nb2 (87) németh krisztián (16) nemzetisport (13) nyugaticsoport (59) önérzetes (33) összefoglaló (110) reac (12) sör (11) statisztika (14) szavazás (11) szurker (32) tippjáték (229) tippmix peti (11) torghelle (15) tőzsér (12) u20 (15) utánpótlás (15) ute (19) válogatott (168) várhidi (15) vasas (21) vendégszerző (21) videó (87) videoton (15) visszatekintő (10) Címkefelhő

Friss topikok

  • Stefan Derrick: Nagyrészt egyetértek a fentiekkel. Szerintem akkor lett volna időszerű ennek a bevezetése, ha max.... (2022.03.11. 15:03) VBK
  • kétballáb: Imádtam a tippjátékot, néha még most is olvasgatom a régi bejegyzéseket. Szép volt, jó volt, szíve... (2021.11.20. 13:34) Sarokba állítva
  • LaFire: Csatlakozom Brute-hoz :) (2020.11.11. 22:35) Nemzetközi edzőmeccs ( BL főtábla 1. forduló)

Licenc

Creative Commons Licenc

Ti mondtátok – kommentverseny 2014/15 10-17. fordulók

2015.02.09. 15:50 vérfarkas

Három oka is van, hogy ismét őszi indoklásokkal foglalkozunk. 1. Maradt még elmaradás 2. A bohócligában dúl a téli szünet 3. Ahol meg történik valami, mint pl. Kispesten az már a no comment kategória. Ezért inkább a Ti műveitekből idézünk, őszi eredményhirdetés, 2. rész.

10. forduló- táltos

A harmadik helyen Dr. KOTtász (Cobretti hadnagy) szóviccel nyitott: Debreceni VSC - Honvéd FC: 2-1 Pedig már több proli szenszes edző várja Kondás menesztését.

Ezüstös slowmotion , aki a taktika mellett, az egyik góllövőt eltalálta; Újpest - Dunaújváros PASE 1:0 találtak már csatárt? nem? akkor majd Vasziljevics megoldja. Társa a második helyen housemd felháborodása; Felcsút - Győri ETO 0:2 Komolyan, legközelebb felautózom, kimegyek, egyenként elszámolom a nézőket, kizárt, hogy akár 500an meglegyenek, mint a sport írja...

Az arany OJ-nek jut, aki a másodosztályban sínylődő Vasast is bele tudta szőni tippjeibe; Paks - Kecskeméti TE 2-0 Megtáltosodnak a paksiak, mint Lázok az Angyalföld-táblánál.

11. forduló-egyszer

Bronzérmes sirsteve ilyen nincs és mégis van témában; Nyíregyháza - Puskás Akadémia 2-0 Semmilyen praktikus oka nincs, csak egyszerűen útálom a labdarúgó akadémia kifejezést. Valami olyasmi az, mint a diplomás juhász.

Ezüstösen csillog csikuszmicsuno jövendölése; Nyíregyháza - Puskás Akadémia 1-2. Kiesési rangadó. Ha valaki azt hitte, hogy a Felcsút nem eshet ki, nos, annak igaza lesz (lett). Csábi távozik.

Az arany két ciklusét jár, Idézetek Dr. KOtász (Cobretti hadnagy),

Pápa-Diósgyőr: 0-1 Akkor sem nyerünk, ha behugyozunk! Honvéd-Paks: 2-1 Egyik-másik épphogy lejött, leugrott a fáról Afrikában, és már itt van…

és housemd kommentjeiből; Videoton - Debreceni VSC 1:2 egyszer a vidi se vici Győri ETO - Újpest 0:2 egyszer Lipták is megf.... oh wait...

12.forduló-8,9

Sir Galád a harmadik helyen a paksi monszun ellen talált megoldást; Paks – Videoton 0-1 Pakson ráköthetnék végre az atomreakort a pályafűtésre, hogy ne szívjanak folyton 2 csepp eső miatt.

A heti második slowmotion betegségének és ellátásának részleteit osztotta meg velünk, melyek a tippek szempontjából mérsékelten relevánsak voltak; Debrecen – Ferencváros 2:0 tehát tegyük az év első igazán hideg és annál hosszabb hétvégéjén a fővárosi fül-orr-gége ügyeletet egy 6x6 méteres helységbe, ahol két rendelő működik, van vagy 12 ülőhely, és még véletlenül, vagy nincs levegő, vagy huzat van (fül-orr problémáknál pont jól jön),

Az arany Artie tulajdonába került, bár 9 perc volt az nem 8; Diósgyőr – Dunaújváros 8 perc alatt hármat kapni, azért ez nem semmi, de a penteleiek ellen még ez a sokk sem sok.

13. forduló-VHS

Harmadik slowmotion felcsúti premizálási rendszerről; Kecskemét - PAFC 1:1 tényleg jó ötlet volt elvenni a kocsikat a játékosoktól. ha még a lakást is elvennék, akkor bajnokok is lehetnének. meri vagy nem meri?

Sir Galád a második helyen más miatt agódott a felcsútiak esetében; Kecskemét-PAFC 1-0 Most hogy lemondták a netadót, nem tudom hogy jutnak majd Tóth Balázsék a szerződésben biztosított szélessávú nethez a pancsolóban.

Artie Garami mester előtt tisztelgett aranyat érően; Artie MTK – Újpest 2-0 Ebből is látszik, hogy a bohócban megállt az idő. VHS-sel bajnokságot nyerni 2015-ben. Cool.

14. forduló-tanuk

Szövet bronzérmesként az időjárás mindenhatóságát énekelte meg; Paks-Pápa 2-1 Ha csüt. du. 18-tól szemerkél az eső, akkor fontos-e, hogy mennyi az eltiltott és a sérült? A mérkőzést májusban pótolják majd.

Az ezüstérmes spinyokirály az idők változására hívta fel a figyelmet; Eddig azon estek egymásnak a szurkolók, hogy melyik stadionban voltak többen, most azon, hogy melyikben kevesebben. A szaksajtót meg eddig azért lehetett utálni, mert a "mi" meccseinken mindig lecsalta a nézőszámot, most meg az összes bérletest is mindig hozzáadják.

A beharangozó tematikája túl magas labda volt, többen is a léc alá bombáztak, ezért négy aranyat is kiosztunk egy-egy ciklusért, melyekből röviden idézünk. Futó Lada; DVTK-Nyíregyháza 2-1 ..figyelni kell, mert a Tisza az jön... Dr. KOTász (Cobretti hadnagy); Honvéd-FTC: 0-1 Az MLSZ nyilatkozata a szurkolói csoportok felé: Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. DVTK-Nyíregyháza: 2-1 Az MLSZ vitát lezáró dokumentumából: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A futballszakértőket? Azok örülnek, hogy szerepelnek a sport tévében. A széles tömegeket? Azok úgyse néznek magyar focit, de boldogok, hogy velünk együtt szidhatják a huligánokat. A szurkolói csoportokat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnénk most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen üres magyar stadion! És lett üres magyar stadion. Mi nem ígérgetünk a levegőbe...

Artie; Kecskemét-Videoton Elnézést, nem ismertük meg a Vezér elvtárs csapatát. Még ha rajtuk lett volna a piros stráfos gatya. Paks-Pápa Vissza fognak még maguk sírni engem! Ebben nem lennék annyira biztos, Mátyus elvtárs.

Zoltáng Debrecen-Dunaújváros 2:0 - Maga kicsoda? - Kondás Elemér. Bocsánat a zavarásért, de engem kellene elzavarni. - Kondás... Kondás... megvan! ... Gratulálok. Magát rehabilitálni fogják. DVTK-Nyíregyháza 2:0 - Mátyus elvtárs! Ez új kispad magán? - Új, Virág elvtárs - Kurta. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának!

15. forduló- Akadémia

Sir Galád a harmadik helen egy dunai rangadótól villanyozódott fel; Dunaújváros-Paks 0-1 Dunaújvárosban bevezették a villanyt, Pakson meg kivezetik, és ez csak egy a bohócliga egzotikus jellemvonásaiból.

Zoltáng az ezüstérmes első látásra szerelmesedett bele az új pápai edzőbe; Pápa-Honvéd 2:1 Amikor először megláttam az új pápai edző fotóját, azt hittem, hogy Tarlós és Csapó Gábor közös gyereke, aztán kiderült, hogy Lengyel Ferenc az.

Aranyérmes slowmotion, aki új oldalról világította meg az akadémiában rejlő kommentelési lehetőségeket; PAFC-Haladás 2:0 mi ez, Police Academy? akkor az első gólt Mahoney szerzi szemtelenül, a másodiknál Hightower odaáll a kapus elé, aki félelmében bedobja a saját kapujába a labdát. a szpíkerkedést a pálya széléről Larvell Jones csinálja.

16. forduló- fáradtnak tűnsz

Harmadik szövet, és a tv közvetítés elmaradása; : MTK - PMFC 1:2 Új seprő jól seper... Nem adja a tévé? Na takarodjon! - mondta Xanyi, és lefejelte a "hazai" öltözőt

Második sirsteve, aki új indokot talált a fáradságra; Újpest - Szombathelyi Haladás 1-1 A fáradság jelei mutatkoznak az újpesti játékosokon, hogy a hosszú ősztől, vagy a kimerítő tavaszi felkészüléstől, azt ki-ki döntse el maga.

A heti első dr. KOTász (Cobretti hadnagy) némi aktuálpolitizálást is megengedett; Gyakadémia – DVTK: 1-1 Az afrikai kormányközeli politikus a hazai sajtó nyomására elmondta, hogy csupán a szórvány elefántcsontpartságot szerette volna megismerni látogatása során, amit összekötött a manapság legszínvonalasabb magyar szórakozási formával, mivel a Rolling Stones pont nem lépett fel Felcsúton.

17. forduló- az idegen szép

A harmadik slowmotion a Rába partjára küldte taktikai tanácsait; BUDAPEST HONVÉD - GYŐRI ETO 1:3 edzői utasításra a szélről érkező beadásokat a győri védőknek kezezni kell, mert azoknál még a tizenegyesek is kevesebb veszélyt jelentenek a kapura.

Az ezüstös szövet meglátta a Debrecen felzárkózásának titkát; DVSC – MTK 2:1 mióta nincs 6 egészséges csatár a Loki keretében, jobban megy a csapatnak

Artie pedig aranyat érően foglalta össze, miért jó a külföldi edző; PMFC-MATIAS – FELCSÚT Miriuta, Jarni, Vierchowod, Piplica, még pár igazolás, aztán az edzők csapata az év végi gálameccsen hülyére veri a ligaválogatottat. PAKS - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS A fenti sorba Mátyus is beférne, elbírnák a miatta pályán lévő emberhátrányt.

Szólj hozzá!

Címkék: bohócliga kommentverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://labdabiztos.blog.hu/api/trackback/id/tr567155453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása